Od samega začetka v New Yorku, pred več kot 80 leti, je Remington začel z osnovno ideja pomagati moškim in ženskam, da sami prevzamejo kontrolo nad svojo rutino urejanja kar doma.

Vse od takrat Remington ponosno predstavlja svojo široko paleto kolekcij in izdelkov, ki jih vsako leto nadgrajuje z inovativnimi in tehnološko dovršenimi elementi, narejeni za doseganje odličnih rezultatov že odkar je Reminton prvi na svetu naredil električni aparat za britje.


Preverite celotno ponudbo

VSAK TIP LAS POTREBUJE DRUGAČNO TEMPERATURO ZA BOLJ ZDRAVO* OBLIKOVANJE

Revolucionarna inteligentna tehnologija STYLEADAPT™ opravi delo za vas:

Spoznava, prilagaja in personalizira toploto za pričesko kot iz frizerskega salona, ki bo zdržala cel dan - takšno oblikovanje je tudi bolj zdravo*.

* 2 vrsti las, v primerjavi z oblikovanjem pri 210°C z izključeno funkcijo StyleAdapt. Rezultati lahko varirajo glede na vrsto las.


Preverite celotno kolekcijo

OPTIMALNA VLAŽNOST LAS NAREDI RAZLIKO

S Hydraluxe Pro se poslovite od poškodb vaših las zaradi visoke temperature in zasijte v naravnem sijaju.

HYDRALUXE PRO KOLEKCIJA je opremljena z napredno Hydracare tehnologijo in Moisture Lock regeneratorji, ki pomagajo ohraniti optimalno ravnotežje vlage vaših las.


Preverite celotno kolekcijo

SAMOZAVESTNO POSTRIZITE VAŠE LASE KAR DOMA

Ustvarite profesionalne in natančne rezultate z novimi strižniki las iz serije Power-X, ki nudijo udobno striženje, popoln nadzor in mogočno učinkovitost reza z rezili japonske kakovosti.

VI STE SVOJE PLATNO!


Preverite celotno kolekcijo

ZELO OSEBNO … DO KOŽE

POBRIJ, PRIREŽI, OBLIKUJ… IN ZAMENJAJ BRITVICO ŠELE PO 5-IH LETIH.

Uredite svoje telo od glave do pet z Omniblade urejevalniki za obraz in telo. Omniblade urejevalniki poskrbijo za izboljšano natančnost in popolno kontrolo omogočajo britje blizu kože. Novo brušeno rezilo omogoča britje do 0,15 mm* od kože za gladko pobrit videz, vsakič, ko si ga zaželite.


Preverite celotno kolekcijo

POTREBUJETE POPOLN MULTI GROOMER? IZBERITE GRAPHITE! VEDNO UREJEN VEDNO SVOJ.

Remington Graphite serija izdelkov za urejenost vseh štirih con brade, las, telesa in ostalih predelov, kot so obrvi, nos in ušesa. Izbirate lahko med različnim številom nastavkov in različnimi strižnimi dolžinami, za piko na i pa rezila iz grafita poskrbijo za izjemno prirezovanje z manj segrevanja, večjo odpornostjo, mikrobakterijsko zaščito ter možnostjo uporabe pod tušem.


Preverite celotno kolekcijo
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.