Senčniki in dodatki

Kvalitetni vrtni senčniki so obvezen dodatek na vsakem vrtu, terasi ali balkonu. So temelj brezskrbnega sproščanja v toplih sončnih dneh. V naši široki ponudbi vrtnih senčil najrazličnejših proizvajalcev poiščite takšnega, ki se bo z ustrezno dimenzijo popolnoma prilegal vaši vrtni garnituri, terasi ali balkonu.

artiklov na stran
View as Mreža Seznam

24 artiklov

Padajoče
  1. Vrtna LED svetilka ONDA
  2. Vrtni senčnik EASY SWING
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

24 artiklov

Padajoče

Pri nakupu senčnika morate biti pozorni na težo podstavka, saj je predvsem od njega odvisno, kaj se bo zgodilo z vašim senčnikom v primeru nenadnega vetra. Težji kot je podstavek, manjša je možnost, da bi senčnik prevrnilo. Pri tem pazite tudi na to, da večji kot je senčnik, težji podstavek potrebujete.

Ko pa govorimo o stilu senčnikov, lahko v ponudbi najdete klasične senčnike, ki imajo stojalo in podstavek na sredini, ti so praviloma cenejši. Veliko bolj moderni in tudi praktični pa so viseči senčniki, ki imajo stojalo in podstavek pri strani. Ti so bolj elegantni in ne ovirajo, saj ga lahko postavite za vrtno garnituro ali neposredno nad mizo, česar pri klasičnih senčnikih ne morete storiti. Tovrstni senčniki potrebujejo nekoliko prilagojen in močnejši podstavek, saj teža ni enakomerno razporejena. Je pa tak podstavek navadno že vključen ob nakupu.

Da bodo vaši topli dnevi na vrtu še bolj prijetni, pa boste spodaj, med bogato ponudbo senčnikov, našli tudi priročne servirne vozičke in mizice, ki bodo celotno izkušnjo povzdignili na novo raven. Začnite uživati že ob prvem toplem soncu!

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.