Pisalne mize

 

Ne glede na to ali urejate pisarno, domačo delovno ali otroško sobo, morate priskrbeti potrebno delovno površino. Pisalne mize so zelo pomemben kos pohištva, ki ključno prispevajo k organizirani delovni površini in prijetnejšemu delovnemu dnevu.

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 49 artiklov

Padajoče
 1. Pisalna miza PINO 1
 2. Pisalna miza PINO 3
 3. Pisalna miza FUNCTION 1P
 4. Pisalna miza FUNCTION 1P1V
 5. Pisalna miza FUNCTION 3P
 6. Pisalna miza FUNCTION 4P
 7. Pisalna miza PRIMA 120
 8. Pisalna miza PRIMA 150
 9. Kotni element PRIMA
 10. Pisalna miza REY
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 49 artiklov

Padajoče

Na voljo so vam različni tipi pisalnih miz, ki vam nudijo različne možnosti uporabe in se bodo podali vsakemu prostoru. Običajno so pisalne mize iz lesa ali kovine oziroma kombinacije obeh materialov.

Pri izbiri bodite predvsem pozorni na vaše potrebe in navade. Pomislite na vse priložnosti, zaradi katerih potrebujete pisalno mizo.

 • Domača pisarna zahteva nekoliko večji delovni prostor. Še posebej v primeru, za delo od doma je potrebna izbira pisalne mize, ki bo zadoščala vsem potrebam delovnega okolja. Zagotovite si dovolj prostora za računalnik, monitor in druge pripomočke, ki jih redno uporabljate med delom od doma. Ne pozabite tudi na kvaliteten pisarniški stol.
 • Otroška in mladinska soba bo odlično dopolnjena z manjšo pisalno mizo, ki bo nudila vašemu otroku dovolj prostora za pripravo domače naloge ali svobodno ustvarjanje.
 • Dnevni prostor je lahko tudi primerno dopolnjen z pisalno mizo manjše velikosti, kadar vam prostor v stanovanju ne dopušča večjega delovnega prostora. Pri izbiri takšne pisalne mize bodite predvsem pozorni na dimenzije in morda raje izberite mizo brez predalov in polic.
 • Računalniška soba je kotiček za prav posebne užitke. Tam se bodo znašli le pravi strokovnjaki za računalniške igre, ki pa imajo tudi svoje zahteve. S pravo gamin mizo in gaming stolom bo igranje iger še večji užitek.

Pri izbiri pa ne pozabite niti na vizualni izgled celotnega prostora. Izbrani kosi pohištva se naj lepo dopolnjujejo in predvsem nudijo maksimalno funkcionalnost.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.