Užitek ob novi svobodi v kuhinji

S svojimi učinkovitimi sistemi za odvod pare BORA Professional, BORA Classic, Bora X Pure, BORA BORA Pure in BORA Basic, družba BORA Lüftungstechnik GmbH iz zgornjebavarskega kraja Raubling spreminja delo v kuhinji in arhitekturo kuhinjskega prostora. Ustanovitelj Willi Bruckbauer je z vizijo »konec dobe kuhinjskih nap« pravi pionir.

BORA načelo je uporabna fizika in ne čarovnija: Para in vonjave se odvajajo tam, kjer nastanejo: neposredno na kuhalni plošči, neposredno iz posode, pekača, ponve ali žara. BORA uporablja princip hitrosti prečnega zračnega toka, ki je večja od hitrosti dviga kuhalne pare - preprosto in učinkovito.

BORA pomeni največje zahteve glede kakovosti svojih izdelkov in storitev. Zagotovitev teh zahtev omogočata proizvodnji v Nemčiji in Avstriji. Uporabljeni so izključno visoko kakovostni materiali kot so nerjavno jeklo in steklo. BORA linije distribuirajo po vsem svetu samo usposobljeni trgovci, ki zagotavljajo prvovrstno storitev.

Odkrijte kuhinjo kot življenski prostor

BORA Professional 3.0

Revolucionarno izboljšano - ultimativna rešitev za vašo kuhinjo

O produktu

Odlična zmogljivost, optimiziran vrhunski dizajn, še bolj intuitivno upravljanje in 8 izredno globokih kuhalnih plošč, ki jih je možno kombinirati. Nova BORA Professional 3.0 pomeni prihodnost kuhanja. Tukaj se pionirski oblikovalski jezik sreča z najvišjimi zahtevami glede materialov, tehnologije in učinkovitosti - proizvedeno v Nemčiji.

Izvedi več >

BORA Classic

Brezmejna svoboda - največja prilagodljivost za kuhinjo

O produktu

Največja prilagodljivost in individualnost za edinstveno kuharsko doživetje pri vas doma - to so bili osnovni pogoji pri razvoju BORA Classic. Rezultat je do zadnje podrobnosti premišljen sistem za odvod pare brez primere. Inovativno upravljanje sControl+ v namenski vdolbini omogoča natančno in intuitivno upravljanje. Tako lahko vse funkcije aktivirate z enim dotikom. Kljub temu je delovanje v stanju pripravljenosti skoraj nevidno, centralna razporeditev pa ohrani največji prostor na kuhalni plošči. Kuhalne plošče in sisteme za odvod pare lahko sestavite poljubno in natančno. Tako so brez težav možne tudi kombinacije z enim, tremi ali več kuhalnimi ploščami.

Izvedi več >

BORA X Pure

Čista popolnost - vrhunski slog za vašo kuhinjo

O produktu

Vrhunski slog za vašo kuhinjo. Nova linija izdelkov BORA X Pure navdušuje s posebej široko kuhalno ploščo z izrazito rešetko odvoda pare in novim barvnim konceptom upravljanja sControl na dotik, ki odlikuje izdelke BORA. Zelo velika kuhalna polja s FLEX-indukcijo omogočajo največjo prilagodljivost pri uporabi štirih loncev v velikosti do 24 cm. Ob tem je kompakten sistem s svojim inovativnim upravljanjem na dotik sControl minimalističen, površinsko izravnan, izjemno eleganten, neverjetno tih in zelo intuitiven.

Izvedi več >

BORA Pure

Razred zase - zaščitni znak vaše kuhinje

O produktu

Ime je program. BORA Pure je sinonim za puristično, minimalistično reducirano zasnovo. Odlično in diskretno se vključi v vašo kuhinjsko arhitekturo in je pravi vrhunec oblikovanja. Enoto lahko individualizirate. Rešetka odvoda pare se prilagodi vašim barvnim zahtevam. Standardno je BORA Pure dobavljen s črno rešetko odvoda pare. V kolikor želite vašo kuhinjo obogatiti z novim barvnim odtenkom, lahko izbirate med petimi dodatnimi odtenki grež, oranžna, rdeča, žadasto zelena ali modra.

Izvedi več >

BORA Basic

Kuhalna plošča in odvod kuhalne plošče v enem - primerno za vsako kuhinjo

O produktu

BORA Basic Hyper je inovativna enota, ki združuje izredno učinkovito kuhalno ploščo in odvod pare. Eno izmed prednosti zagotovo predstavlja kuhalno polje Hyper s segrevalnim telesom, ki omogoča do 50-odstotno večjo moč delovanja na stopnji Power. Zaradi osrednjega upravljanja in optimalno razporejenih kuhalnih polj lahko na kuhalni plošči na enkrat uporabljate kar štiri lonce velikosti do 24 cm.

Izvedi več >
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.