Pralni stroj SAMSUNG WW11BB744DGE/S7

SKU
142-1697515
Special Price € 799,99 Redna cena € 999,99
-20%
-200€
Zavarujte svoj nakup s
Pralni stroj SAMSUNG WW11BB744DGE/S7 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Centralno Skladišče 2Na zalogi
Strošek dostave: 6,99 €

Pralni stroj SAMSUNG WW11BB744DGE/S7

Pametno, nežno pranje

AI Ecobubble™

Uživajte v učinkovitejšem pranju z AI Ecobubble ™*. Ustvari mehurčke, ki odstranijo 24% ** več umazanije tudi pri nizkih temperaturah, prihranijo 70% energije ** in zagotavljajo 45,5% boljšo nego tkanine ***. Prav tako zazna tip tkanine in optimizira količino mehurčkov, čas pranja, temperaturo in hitrost vrtenja.

 

* AI EcoBubble se aktivira le, kadar so izbrani določeni programih, vključno z Cotton, Synthetics in AI Wash, z obremenitvami manj kot 2kg.

** Testirano v skladu z IEC 60456-2010 / 4KG obremenitev  / Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) v primerjavi z Cotton 40 ° C brez EcoBubble (WF0702WKU). Posamezni rezultati se lahko razlikujejo.

*** Na podlagi poročila o preizkusu zmogljivosti Springboard Engineering na trakovih EMPA, ki primerja normalno raztopino praška in tehnologijo mehurčkov brez mehanskega delovanja, testirano na poliestrski tkanini. Posamezni rezultati se lahko razlikujejo.

Optimizirano čiščenje

AI Wash

Oblačila temeljito opere*, vendar nežno z manj vode in praška. AI Wash uporablja napredno zaznavanje za zaznavanje teže in mehkobe tkanine ter nenehno spremlja raven umazanije. Nato inteligentno optimizira vodo in prašek ter čas namakanja, izpiranja in vrtenja.

 

* Na podlagi AI-algoritma. Dejanski rezultati se lahko razlikujejo glede na individualno uporabo.

Eleganten in večji

BESPOKE design z SpaceMax™

Izboljšajte svoj dom in operite večje obremenitve - 11 kg s standradno globino 600 mm. Preprost in raven dizajn se brezhibno zlije s sodobno opremljeno notranjostjo in kuhinjskim pohištvom. Tehnologija SpaceMax ™ ustvarja več prostora v notranjosti, tako da lahko operete več, vključno z velikimi predmeti.

Inteligentno pranje

AI Control

Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco. Zapomni si vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe ter pravočasno prikaže informacije*. Aplikacija SmartThings ** ponuja nasvete programih, načrtovanju in odpravljanju težav. Prav tako samodeljno izbere sušenje ***.

 

* Sporočila s predlogi za program so prikazana v aplikaciji za pametne telefone.

** Na voljo na napravah Android in iOS. Potrebna sta povezava Wi-Fi in Samsung račun.

*** Povezava samodejnega programa je na voljo samo, če imata tako pralni kot sušilni stroj AI Control in Wi-Fi povezavo.

Samodejno dodajanje detergenta

Najboljši rezultati pranja* z manj odpadkov in truda. Predal za samodejno dodajanje samodejno porazdeli ustrezno količino detergenta in mehčalca za posamezno pranje. Drži pa tudi dovolj detergenta za 1 mesec**, zato posodice za detergent ne rabite polniti po vsakem pranju.*

*Dejanski rezultati se lahko razlikujejo glede na individualno uporabo.

** Auto Dispense ima prašek do 1 meseca pranja, ki temelji na 2 do 3 pranjih na teden (5 kg obremenitve/standardne uporabe). Se lahko razlikuje glede na obremenitev in nastavitve pranja.

Super Speed

Skrajšajte dnevni čas pranja in hkrati temeljito operite oblačila. Super Speed program opere perilo v le 59 minutah*. Eco Bubble™ poskrbi za učinkovito pranje, čas izpiranja pa je skrajšan s tehnologijo Speed Spray.

* Na podlagi uporabe Super Speed pri privzetih nastavitvah s 5 kg obremenitvijo.

Higienska para

Očistite perilo globinsko in higienično s paro. To odstrani trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij* in alergenov, ki izhajajo iz pršic hišnega prahu. ** Program s higiensko paro zmanjša izpostavljenost pršicam hišnega prahu, mačkam, psom, cvetnemu prahu in glivicam.***

* Na osnovi poročila Intertek o pranju s paro. Odstrani 99,9 % bakterij Staphylococcus aureus in Escherichio coli. Posamezni rezultati se lahko razlikujejo. ** Na osnovi poročila Intertek o pranju s paro. *** Na osnovi poročila Britanske fundacije za alergije (British Allergy Foundation – BAF) o pranju s paro. Allergy UK meni, da bo ta izdelek ob pravilni uporabi zmanjšal izpostavljenost hišnemu prahu, mačkam, psom, cvetnemu prahu trav in glivicam.

Trajno in učinkovito

Digital Inverter Technology

Uživajte v vrhunski učinkovitosti, manj hrupa in dolgotrajni zmogljivosti. Digital Inverter Technology uporablja močne magnete za tišjo* in močnejšo zmogljivost, vendar porabi manj energije kot univerzalni motor. Ponuja tudi najdaljšo trajnost v industriji** in 20 letno garancijo *** na motor.

* Na splošno se hrup zmanjša za 5 dBA pri pranju in za 3 dBA pri ožemanju. Podatki temeljijo na primerjavi oznak energijskega razreda ERP, pralnega stroja F500, 8 kg, 1400 vrtljajev na minuto (WF80F5E5P4W) za motor z digitalnim inverterjem ter pralnega stroja Vistula, 8 kg, 1400 vrtljajev na minuto (WF1804WPC) za univerzalni motor.** Certifikat 23-letnega delovanja je podelila nemška Zveza za električne, elektronske in informacijske tehnologije (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE). Dejanska življenjska doba je lahko odvisna od pogojev uporabe.

*** od maja 2022. 20 -letna garancija delov velja samo za motor inverter.

Vrata iz kaljenega stekla

Za močno in trpežno kaljeno steklo je manj verjetno, da se bo, v primerjavi s plastičnimi vrati, zlomilo ali praskalo. Omogoča tudi eleganten videz in olajša ogled notranjosti.

Naj bo pranje bolj osebno

SmartThings Home Life

Uživajte v prilagojenem in učinkovitem pranju z aplikacijo SmartThings*. Z analizo vaših vzorcev pranja **

„Clothing Care“ ponuja prilagojena progam za pranje *** in razne nasvete. „Energy“ pomaga pri celostni uporabi energije. „Home Care“ pa ohranja pralni stroj v optimalnem stanju.

* Na voljo na napravah Android in iOS. Potrebna sta povezava Wi-Fi in Samsung račun.

** Shrani uporabniške podatke, nastavitve in vzorce uporabe, da predlaga najbolj uporabne možnosti.

*** Uporabnik bo izključno odgovoren za kakršne koli posledice, ki lahko povzročijo, vključno s kakršno koli škodo ali škodo, ki jo povzročajo napačne informacije, ki jih nudi uporabnik.

Ohranite pralni stroj čist

Čiščenje bobna +

Naj bodo vrata in notranjost vašega pralnega stroja higiensko čista. Program čiščenja bobna+ odstrani 99,9 % bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj,* brez dragih detergentov. Močan vodni curek in hitra centrifuga pa odstranita umazanijo s tesnila na vratih. Poleg tega vas obvesti, ko ga je treba očistiti.**

* Odstrani 99,9 % bakterij iz notranjosti pralnega stroja in umazanijo z gumijastega tesnila. Na podlagi testiranja programa čiščenja bobna+ v podjetju Intertek. ** Obvesti vas po vsakih 40 ciklih.

StayClean predal

Porabite manj detergenta in opustite nadležno čiščenje predala za pralno sredstvo. StayClean predal omogoča boljše izpiranje detergenta s posebej oblikovanim sistemom izpiranja z vodo. V predalu za prašek je posledično manj grdih ostankov detergenta, zato je čistejši in bolj higieničen.

Namakanje v mehurčkih

Za čisto perilo brez madežev, tudi ko je zelo umazano. Funkcija za namakanje v mehurčkih Bubble Soak pomaga odstraniti najrazličnejše trdovratne madeže, ki lahko nastanejo zaradi krvi, čaja, vina, ličil ali trave. Perilo se temeljito namoči v aktivnih mehurčkih, zato se umazanija in madeži razpustijo ter jih je mogoče učinkoviteje odstraniti.*

* Preizkušeno skladno s 5. izdajo standarda IEC 60456/8 kg perila/z namakanjem v mehurčkih v primerjavi

 

More Information
Znamka Samsung
Vrsta aparata Prostostoječi
Način polnjenja Spredaj
Energijski razred A (2021)
Zmogljivost pranja 11 kg
Poraba energije na 100 ciklov delovanja 53 kWh
Poraba vode na cikel delovanja 54 L
Hitrost ožemanja 1400 obratov/minuto
Trajanje programa »Eco« 4:00 h
Razred učinkovitosti ožemanja B
Razred glasnosti A
Glasnost 72 dB
Inverter motor Da
Višina 85 cm
Širina 60 cm
Globina 60 cm
Širina stroja 60 cm
Barva Bela
Garancija 2 leti
Prilagajanje parametrov pranja glede na količino perila Da
Zamik vklopa Da
Otroška zaščita Da
Protipoplavna zaščita Ne
Hitri program Da
Program za volno Da

PODALJŠANA GARANCIJA 2 + 3 LETA Z REGISTRACIJO IZDELKA

SAMSUNG hladilniki, pralni stroji in vgradni aparati bele tehnike, kupljeni od 1. 2. 2022 do 31. 12. 2022 z obvezno spletno registracijo.

Če kupite aparat SAMSUNG, ki je vključen v promocijo, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva) na aparat pod določenimi pogoji:

  1. Po nakupu registrirajte svoj aparat na: https://www.samsung.com/si/offer/5yw-wg-promo-2022/
  2. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje v 30 dneh od dneva nakupa
  3. Po registraciji bo vlagatelju zahteve po e-pošti poslano obvestilo o registraciji in Garancijski list za podaljšano garancijo s serijsko številko registrirane naprave (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva)
  4. Promocija je na voljo samo za končnega uporabnika – potrošnika (fizično osebo), ne pa tudi za podjetja ali organizacije, ki bi jo uporabila za nadaljnjo prodajo ali komercialno uporabo

Pomoč pri registraciji: 080 697 267

Garancijo zagotavlja SAMSUNG

Sorodni artikli

Pralni stroj CANDY CS4 1272DE
Pralni stroj CANDY CS4 1272DE
Special Price € 299,99 Redna cena € 519,99
-42%
-220€
Pralni stroj AEG L7FRE48S
Pralni stroj AEG L7FRE48S
Special Price € 599,98 Redna cena € 939,99
-36%
-340€
Pralni stroj GORENJE WN11EI94ADPS
Pralni stroj GORENJE WN11EI94ADPS
Special Price € 459,99 Redna cena € 699,99
-34%
-240€
Pralni stroj HOOVER HWE 49AMBS/1-S
Pralni stroj HOOVER HWE 49AMBS/1-S
Special Price € 405,59 Redna cena € 779,99
-48%
-374€
Pralni stroj HOOVER H3WS 4105TE/1-S
Pralni stroj HOOVER H3WS 4105TE/1-S
Special Price € 369,99 Redna cena € 749,99
-50%
-380€
Pralni stroj AEG L6FEG49S
Pralni stroj AEG L6FEG49S
Special Price € 467,49 Redna cena € 849,99
-45%
-382€
Pralni stroj WHIRLPOOL TDLRB6241BSEU
Pralni stroj WHIRLPOOL TDLRB6241BSEU
Special Price € 399,99 Redna cena € 499,99
-20%
-100€
Pralni stroj HAIER HW90-B14979-S
Pralni stroj HAIER HW90-B14979-S
Special Price € 669,99 Redna cena € 1.199,99
-44%
-530€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.