Blazine za stole in vrtne stole

Blazine za stole v naši ponudbi dajo piko na i vašemu zunanjemu ali notranjemu prostoru - odlično se namreč podajo tudi na zaprto teraso ali balkon. V bogati ponudbi boste nedvomno našli pravo blazino za sebe, saj lahko izbirate med različnimi motivi in barvami.

artiklov na stran
View as Mreža Seznam

6 artiklov

Padajoče
 1. Blazina za stol VALNEA
  Blazina za stol VALNEA
  Special Price 39,89 € Redna cena 51,90 €
  -23%
  -12€
 2. Blazina za stol VALNEA
  Blazina za stol VALNEA
  Special Price 34,90 € Redna cena 59,90 €
  -41%
  -25€
 3. Blazina za stol VALNEA
  Blazina za stol VALNEA
  Special Price 34,89 € Redna cena 51,90 €
  -32%
  -17€
 4. Blazina za stol VALNEA
  Blazina za stol VALNEA
  Special Price 39,89 € Redna cena 51,90 €
  -23%
  -12€
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

6 artiklov

Padajoče

Še več! Izberete lahko različne motive in jih uporabljate glede na vaše počutje ali tematiko vaše vrtne zabave. Zakaj pa ne? Blazine za vrtne stole so namreč cenovno zelo ugoden dodatek, ki lahko popolnoma spremeni prostor in vzdušje.

Pisani motivi s papigami in tropskim cvetjem so popolni za vroče poletne dni ali tematsko zabavo s koktajli. So veseli, pozitivni in v vas in vaših gostih bodo zagotovo še dodatno spodbudili te občutke, obudili spomine na vaša poletna potovanja in vam dali dodatno energijo.

Bolj umirjene blazine za vrtne stole s poletnimi vzorci in morjem so primerne za vikend ob morju ali teraso na obali. Pa tudi za vse tiste, ki si želite nekaj tega mirnega in sproščenega vzdušja pričarati kar na vašem vrtu ali balkonu. Predstavljajte si, da poleg take blazine prižgete še ambientalne luči, dodate sproščujočo glasbo, osvežilno sadno pijačo in že se boste z mislimi preselili nekam drugam in vaš stres bo popolnoma izginil.

V naši ponudbi boste pa našli tudi enobarvne blazine za vrtne stole ali take z različnimi geometrijskimi oblikami, ki bodo elegantno dopolnili moderen videz vašega doma. Take blazine so popolne za vse, ki prisegate na minimalističen, skandinavski slog in bi ga radi iz hiše prenesli tudi v zunanje okolje. Prednost takih blazin za stole je tudi to, da se resnično podajo na vse stile doma in jih boste imeli še zelo dolgo v uporabi.

Sedaj pa je čas, da izberete pravega za sebe in začnete uživati v toplih dneh!

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.