LG Landing Stran Banner LG Landing Stran Banner

Bodite izjemni ob vsaki priložnosti

S pomočjo gospodinjskih aparatov LG lahko preprosto nadgradite svoj dom v učinkovit, privlačen in praktičen prostor – tako da imate več časa za stvari, ki so res pomembne.

Naši nagrajeni izdelki dvigujejo oblikovanje gospodinjskih aparatov na novo raven, pa naj gre za naše elegantne kuhinjske aparate z vsemi potrebnimi funkcijami ali naše pralne stroje, ki združujejo izjemno zmogljivost z rešitvami za varčevanje z energijo.

Raziščite LG-jeve najsodobnejše gospodinjske aparate, ki bodo izboljšali vaš dom in izboljšali vaš življenjski slog.

LG Pralni stroji

Pralni stroji

Glede na to, kako pogosto perete in katere funkcije potrebujete, izberite model pralnega stroja, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Zahvaljujoč inovativni tehnologiji LG AI DD™ naši pralni stroji ne zaznajo le teže, temveč zaznavajo tudi občutljivost tkanine in sami izberejo optimalne gibe za večjo zaščito tkanine. Z uporabo funkcije LG Steam™ lahko preprosto ustvarite in vzdržujete zdravo in higienično okolje za svojo družino.

Uživali boste tudi v prednosti tehnologije TurboWash360ⷪ™, s katero lahko končate celoten cikel pranja v celo 39 minutah. In nenazadnje, LG Inverter Direct Drive Motor, ki je neposredno pritrjen na boben brez uporabe jermena in jermenice, izboljša učinkovitost pranja in vam zagotovi nizko raven hrupa in vibracij, večjo vzdržljivost ter varčevanje z energijo.

PREVERI PONUDBO
LG Sušilniki

Sušilni stroji

Izbirajte med sušilnimi stroji LG in uživajte v funkcijah, ki jih ponujajo: LG DUAL Inverter Heat Pump™ bo zagotovil dosledno delovanje sušenja pri nizki temperaturi, da prihranite energijo in preprečite, da bi se vaša tkanina skrčila ali poškodovala.

Zahvaljujoč funkciji Sensor Dry senzorji vlažnosti glede na izbrani program samodejno nastavijo optimalen čas sušenja, kar ni dobro samo za vaša oblačila, temveč tudi za vaš račun za elektriko. Zagotovo boste uživali v brezskrbnem vzdrževanju, saj se samodejni čistilni kondenzator med vsakim ciklom sušenja sam očisti, tako da vam tega ni treba storiti.

PREVERI PONUDBO
LG Hladilniki

Hladilniki

Hladilnike LG lahko najdete v različnih barvah, velikostih in slogih, od majhnih prostorsko varčnih do velikanskih z več vrati.

Hladilniki LG, ki se ponašajo z izjemno prostorno notranjostjo, pametnimi funkcijami in vrhunskim dizajnom, so bili opremljeni z najnovejšimi inovativnimi rešitvami, kot sta LG Linear Compressor in tehnologija DoorCooling™, ki skupaj zagotavljata učinkovito porabo energije, hkrati pa pomagata ohranjati videz in okus dlje ter svežino izdelkov z zmanjšanjem temperaturnih nihanj.

Na voljo je veliko različnih tipov – vsi so Total No Frost –, vključno s hladilniki Side-by-side in Multi-Door, tudi z vodilno tehnologijo InstaView Door-in-Door™ in hladilniki z spodnjim zamrzovalnikom.

PREVERI PONUDBO
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.