Pralni stroj SAMSUNG WW90M741NOA/LE

1.049,99 €
Na zalogi
SKU
142-1575343

SAMSUNG 5 let garancije

Če kupite aparat SAMSUNG, ki je vključen v promocijo od 02.02.2019 do 04.08.2019 lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva) na aparat pod določenimi pogoji:

 1. Po nakupu registrirajte svoj aparat na spletu na www.samsung5letgarancije.si/
 2. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje 60 dni od nakupa izdelka
 3. V kolikor je bila registracija uspešno oddana boste prejeli certifikat za 5-letno garancijo (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva).

Dodatno jamstvo zagotavlja SAMSUNG

Preberi več
Lastnosti
Znamka Samsung
Energijski razred A+++
Zmogljivost pranja 9 kg
Hitrost ožemanja 1400 obratov/minuto
Inverter motor Da
Glasnost pranja 49 dB
Glasnost ožemanja 73 dB
Razred učinkovitosti ožemanja A
Letna poraba energije 130 kWh
Letna poraba vode 9.400 l
Vrsta aparata Prostostoječi
Način polnjenja Spredaj
Višina 85 cm
Širina 60 cm
Globina 60 cm
Barva Bela
Garancija 2 leti
Prilagajanje parametrov pranja glede na količino perila Da
Zamik vklopa Da
Otroška zaščita Da
Protipoplavna zaščita Ne
Hitri program Da
Program za volno Da
Preveri zalogo V primerjavo V seznam želja
Pralni stroj SAMSUNG WW90M741NOA/LE je na voljo za nakup v korakih po 1

Pralni stroj SAMSUNG WW90M741NOA/LE
Add Wash pralni stroj s QuickDrive tehnologijo, 9 kg

 • Energijski razred: A+++
 • Zmogljivost pranja: 9 kg
 • Centrifuga: 1400 vrtljajev na minuto
 • LED zaslon
 • Glasnost: 49 dB
 • QuickDrive
 • AddWash
 • Bubble Soak tehnologija
 • Ecobubble™ tehnologija
 • Keramični grelnik
 • Otroška zapora
 • Funkcija Delay End
 • Enostavno likanje
 • Osvetlitev notranjosti bobna
 • Motor - Digitalni inverter
 • Hitro pranje
 • Para

Prepolovite čas pranja
QuickDrive™skrajša čas pranja do 50 % in porabo energije za 20 % brez zmanjšanja učinkovitosti pranja.* Vgrajeni »Q-Drum™« je sestavljen iz »osnovnega bobna in plošče na zadnji strani«, ki se vrtita neodvisno in zagotavljata dinamično premikanje perila z dvojno silo. Pranje je hitro, učinkovito in nežno.*
* Preizkušeno na Samsung WW7800M v primerjavi z WW6500K. Prihranek do 50 % časa in 20 % energije pri pranju bombaža s Cotton programom (40 ℃, do polovice napolnjen boben) ob učinkovitosti pranja ±3 % po podatkih Intertek in prihranek do 20 % energije s Super Speed programom (40 °C, 5 kg perila) po preizkusu v skladu s standardom IEC 60456:2010.

Dodajte perilo kadar koli
Ste pozabili na srajco? Add Wash™ vrata omogočajo hitro in enostavno dodajanje spregledanih kosov perila* tudi med pranjem**. Prav tako enostavno je dodajanje ročno opranega perila, ki ga želite le sprati ali ožeti.
* Dodati je mogoče le tekstil, oblačila, pralni prašek in mehčalec. ** Add Wash vrata se odprejo samo, ko je temperatura vode v bobnu manj kot 50 °C.

Skrb za perilo z umetno inteligenco
Laundry Recipe
Q-rator je sistem pametnega upravljanja** s pomočjo podatkov, ki jih pridobi ob interakcijah uporabnika*** in omogoča učinkovitejšo uporabo QuickDrive™. †Laundry Recipe† priporoči optimalne programe pranja***, †Laundry Planner† pomaga optimizirati urnik pranja**** in †HomeCare čarovnik† omogoča odpravljanje težav na daljavo.
Laundry Planner
Q-rator je sistem pametnega upravljanja** s pomočjo podatkov, ki jih pridobi ob interakcijah uporabnika*** in omogoča učinkovitejšo uporabo QuickDrive™. †Laundry Recipe† priporoči optimalne programe pranja***, †Laundry Planner† pomaga optimizirati urnik pranja**** in †HomeCare čarovnik† omogoča odpravljanje težav na daljavo.
HomeCare čarovnik
Q-rator je sistem pametnega upravljanja** s pomočjo podatkov, ki jih pridobi ob interakcijah uporabnika*** in omogoča učinkovitejšo uporabo QuickDrive™. †Laundry Recipe† priporoči optimalne programe pranja***, †Laundry Planner† pomaga optimizirati urnik pranja**** in †HomeCare čarovnik† omogoča odpravljanje težav na daljavo.
* V Samsung aplikaciji je treba imeti odprt osebni račun, ki je na voljo v Android in iPhone napravah. Potrebna je Wi-Fi povezava. ** Uporabnikovi podatki, izbire in vzorci uporabe se shranjujejo in uporabljajo za predlaganje ustreznih možnosti. *** Uporabnik v celoti odgovarja za vse posledice, ki lahko nastanejo, vključno, vendar ne omejeno s škodo ali poškodbami, ki nastanejo zaradi posredovanja nepravilnih informacij. **** Predlagana vrsta pranja temelji le na izbrani uri konca pranja in ni nujno primerna za dejansko vrsto tekstila ali umazanost perila.

Učinkoviti mehurčki
Tehnologija Eco Bubble™ prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah*. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo in hkrati ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo**.
* Preizkušeno skladno s standardom IEC 60456-2010, 4 kg perila, Super eko hladno pranje (WF80F5E5U4W) v primerjavi s pranjem bombaža pri 40 C brez Eco Bubble tehnologije (WF0702WKU). Posamezni rezultati se lahko razlikujejo. ** Na osnovi poročila o laboratorijskem preizkusu učinkovitosti v podjetju Springboard Engineering na trakovih EMPA; primerjava med običajno raztopino detergenta in tehnologijo mehurčkov brez mehanskega delovanja.

Oprano v 39 minutah
Super Speed program opere dnevno perilo v le 39 minutah. QuickDrive™ funkcija prihrani čas z dinamičnim premikanjem oblačil, medtem ko Eco Bubble™ poskrbi za učinkovito pranje. Čas splakovanja je z uporabo Speed Spray, »Swirl+ vzorca«* in hitrejšo centrifugo prav tako krajši.
* Preizkušeno s †Swirl+ vzorcem† v primerjavi z vzorcem Samsung Swirl bobna v internem testiranju.

Ohranite pralni stroj čist
Eco Drum Clean + očisti notranjost pralnega stroja in odstrani 99,9 % bakterij*, ki povzročajo neprijeten vonj, brez uporabe agresivnih kemikalij. Sila trenja močnega vodnega curka in hitra centrifuga prav tako odstranita 99 % umazanije* s tesnila na vratih. Ko je čiščenje potrebno, vas tudi samodejno obvesti**.
* Odstrani 99,9 % bakterij iz notranjosti pralnega stroja ter 99 % umazanije z gumijastega tesnila na vratih. Na osnovi Intertek testiranja Eco Drum Clean+ programa pri WW8800M. ** Obvestilo se pojavi po vsakih 40 pranjih.

Intenzivno odstranjevanje madežev
Bubble Soak funkcija ob pritisku na gumb pomaga odstraniti najrazličnejše trdovratne madeže. Perilo se temeljito namoči v aktivnih mehurčkih, zato se umazanija in madeži razpustijo in jih je mogoče veliko učinkovitejše odstraniti.*
* Preizkušeno skladno s 5. izdajo standarda IEC 60456, 8 kg perila, pranje z namakanjem v mehurčkih (WF80F5E5U4) v primerjavi s pranjem bombaža pri 40/60 °C, sintetične tkanine pri 60 °C in jeansa pri 40 °C brez namakanja v mehurčkih (WF0702WKU).

Higiensko čisto perilo
Očistite perilo zares globinsko in higienično s paro. Zmogljiv Hygiene Steam program spusti paro z dna bobna. Tako se vsak kos perila temeljito prepoji s paro. To odstrani trdovratno umazanijo in 99,9 % bakterij ter onemogoči alergene.
* Na osnovi Intertek poročila o preizkusu s 3 kg perila in Hygiene steam pranjem (WW10M864QOA).

Trpežno delovanje
Tehnologija z digitalnim inverterjem za tišje in močnejše delovanje uporablja močne magnete, vendar porabi manj energije kot univerzalni motorji. Ker v motorju ni več krtačk, je izjemno vzdržljiv*, za kar jamči tudi 10-letna garancija**.
* Certifikat 20-letnega delovanja je podelila nemška Zveza za električne, elektronske in informacijske tehnologije (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).

Mirno pranje
Inovativna VRT Plus™ tehnologija zmanjša hrup in vibriranje med pranjem*. Obroč krogličnih ležajev ohranja enakomerno obremenjenost bobna. Vibriranje zmanjša tudi pri veliki hitrosti in ne glede na količino perila.
* Preizkušeno z modelom WF50K7500AW. V primerjavi s standardnim modelom Samsung WF405 v internem testiranju.

Dolga življenjska doba
Keramični grelnik ima novo vrsto prevleke proti sprijemanju, ki zmanjša nalaganje vodnega kamna v primerjavi z običajnimi keramičnimi grelniki*. Patentirana zasnova** zagotavlja manj vodnega kamna, ki bi zmanjševal toplotno prevodnost, zato grelnik ostane učinkovit dlje časa in je bolj vzdržljiv.
* Preizkušeno na keramičnem grelniku v primerjavi z originalnim standardnim Samsung grelnikom na v WF60F4E0N0W/ET na osnovi neodvisnega testiranja z različnimi količinami perila v trdi vodi. * Številka prijave patenta: 10-2012-0029920 v Koreji, Kitajski, Evropi, ZDA.

Priročna luč
Z lučjo v bobnu je mogoče natančno videti, kaj je v njem – in zagotovo pobrati vse po koncu pranja. Perilo in preostanek bobna dobro osvetli, zato lahko hitro preverite, kaj se pere.

Odstrani ostanke detergenta
Predal StayClean omogoča boljše izpiranje detergenta s posebej oblikovanim sistemom izpiranja z vodo. V predalu za prašek je posledično manj grdih ostankov detergenta, zato je čistejši in bolj higieničen.

Sorodni artikli

Pralni stroj CANDY CS 1472 D3
Pralni stroj CANDY CS 1472 D3
Special Price 289,99 € Redna cena 519,99 €
-44%
-230 €
Pralni stroj AEG L6FBI48S
Pralni stroj AEG L6FBI48S
Special Price 449,99 € Redna cena 639,99 €
-29%
-190 €
Pralni stroj SHARP ES-GFB7143W3EE
Pralni stroj SHARP ES-GFB7143W3EE
Special Price 239,99 € Redna cena 329,99 €
-27%
-90 €
Pralni stroj BOSCH WAN28261BY
Pralni stroj BOSCH WAN28261BY
Special Price 399,99 € Redna cena 509,98 €
-21%
-109 €
Pralni stroj GORENJE W7523
Pralni stroj GORENJE W7523
Special Price 309,99 € Redna cena 439,99 €
-29%
-130 €
Pralni stroj SAMSUNG WW80M644OPW/LE
Pralni stroj SAMSUNG WW80M644OPW/LE
Special Price 799,99 € Redna cena 899,99 €
-11%
-100 €
Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Pralni stroj SAMSUNG WW90M741NOA/LE
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.