Posteljni vložek SEALY STYLE

Ni na zalogi
SKU
Posteljni vložek SEALY STYLE
Lastnosti
Tip Kombinirano ležišče
Višina 25 cm
Znamka Sealy
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Ne
Trdota ležišča srednje trdo ležišče
Vzmetnica SEALY CLASSIC nudi le najboljše. Združuje tehnologije, ki zagotavljajo kar največ udobja, kakovost in dolgo življenjsko dobo vzmetnice:

OptiCool gel spominska pena preprečuje potenje in poskrbi, da vzmetnica diha z vami. Gel namreč odpravi nezaželeno toploto in poskrbi, da ponoči spite brezskrbno.

Gel CoreSupopor center poskrbi, da je sredinski del vzmetnice oblikovan tako, da nudi kar največjo oporo najtežjemu delu vašega telesa. Vzmetnica se tako ne ugreza in ne obrabi, to pa zagotavlja tudi njeno dolgo življenjsko dobo.

ForeverFlex je produkt nove tehnologije materialov, ki je zelo reztegljiv ob enem pa zelo vzdržljiv.

Fleksibilnost vzmetnice se pohvali na račun Titanum alloy vzmetenja. Vzmetenje je odlikovano z minimalizranimi prenosi tresljajev med spanjem, kar posledično pripomore k mirnejšemu spancu. Hkrati pa je tako fleksibilna, da jo lahko uporabljate na dvižnem letvenem dnu.

SolidEdge sistem zagotavlja čvrstost robov vzmetnice in tako nudi kar največ udobja med spanjem. S tem se poveča vaša spalna površina, saj je tudi spanje na robu s pomočjo vzmetnice Sealy Classic udobno.

Notranjost vzmetnice sestavljajo plasti OptiPro spominske pene in Gel spominske pene, ki objamejo vaše telo in nudijo kar največ udobja.

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.