Desktop Banner Mobile Banner

Z našo pomočjo lahko preobrazite svoj klasični dom v povezani dom. Uporabite najnaprednejšo tehnologijo, ki bo poskrbela za brezhibno, učinkovito in intuitivno vsakdanje življenje. Uravnavajte domače udobje, kot sta ogrevanje in razsvetljava, prihranite čas in energijo ter povečajte učinkovitost s pametnim upravljanjem ter ohranite nadzor nad celotnim domom z izdelki za pametno varnost – vse z le nekaj kliki na vaši pametni napravi.

PAMETNI WI-FI

Temelj odlično povezanega doma tiči v zagotavljanju zmogljive in stabilne WI-FI povezave. Tradicionalni usmerjevalniki za brezžično povezavo imajo omejen doseg, ki ga lahko povečate z dodajanjem ojačevalca dosega, vendar s tem žrtvujete hitrost povezljivosti. Pametni WI-FI pa vam nudi tako hitro povezljivost kot odličen doseg.

Preveri ponudbo

PAMETNO UPRAVLJANJE

Vaš pametni telefon, tablica ali prenosni računalnik je lahko pametno središče vašega doma. Shranjujte, nadzorujte in upravljajte vse svoje najljubše povezane naprave z enega mesta. Na voljo so tudi zvočniki za glasovno upravljanje in zasloni, ki vam omogočajo, da prostoročno oživite svoj dom.

Preveri ponudbo

PAMETNA RAZSVETLJAVA

Pametni izdelki za razsvetljavo vam omogočajo upravljanje svetlobe s pomočjo WI-FI žarnic. Vklopite zatemnitev ali spremenite barvo, da bo ustrezala razpoloženju - vse iz ene preproste aplikacije.

Preveri ponudbo

PAMETNA VARNOST

Z izdelki za pametno varnost boste natančno vedeli, kaj se dogaja doma, ko vas ni. Naprave za nadzor, kot so pametne kamere in pametni alarmni sistemi, vas bodo opozorile v primeru zaznanih sprememb. Vi pa boste lahko vse upravljali in spremljali preko vaše pametne naprave. Upravljate lahko tudi ključavnice vrat, senzorje in alarme, ki so povezani na WI-FI.

Preveri ponudbo

PAMETNI DOMOFON

S pametnim domofonom ne boste nikoli več zamudili obiskovalca ali dostave pošiljke. Komunikacijski sistem bo na vašo pametno napravo poslal obvestilo o obisku, vi pa lahko kar na daljavo svojim gostom odprete vrata. Ob uporabi pametnega domofona lahko z obiskovalci tudi komunicirate. Zanesljiv nadzor in boljša varnost!

Preveri ponudbo

PAMETNO OGREVANJE

Pametni izdelki za ogrevanje ne varujejo samo okolja, temveč delajo čudeže tudi pri stroških vašega gospodinjstva. Izdelki za ogrevanje spremljajo vašo dnevno rutino in trenutno vreme ter samodejno zvišajo ali znižajo temperaturo v vašem domu.

Preveri ponudbo
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.