LIEBHERR hladilniki v A energijskem razredu

Več svežine za manj električnega toka.

Dober občutek ob svežem sadju in hrustljavi zelenjavi iz hladilnika je postal še boljši. Ker lahko z novimi kombinacijami hladilnikov in zamrzovalnikov Liebherr razmišljate vnaprej: Najboljša energijska učinkovitost in dobro premišljene tehnologije svežine varujejo vire na dva načina. Tako kot zagotovljena dolgotrajnost in kakovost.

Dolgotrajna kakovost

Pri Liebherrju razmišljati vnaprej ne pomeni samo upoštevanje oznake A na energijski nalepki. Zanesljivost in vzdržljivost sta prav tako pomembni. Ker dlje ko vaš nov kombiniran hladilnik in zamrzovalnik Liebherr deluje učinkovito, bolje so uporabljeni vsi materiali, ki se uporabljajo za proizvodnjo.

Učinkovita zmogljivost.

Z nizko porabo energije samo 116 kWh na leto vam kombinirani hladilniki z zamrzovalnikom Liebherr pomagajo prihraniti dragoceno energijo in tako prihranite tudi denar. V primerjavi s primerljivim kombiniranim hladilnikom z zamrzovalnikom z energetskim razredom D (213 kWh) je prihranek okoli 35 evrov na leto - preračunano na deset let torej 350 evrov. *
Te najvišje vrednosti se dosežejo z uporabo visokokakovostnih vakuumskih izolacijskih plošč. V nasprotju z običajnimi alternativami, plošče, ki jih uporablja Liebherr, zagotovijo, da poraba energije ostane nizka tudi po več letih uporabe.
*Cena električne energije v Nemčiji, odvisno od ponudnikov električne energije: 37 centov/kW

10-letna garancija podjetja Liebherr

Več trajnosti z največjo vzdržljivostjo in energijsko učinkovitostjo

Z novimi aparati CBNsda5723  in CBNbsa5753 (promocijski aparat) Liebherr ponuja kombinacije hlajenja in zamrzovalnika, ki prvič izpolnjujejo razred energijske učinkovitosti A. Družba Liebherr bo lastniku promocijskega aparata (aparat) zagotovila prostovoljno 10-letno garancijo v skladu s pogoji  za akcijske aparate, kupljene med 1. 9. 2022 in 31. 12. 2023 (promocijsko obdobje). Ta garancija podjetja Liebherr velja poleg zakonskih pravic, ki jih ima kupec do prodajalca aparata v primeru napak (odgovornost za napake, garancija), ki jih stranka lahko zahteva brezplačno in tega ne omejuje. 

 

artiklov na stran
View as Mreža Seznam

5 artiklov

Padajoče
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

5 artiklov

Padajoče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.