Spoznajte CANDY Rapido’

Pozdravite Candy Rapido’, najhitrejši in najprostornejši pomivalni stroj na trgu. Na voljo je kot prostostoječ ali vgradni model in opremljen s ciklom Wash&Dry 35’ , zasnovanim, da popolnoma pomije in posuši vašo posodo, ki jo uporabljate vsak dan, v samo 35 minutah. Poleg tega z največjo prostornino notranjosti na trgu (v standardnih dimenzijah) omogoča, da v stroj naložite tudi največje kose posode, kot so krožniki za pico, pladnji za pečico in dolge zajemalke. Ampak to še ni vse. S svetom funkcij povezljivosti, ki jih ponuja bo Rapido’, bo vaše kuhinjsko življenje postalo pametnejše kot kdaj koli prej.

Candy Rapido’ pomivalni stroji

 

35’Wash&Dry cikel za prihranek časa

 
Poslovite se od neskončno dolgih programov pomivanja. Candy Rapido’ z Wash&Dry, najhitrejšim ciklom pranja in sušenja na trgu omogoča pranje in sušenje posode v samo 35 minutah. Rapidno hitro, kajne?
 
 

Maxi prostornina za največje kose kuhinjske posode

Pospravite kuhinjsko gobico! Novi pomivalni stroj Candy Rapido’ ima največjo prostornino notranjosti, zato lahko sedaj vse večje kose posode, ki jih sicer pomivate na roke (kot na primer velike ponve ali pladnji), pomijete v stroju.

 

Funkcija snap&wash vam predlaga idealen program

Posnemite fotografijo naložene košare in prejeli boste nasvete kako pravilno naložiti posodo. Aplikacija Candy hOn vam bo s pomočjo funkcije Snap & Wash poiskala in predlagala najhitrejši program za tisto količino in vrsto posode v stroju.

 

Izberite svojega

Candy Rapido’

Vgradni pomivalni stroj CI 3E7L0W

399,99€

13 pogrinjkov; Inverterski motor; Program 49' Rapid; Maxi TUB; Popoln nadzor od kjerkoli z aplikacijo hOn

Candy Rapido’

Prostostoječi pomivalni stroj CF 6C4F0W


499,99€

16 pogrinjkov; Inverterski motor; Program Wash & dry 35' ; Maxi TUB; Popoln nadzor od kjerkoli z aplikacijo hOn

 

 

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.