Pralni stroj CANDY RO16106DWHC7\1-S

Special Price 429,99 € Redna cena 799,99 €
-46%
-370€
Na zalogi
SKU
142-1608540

CANDY 5 let garancije

Če kupite aparat CANDY, ki je vključen v promocijo od 1.9.2018 do preklica lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva) na aparat pod določenimi pogoji:

Preverite pogoje jamstva na https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/

  1. Po nakupu registrirajte svoj aparat na spletu na https://www2.candy.si/jamstvo/
  2. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu
  3. V kolikor je bila registracija uspešno oddana boste prejeli certifikat za 5-letno garancijo (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva)

Garancijo zagotavlja CANDY

Preberi več
Lastnosti
Znamka Candy
Energijski razred A+++
Zmogljivost pranja 10 kg
Hitrost ožemanja 1600 obratov/minuto
Inverter motor Da
Glasnost pranja 51 dB
Glasnost ožemanja 80 dB
Razred učinkovitosti ožemanja A
Letna poraba energije 192 kWh
Letna poraba vode 12.100 l
Vrsta aparata Prostostoječi
Način polnjenja Spredaj
Višina 85 cm
Širina 60 cm
Globina 54 cm
Barva Bela
Garancija 2 leti
Prilagajanje parametrov pranja glede na količino perila Da
Zamik vklopa Da
Otroška zaščita Da
Protipoplavna zaščita Ne
Hitri program Da
Program za volno Da
LjubljanaPo naročilu
KoperZadnji kosi
CeljePo naročilu
Novo MestoPo naročilu
MariborPo naročilu
Strošek dostave: 0 €
Pralni stroj CANDY RO16106DWHC7\1-S je na voljo za nakup v korakih po 1

Pralni stroj CANDY RO16106DWHC7\1-S


PRIHRANITE ČAS S PRALNIM STROJEM CANDY RAPIDÓ. VSAK DAN.


V sodobnem življenju je najdragocenejša dobrina čas.

Zato je prav čas v osrčju zasnove novega pralnega stroja Candy RapidÓ – hitri in učinkoviti dnevni programi pranja zagotavljajo prihranek časa, da se lahko v miru posvetite svojim najljubšim stvarem, in tako izboljšujejo kakovost vašega življenja.


65 odstotkov ljudi raje uporablja hitre programe*, vendar pogosto ne morejo izbrati prave kombinacije, s katero bi dosegli najboljše rezultate.

Candy tudi tukaj nudi preproste, a hkrati pametne in inovativne rešitve: najpopolnejši nabor devetih hitrih programov na trgu in ekskluzivno funkcijo Snap&Wash.

Pralni stroj ima inverter motor, ki ima daljšo življenjsko dobo in enostaven način upravljanja – Smart Ring. Zmogljivost pranja je 10kg, pri ožemanju doseže 1600 obratov in se uvršča v energijski razred A+++. Skupno lahko izbirate kar med 16 različnimi programi in dodatnimi funkcijami kot so Kg detektor, zamik vklopa, določanje umazanosti perila in še in še.


NAJPOPOLNEJŠI NABOR DEVETIH HITRIH PROGRAMOV NA TRGU

S pralnim strojem Candy RapidÓ se vam ni treba več odločati med prihrankom časa ali brezmadežnim perilom: zaradi vrhunske tehnologije motorja s frekvenčnim pretvornikom je učinek pranja za 50 odstotkov boljši (v primerjavi z običajnimi motorji), kar zagotavlja najboljše rezultate hitrih programov doslej.

VSAKODNEVNO PRANJE ŠE NIKOLI NI BILO TAKO HITRO

Ste pripravljeni na novo doživetje?Z ekskluzivno funkcijo Snap&Wash v aplikaciji Candy simply-Fi lahko odkrijete, kateri program je najboljši za vaše perilo – in to kar prek pametnega telefona!Preprosto fotografirajte kup mešanega perila in aplikacija vam bo ponudila ustrezni najhitrejši program.Funkcija poleg tega samodejno nastavi pravo temperaturo in hitrost ožemanja.

UDOBJE BREZ PRIMERE

IZJEMNO UDOBJE ZARADI VIŠJE IN VEČJE ODPRTINE

Inovativna ergonomska oblika pralnega stroja Candy RapidÓ omogoča, da pranje perila poteka povsem brez stresa. Polnjenje, praznjenje in upravljanje pralnega stroja še nikoli ni bilo tako lahko in preprosto.


 
IZBOLJŠAN UČINEK PRANJA

INVERTER MOTOR

Končno lahko prepustite tudi pranje volnenih in svilenih oblačil nežnim 'rokam' pralnega stroja! Candy Inverter tehnologija je poseben sistem, ki združuje novo tehnologijo  in  inverter motor brez ščetk, ki zavrti boben včasih tudi samo za nekaj stopinj, zato je ta pralni stroj primeren tudi za najbolj občutljive kose oblačil.Zahvaljujoč Inverter motorju, vam Candy garantira nepremagljivo tiho delovanje in minimalne vibracije v vseh fazah pranja z najboljšo porabo energije.

 
KG DETEKTOR

Napredna tehnologija KG detektor, v prvih minutah pranja stehta dejansko količino perila v bobnu. Na osnovi tega podatka določi točen čas pranja ter tako prilagodi čas do konca programa. Strah o veliki zmogljivosti je tako odveč. Porabil bo le toliko vode in energije kolikor perila boste dali vanj.

NASTAVITEV STOPNJE UMAZANOSTI PERILA

Pralni stroj ima tudi možnost nastavitve stopnje umazanosti perila, kar pri manj umazanemu perilu pomeni krajše pranje, s tem pa tudi prihranek pri energiji. S pomočjo te možnosti lahko izbirate med tremi intenzivnostmi pranja glede na to kakšno perilo perete. Možnost je na voljo samo pri nekaterih programih.


PRALNI STROJ, KI GOVORI Z VAMI

Za še boljšo uporabniško izkušnjo ima RapidÓ sistem za povezavo z brezžičnim omrežjem.Nasveti za pranje in podpora v vašem jeziku so vedno pri roki.Prek aplikacije Candy simply-Fi lahko govorite z RapidÓ-m, ta pa vam bo odgovoril na vprašanja o najprimernejšem programu pranja in odstranjevanju madežev ter na številna druga.Pranje kopalk in kopalnih brisačOdkrijte, kako lahko po koncu tedna na plaži z namenskimi funkcijami Candy-jevih pralnih strojev najbolje operete kopalne brisače in kopalke.


Nasveti za strojno pranje zaves – brez polomij

Celovit vodnik za strojno pranje zaves z nasveti za nego lanu, svile in drugih materialov zagotavlja, da boste zavese vedno oprali pravilno in pri tem ne boste uničili blaga.


Nasveti za odstranjevanje madežev z namiznih prtov in oblačil

Sladice, pijače, pisala in trava vedno pustijo madeže na namiznih prtih in oblačilih. Tukaj si lahko ogledate programe, s katerimi boste perilu v hipu znova pričarali brezhiben videz.


Napake pri strojnem pranju: kako preprečiti katastrofe

Upoštevajte Candy-jeve nasvete in pozabite na skrčene puloverje, zabarvano belo perilo in druge pogoste spodrsljaje, ki spremljajo strojno pranje.

Podatkovna kartica izdelka

Sorodni artikli

Pralni stroj SHARP ES-HFB712AW3
Pralni stroj SHARP ES-HFB712AW3
Special Price 249,99 € Redna cena 419,99 €
-40%
-170€
Pralni stroj CANDY CS 1472 D3
Pralni stroj CANDY CS 1472 D3
Special Price 289,00 € Redna cena 519,99 €
-44%
-230€
Pralni stroj HOOVER DXOA 437AHC3/1-S
Pralni stroj HOOVER DXOA 437AHC3/1-S
Special Price 339,99 € Redna cena 449,99 €
-24%
-110€
Pralni stroj GORENJE W2E743P
Pralni stroj GORENJE W2E743P
Special Price 329,90 € Redna cena 449,99 €
-26%
-120€
Pralni stroj BOSCH WAN24290BY
Pralni stroj BOSCH WAN24290BY
Special Price 469,99 € Redna cena 539,98 €
-12%
-69€
Pralni stroj SHARP ES-GFB7143W3EE
Pralni stroj SHARP ES-GFB7143W3EE
Special Price 239,99 € Redna cena 329,99 €
-27%
-90€
Pralni stroj BOSCH WAN28261BY
Pralni stroj BOSCH WAN28261BY
Special Price 399,01 € Redna cena 509,99 €
-21%
-110€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.