Žari in dodatki

Vrtni žari so obvezna oprema za vse, ki vedo, da brezskrbno uživanje na vrtu ni popolno brez druženja z družino in prijatelji. Vrtno zabavo dopolnite s kakovostnim samostoječim ali namiznim vrtnim žarom iz naše ponudbe in tako dodobra izkoristite pomladno in poletno sezono piknikov.

artiklov na stran
View as Mreža Seznam

14 artiklov

Padajoče
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

14 artiklov

Padajoče

Pa preverimo nekaj najpomembnejših lastnosti plinskih žarov v ponudbi:

  • Če iščete žar, ki ga boste lahko poljubno premikali po prostoru, izberite takega z integriranimi kolesi. Na tak način se boste lahko zelo elegantno izognili nepričakovanim poletnim nevihtam ali sledili senci drevesa. Ko ga ne boste potrebovali, pa ga boste lahko enostavno umaknili noter in s tem zavarovali pred vremenskimi vplivi in zmikavti.
  • Za brezskrbno peko vam priporočamo tudi žar s pametnim pokrovom, ki med drugim omogoča, da žar postavite neposredno ob steno. Bodite pa pozorni tudi na to, da ima pokrov okno, skozi katero boste lahko enostavno spremljali peko, ne da bi vam bilo treba žar odpirati in s tem izgubljati temperaturo. Merilnik notranje temperature, ki ga najdete na vseh pokrovih modernih žarov, pa omogoča, da imate peko ves čas pod kontrolo.
  • Najnovejši žari vključujejo tudi sistem za hiter in enostaven vžig ter prostor za rezanje, odlaganje in shranjevanje.

Za vse, ki ste bolj nostalgični, pa imate na izbiro tudi bolj klasičen žar na oglje vrhunske kakovosti in z mnogimi funkcijami, kot je hiter električen vžig, s pomočjo katerega je oglje za peko pripravljeno v zgolj 10 minutah. Na žaru v naši ponudbi pa lahko poleg klasičnih stvari spečete tudi do 40 kilogramov težkega odojka.

Preverite ponudbo in postanite nepogrešljiv žar mojster v svoji družini in krogu prijateljev.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.