Sealy Banner Sealy Mobilni Banner

Ameriško podjetje SEALY že od leta 1881 zagotavlja posebno udobje in kakovostni počitek na njihovih vzmetnicah. Že vrsto let slovi kot proizvajalec vrhunskih ležišč z inovativnimi rešitvami za najbolj optimalno izkušnjo spanja. Vsaka vzmetnica SEALY je rezultat dolgega proučevanja spalnih navad, katerim dodajo najnaprednejše tehnologije in najkvalitetnejše materiale za zagotavljanje mirnega spanca skozi celo noč.

Sealy Posturepedic

Posturepedic tehnologija

Leta 1950 so razvili posebno tehnologijo PosturepedicTechnologyTM , ki se nanaša na posebne tuljave z žepkastimi vzmetmi, ki zaznajo vašo telesno težo in se ustrezno odzovejo s pravo količino podpore. Večja je teža oziroma sila, večjo oporo bo nudila vzmetnica. Žepkaste vzmeti so okrepljene z dodatno peno, ki nudi posebno podporo na srednjem delu vzmetnice, ki je hkrati najbolj obremenjen del vzmetnice. Posturepedic tehnologija zagotavlja udobje in podporo tam, kjer jo potrebujete. Vzmetnice so zelo odzivne in omogočajo enostavno gibanje ter premikanje.

Ponudba vrhunskih vzmetnic Sealy

Podpora celotnemu telesu

Kakovostno žepkasto vzmetenje, ki je sestavni del vzmetnic, nudi telesu popolno oporo in prvovrstno udobje. Vzmetenje zagotavlja primerno podporo tudi vaši hrbtenici in vsem drugim delom telesa. Zaradi posebne vzdržljivosti ne izgubi svoje oblike in se uspešno prilagaja teži, legi in obliki posameznega telesa.

Različna polnila vzmetnic

Polnila vzmetnic zagotavljajo odzivnost vzmetnice, hkrati pa skrbijo za karakteristike posameznih vzmetnic. Sealy vzmetnice sestavljajo različna polnila, najpogosteje pa so uporabljeni naslednji materiali.

Sealy Bombaz

BOMBAŽ

Glavna značilnost bombaža je njegova zračnost, ki pripomore k uravnavanju telesne temperature, zmanjševanju potenja in uravnavanju vlage. Bombaž je vzdržljiv in odporen ter zaradi svojih antibakterijskih lastnosti primeren za alergike.

Sealy Visco

VISCO GEL

Posebna spominska pena, imenovana Visco gel, kateri so bile dodane hladilne kapsule, nudi oporo, ki jo vaše telo potrebuje, in hkrati skrbi za normalno prekrvavljenost vseh delov telesa. Zaradi posebnega hladilnega učinka se na njej ne boste potili.

Sealy Lateks

LATEKS

Naravni lateks je pridobljen iz kavčukovca in ima dolgotrajno mehko, fleksibilno in porozno strukturo. Zagotavlja zdravo spalno okolje, saj omogoča kroženje zraka, uravnava temperaturo in omogoča enakomerno razporeditev telesne teže. Primeren je za alergike.

Sealy Volna

VOLNA

Volna sodi med najkakovostnejša polnila na svetu z dolgotrajno uporabo in finimi vlakni. Posledično poskrbi za odlične spalne pogoje in ustvarja sproščujoč učinek na mišice in sklepe. Koži omogoča, da diha in vzdržuje telesno temperaturo.

Udobje, ki dokazano traja

V podjetju Sealy se trudijo presegati vse proizvodne standarde, da bi zagotovili čim daljšo življenjsko dobo vzmetnic. Vse vzmetnice so izdelane v ZDA , kjer prestanejo stroga testiranja kakvosti, udobja in podpore.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.