Main Banner

Oblikujte svojo jedilnico s pohištvom, ki presega vaša pričakovanja. Odločite se za resnično lepoto bivanja v prepletu dovršenih detajlov, premišljeno izbranih materialov in mojstrske izdelave. Vsak kos jedilniškega pohištva v naši ponudbi je plod obrtniških postopkov, združenih z najsodobnejšimi proizvodnimi procesi. Odsev tega lahko zaznate tudi v najbolj finih detajlih, ki ujeti v celoto pripovedujejo zgodbo popolnosti.

EKSKLUZIVNA KOLEKCIJA JE NA VOLJO LE V SUPER TRGOVINI LJUBLJANA


Prestižno udobje

100 % izdelano v Italiji


Celotna jedilnica Heritage s podpisom vrhunskega proizvajalca pohištva Alf Italia je več kot le vsota njenih posameznih elementov. Prav vsak kos posebej je bil premišljeno načrtovan in dokončan v rokah italijanskih rokodelskih mojstrov. Lesene dele odlikujejo štirje sloji lakiranja in mehko zapiranje, medtem ko so stoli na bočnih delih dodatno ojačani za zagotavljanje prvorazrednega udobja. Na voljo različni elementi pohištva in številne možnosti kombinacij materiala ter barve pri stolih.

Nove kombinacije materialov

Usnje, kovina & les


Z izbiro italijanskega pohištva Frida bo vaš dom dobil prefinjeno jedilnico s karakterjem. Frida ena izmed kolekcij svetovno znanega pohištvenega podjetja Alf Italia, ki že več kot 60 let slovi po svoji kakovosti in unikatnosti. Slednjo lahko zasledite prav v vsakem detajlu posameznih kosov bodisi v drzni kombinaciji usnja in kovine pri stolih bodisi v 3D efektu na ličnicah pohištva. Pri oblikovanju jedilnice Frida lahko izbirate med več kot 10 različnimi elementi.


Različne možnosti izbire

Ena popolna kombinacija


Združite dve vrhunski italijanski znamki pohištva v svojo popolno izbiro! Jedilnica bo z mizo Avalon podjetja Tomasella pridobila prav tisto, kar iščete. Na razpolago so različne dimenzije mize in številne možnosti obdelave mizne plošče. Kreativno zasnovano kuhinjsko mizo dopolnite z enim ali več mojstrsko dovršenimi kosi pohištva Artemide znamke Alf Italia in dobili boste izjemno estetsko kombinacijo za vsako sodobno domovanje.


Vaš podpis

Unikatno oblikovanje


Miza Building omogoča tisto, česar ne gre iskati drugod. Štiri dimenzije z možnostjo podaljšanja. Cela paleta barv in pester nabor materialov pri izbri plošče, prav tako pri podnožju. Korak za korakom vas bo pripeljal do končnega rezultata, ki je, tako kot vse drugo pohištvo italijanske znamke Tomasella, vaša unikatna različica. Za absoluten vizualni vtis dopolnite mizo Building s komodo ali vitrino Metropolis istega proizvajalca. Ta s številnimi možnostmi prilagajanja omogoča, da postane vaše jedilnica vaša izbira.

Oblikovano z dodano vrednostjo

Predanost drznosti


Sodobne geometrijske oblike združene z visokokakovostnimi materiali ter kakovostno izdelavo so prednost jedilniškega pohištva Tomasella. Moderno zasnova jedilniška miza Origami pritegne pogled z vpadljivim podnožjem, ki je na izbiro v kar 13 barvah, medtem ko si lahko eno od nog omislite v vašem najljubšem izbranem odtenku. Za popolno opremljeno jedilnico mizi Origani dodajte komodo Diagonal, ki bo s svojo stilsko kompatibilnostjo poskrbela za dokončen vizualni vtis.

V lepoto ujeta funkcionalnost

Uporabnost oblik


Vso udobje, ki ga ponuja jedilnica Space, boste občutili že ob njeni prvi uporabi. Tako kot vsi izdelki s podpisom priznane znamke Tomasella tudi miza Space in komoda Vinchi ponujata neštete možnosti prilagajanja dimenzij ter barv. Če kombinacijo dopolnite z italijanskimi stoli Tequila, boste v vašem jedilniškem prostoru ustvarili popolno harmonijo med funkcijo in obliko.


Eleganca v presežniku

Italijansko poreklo


Eleganca jedilniške mize Vela vas bo zapeljala ob prvem pogledu. Imitacija marmorne plošče in fino oblikovano origami podnožje človeka nikakor ne pustita ravnodušnega. S svojo odličnostjo kličejo tudi stoli Havana, ki z bočnimi ojačitvami nudijo kraljevsko izkušnjo sedenja. Za popolno urejenost jedilnice poskrbi komoda Remix, saj poleg izjemnega videza zagotavlja tudi veliko praktičnega prostora za shranjevanje. Vsi elementi so bili izdelani v sosednji Italiji in so na voljo v različnih kombinacijah barv ter materialov.


Sive nianse

Strast do posebnosti


Miza v jedilnici že dolgo nima več samo uporabne vrednosti, saj je v svetu notranjega oblikovanja dobila poseben status - postala je središčni objekt. Ko plošča mize spominja na stekleno reko med lesenima bregovoma, ki se kot most dvigujeta na kovinskih trikotnih nogah, pač ne more biti drugače. Miza Rio skupaj z mehkobo stolov Moon in ostrino komode Vinci predstavlja popolno ravnotežje organskih ter geometrijskih form izpod rok vrhunskih italijanskih mojstrov.

Prefinjena klasika

Večni trend


Klasika je izbira harmoničnih linij v izčiščenih oblikah in prav takšna je kombinacija mize Wave s stoli Chicco in komodo Sir. Jasna zasnova posameznih elementov je prilagodljiva v barvi in materialu. Klasično oblikovano pohištvo je vedno pravi odgovor za vsak osebni okus in za dopolnitev kateregakoli sloga pohištva v preostalem stanovanju. Odločitev za klasično opremo jedilnice je investicija v užitke pri vsakem obroku.

Občutje narave

Skandinavska preprostost


Barvni odtenek naravnega lesa ima posebno moč, da prostor napolni z domačnostjo in toplino. Udobje, ki ga človek občuti v stiku z lesenim pohištvom, spominja na srečanje z naravo znotraj domačega ambienta. Pohištvo Holgar ponuja vse našteto, poleg tega pa boste v vitrini in komodi našli veliko prostora za shranjevanje, medtem ko jedilniška miza v obliki jajčaste elipse poskrbi za resnično vizualno doživetje.


V znamenju rokodelstva

Vrhunski materiali


Obrtniško izročilo, ki se iz generacije v generacijo izpopolnjuje in razvija, uporabljajo pri svoji precizni izdelavi pohištva najbolj priznani proizvajalci na svetu. Miza Cosmopolitan italijanske znamke Devina Nais odseva natančno poznavanje mojstrske obdelave različnih materialov, saj je njena plošča v izgledu marmorja v resnici lesena. Ročno barvano usnje vrtljivih stolov Winston je delo izjemnih poznavalcev materiala in oblazinjenega pohištva, zato ima vsak stol vrednost unikata. Poseben status med komodami pripada lepotici Mid Century, pod katero je podpisano podjetje Alf Italia, ki si je svoj renome ustvarilo prav z vključevanjem obrtniških postopkov v proizvodni proces.


Masiva

Trajna kakovost


Privlačno minimalistično oblikovanje, izbrani naravni materiali in vtis razkošnja. Edinstveno oblikovana miza Master omogoča individualno prilagajanje plošče in podnožja. Zaradi same narave lesa je vsaka miza Master unikatna in v svoji obliki neponovljiva. Prav takšni pa so tudi jedilniški stoli Memphis, saj je usnjeno oblazinjenje in kovinsko ogrodje vsakega posebej ročno barvano. Da bo jedilnica popolna, jo dopolnite z leseno komodo Unika.


Svetovljanski pridih

Posebno oblikovanje


Bi doma radi imeli svoj košček New Yorka? Opremite jedilnico z brezčasno oblikovano mizo New York in modernimi stoli Bastia. Miza kar kliče po pozornosti z osrednjim detajlom v videzu marmorja, medtem ko je snežno belo sedišče stolov dopolnjujejo kromirane noge v odtenku rožnatega zlata. Želite stopiti še korak naprej? Izberite komodo Bassa in Dispensa, ko poleg italijanske kakovosti in tihega zapiranja nudita še različne variacije korpusa in ličnic.

Pohištvo ali umetnina?

Ikonični stil


Umetniško navdihnjene komode Madia in poličnik Libreria 360 so ikonični kosi pohištva, ki bodo takoj prevzeli glavno vlogo v vsakem prostoru. Vsak kos ponuja kar osem artističnih tiskov lesa, ki so na voljo za kombiniranje s štirimi odtenki korpusa. Že veste, katera bo postala vaša ikona?

Poiščite svoj navdih za oblikovanje jedilnice vaših sanj! Harvey Norman vam ponuja številne možnosti prepletanja materialov, barvnih odtenkov in detajlov, zaradi česar je naše pohištvo tako posebno.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.