Hilker Banner

Več kot stoletna nemška tradicija.

Vrhunska kakovost s poudarkom na tradiciji je glavno vodilo proizvajalca luksuznih vzmetnic Hilker, katerega zgodba se je začela leta 1888 v malem nemškem mestu Detmold. Družinsko podjetje Hilker se je sprva ukvarjalo s proizvodnjo manjših dizajnerskih kosov pohištva, nekoliko kasneje pa so v program vključili tudi izdelovanje prvovrstnih vzmetnic, ki so vse do danes obdržale svoj status odličnosti, zanesljivosti in modernosti.

Skozi štiri generacije predajanja znanja in izkušenj je Hilker postal sinonim za kraljevsko udobje in nebeški spanec v svetovnem merilu. Preboj med najboljše znamke na področju vzmetnic jim je omogočilo njihovo vsakodnevno stremljenje k tehnološkim izboljšavam in ekološki proizvodnji. Vsaka vzmetnica Hilker je izdelana s posebno preciznostjo in pozornostjo do detajlov, o čemer pričajo tudi številna mednarodna priznanja, ki jih je podjetje prejelo za svoje dosedanje prispevke k izboljšanju spanja mnogih na različnih koncih sveta. Izberite Hilker, izberite boljši spanec.

SODOBNO OBLIKOVANJE Z DOTIKOM ČLOVEŠKIH ROK

EKOLOŠKA PROIZVODNJA

NAJBOLJŠA KAKOVOST

IZJEMNA VZDRŽLJIVOST

Tehnologije, ki odlikujejo vzmetnice Hilker:

7 con udobja 1

7 CON UDOBJA

Žepkasto vzmetenje vzmetnic Hilker je razdeljeno na 7 con udobja, ki poskrbijo za popolno razbremenitev celotnega telesa in ergonomsko pravilno podporo. Posamezna cona se popolnoma prilagodi določeni obliki, lajša napetosti in zagotavlja idealno podporo glavi, vratu, ramenom, pasu, bokom, nogam in stopalom.

7 con udobja 2
Uravnavanje temperature

URAVNAVANJE TEMPERATURE

Vzmetnice Hilker odlikuje pena iz lateksa, ki ima odprto celično strukturo, narejeno iz milijonov drobcenih, medsebojno povezanih zračnih mehurčkov v mikroskopski velikosti. Poleg tega imajo vzmetnice ekskluzivno oblikovane gumbe in zračnike, ki prav tako zagotavljajo konstantno kroženje zraka, prilagajanje temperature in odvajanje vlage.

100% naravni lateks

100 % NARAVNI LATEKS

Za potrebe proizvodnje vzmetnic Hilker se naravni lateks pridobiva le iz previdno izbranih dreves kavčukovca, ki rastejo na plantažah v neposredni bližini ekvatorja. Podjetje LATEXCO je št. 1 v svetovni proizvodnji naravnega lateksa, ki za izdelavo vseh vrst jeder in nadvložkov vzmetnic uporablja le zelo kakovostni naravni lateks.

Podpora celotnemu telesu

PODPORA CELOTNEMU TELESU

Koncept idealnega prilagajanja telesu je bil osnovan na podlagi terapevtske masaže, ki lajša napetosti v mišicah ter tako poskrbi za sprostitev telesa in duha.

Hipoalergensko okolje

HIPOALERGENSKO OKOLJE

Naravni lateks je okolju prijazen, biorazgradljiv material, ki zagotavlja zdravo antibakterijsko in antialergijsko spalno okolje, zaščiteno pred vdorom bakterij, pršic in nastajanjem plesni. Prav zato je primeren tudi za ljudi z občutljivo kožo.

Povečano udobje

POVEČANO UDOBJE

Vzmeti, ki se nahajajo v vzmetnicah Hilker, so za polovico manjše od standardne velikosti vzmeti v klasičnih vzmetnicah. Mikro žepkasto vzmetenje zato nudi dvojno pokritost površine in s tem zagotavlja še več udobja.

Nevtralizacija sevanja elektronskih naprav

NEVTRALIZACIJA SEVANJA ELEKTRONSKIH NAPRAV

Vzmeti vzmetnic Hilker so izdelane iz titanove zlitine, ki je poznana kot zelo dober nevtralizator negativnega sevanja elektronskih naprav.

Sistem žepkastega vzmetenja

SISTEM ŽEPKASTEGA VZMETENJA

Sistem žepkastega vzmetenja sestavljajo izjemno prožne vzmeti iz lahke titanove zlitine. Vzmetenje zagotavlja popolno prilagajanje in podporo vsem delom telesa ter dolgo življenjsko dobo vzmetnice.

Tehnologije 1 Tehnologije 2
10000 vzmeti

10,000 VZMETI

Svetovna inovacija s štirimi plastmi mikro žepkastega vzmetenja, ki zagotavlja nebeško udobje in podporo.

20-krat več udobja

20-KRAT VEČ UDOBJA

Strukturna oblika trinadstropnega žepkastega vzmetenja nudi 20-krat večje udobje v primerjavi s konvencionalnimi vzmetnicami. Prav tako pa zagotavlja do 3-krat manjše občutje premikov partnerja, saj se vzmeti na pritiske odzivajo samostojno.

Žepkasti sistem vzmetenja

HD ŽEPKASTI SISTEM VZEMTENJA

Pri HD žepkastem sistemu vzmetenja je vzmet postavljena na vzmet, zato ima jedro takšne vzmetnice večjo gostoto kot jedro klasične vzmetnice. To pomeni dvakrat večjo prožnost, dvakrat več udobja in popolno prilagajanje za vaše telo.

Logos
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.