PLAYSTATION TV

SKU
142-1130965
€ 49,99
Ni na zalogi

Gre torej za malo črno napravico, mikrokonzolo, ki se je svetu podrobno predstavila na konferenci E3. Lahko se poveže na katerikoli drug televizor, ki je proč od igralne konzole PS4, saj opcija “igranje na daljavo” (“remote play”) omogoča dostop do vseh iger, ki domujejo v konzoli PS4 prek platforme Playstation Now pa tudi igre iz PS3. 

Hkrati je usposobljena tudi za prenos iger za PS Vita in PSP (prenosni Playstation napravi) ter iger iz starejših konzol na spominsko kartico (SD), večopravilnosti pa zaokroža vloga razvedrilne naprave še za vrsto drugih različnih aplikacij.

Majhno je lepo. Playstation 4 in Xbox One sta sicer enkratni napravi, a nikakor ne poceni. Sony, ki je sicer pred kratkim najavil konec produkcije svoje ročne igralne konzole PSP, je na konferenci E3 predstavil nizkocenovno rešitev, ki vseeno opravlja bistvene zabavne funkcije. 

Zmogljivost kljub velikosti. - Playstation TV je mala in simpatično oblikovana napravica, ki v osnovi opravlja dvoje – funkcijo igralne konzole s podporo za igre PS Vita (ročna igralna konzola, naslednik PSP), starejše igre Playstation, ter funkcijo razvedrilne naprave za več različnih aplikacij. Hkrati bo omogočala pretočno predvajanje iger iz večjih Sonyjevih konzol.

More Information
Znamka Playstation
Platforma Playstation
Povezava Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0
Kapaciteta diska 1 GB
Optična enota Brez enote
Priklopi 1x USB, čitalec kartic, 1x HDMI, 1x LAN
Vsebina kompleta igralna konzola
Barva Črna
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.