Vrtne mize

Obogatite teraso, balkon ali vrt s funkcionalno in moderno vrtno mizo, izdelano iz kakovostnih, vzdržljivih in odpornih materialov. Vrtne mize v naši ponudbi vrtnega pohištva lahko dopolnite z vrtnimi stoli. Pohištvo je prilagojeno postavitvi na prostem in je zato odporno proti učinkom slabega vremena ali vrtnih škodljivcev.

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 47 artiklov

Padajoče
 1. Vrtna miza TELO
  Vrtna miza TELO
  990,00 €
 2. Barska vrtna miza BON
 3. Vrtna miza WILEMA
 4. Vrtna miza EKATERINA
 5. Vrtna miza HOLLY
  Vrtna miza HOLLY
  479,00 €
 6. Kvadratna vrtna miza HOLLY
 7. Vrtna miza MATZO
  Vrtna miza MATZO
  699,00 €
 8. Raztegljiva vrtna miza SULTAN
 9. Raztegljiva vrtna miza MONARCH
 10. Raztegljiva barska vrtna miza MONARCH
 11. Raztegljiva vrtna miza BERNADIN
 12. Zložljiva vrtna miza BALI
 13. Vrtna miza TIK LINE
  Vrtna miza TIK LINE
  1.149,00 €
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 47 artiklov

Padajoče

V naši ponudbi boste našli veliko različnih vrst vrtnih miz, ki se podajo na najrazličnejšo izbiro vrtnih stolov. Izbirate lahko med zelo vzdržljivimi aluminijastimi vrtnimi mizami v različnih izvedbah in barvah. Tako boste našli klasične mize in bolj moderne.

Na voljo pa je seveda tudi velik izbor lesenih miz, ki bodo poskrbele, da se bo narava od zunaj še bolj približala vašemu domu. K lesenim mizam se najbolj podajo leseni vrtni stoli, ki so sicer tradicionalno bolj klasični, vendar jih lahko zelo popestrite in jim dodate značaj s pravo izbiro blazin.

Poleg dveh najbolj klasičnih vrtnih miz je na voljo še veliko drugih materialov. Tako boste v ponudbi našli tudi vrtne mize iz umetnega ratana, evkaliptusa, tika, tropskega karri guma, različnih kovin in seveda kombinacij. Da bi pa resnično vsi lahko našli nekaj zase, imate na voljo tudi najrazličnejše oblike vrtnih miz. Tako boste lahko izbirali med okroglimi mizami, ki so zelo elegantne in lahko na relativno majhnem prostoru gostijo veliko ljudi. Klasične kvadratne mize, pravokotne in seveda ovalne. Prav tako pa lahko izbirate med tistimi malimi mizami, popolnimi za balkone, kot tudi velikimi za zabave in družine, ki radi večino poletja preživijo na terasi ali vrtu ob žaru in večerjah na prostem.

Kakršnakoli že je vaša idealna vrtna miza, prepričani smo, da boste pri nas našli tisto nekaj, kar iščete. Kakovostni materiali pa bodo poskrbeli, da boste v vrtni mizi, ki jo boste izbrali, lahko uživali še zelo dolgo.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.