Jedilnice


 

Jedilnica je pomemben prostor v vašem domu. Je kraj, kjer se družina zbere, je, se pogovarja, smeje, igra namizne igre in ustvarja spomine. Dandanes so jedilnice močno povezave z osrednjimi prostori, kot sta kuhinja in dnevna soba, zaradi česar je njihov videz še toliko bolj pomemben. Poleg klasičnih jedilnih miz in stolov dodatno v naši ponudbi najdete še ostalo opremo za jedilnice. Tako nudimo različne vrste vitrin - od klasičnih do modernih oblik, v katere lahko spravite vedno priročne kozarce in dodatke, ki popestrijo vašo jedilnico. Imamo pa tudi bogato ponudbo barskih stolov, ki predstavljajo odlično povezavo med delom prostora, ki predstavlja kuhinjo in jedilnico.

 

Moderna in stilsko dovršena jedilnica odlično dopolnjuje lepo in uporabno kuhinjo. Je prostor obedovanja in druženja z najbližjimi, zato morajo biti jedilnice predvsem udobne in funkcionalne. Želimo, da so vaši obedi z najbližjimi in z gosti udobni, brezskrbni in po vašem okusu. Opremite prostor z jedilno mizo in jedilniškimi stoli iz vzdržljivega kakovostnega materiala in modernega oziroma tradicionalnega videza. V naši ponudbi najdete jedilniško pohištvo kakovostnih in vrhunskih proizvajalcev za najrazličnejše potrebe.

 

V manjših kuhinjah je dobra izbira raztegljiva miza, ki se prilagaja številu gostov, v večjih prostorih pa si lahko omislite nekoliko večjo jedilno mizo iz masivnega lesa ali pa stekleno oziroma takšno z visokim sijajem, s katero prostoru dodate pridih prestiža.

 

Ob vsem te pa lahko seveda izbirate med različnimi barvami, stili in oblikami. Na voljo so namreč tako okrogle, ovalne kot tudi kvadratne jedilne mize. Izbira stolov pa je tista, ki izbiro mize še povzdigne in doda prostoru še piko na i, ki jo potrebuje.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.