ODKRIJTE SUPER PONUDBO IN WHIRLPOOL NOVOSTI

PRALNI IN SUŠILNI STROJI

Whirlpool prisluhne potrebam svojih potrošnikov, zato je ustvaril tehnologijo FreshCare+. Za uporabnika, ki nima časa, da bi vzel perilo iz stroja ali pa se namerava dlje časa zadrževati zunaj doma, je ta tehnologija idealna rešitev, da njegovo perilo ostane mehko in sveže v pralnem stroju do šest ur po koncu programa.

PREVERI PONUDBO

VGRADNA TEHNIKA

Kuhalne plošče in pečice Whirlpool odlikuje izjemen dizajn in specifikacije. Ojačane s premazom iXelium zagotavljajo dolgotrajen sijaj aparatom in zaščito pred praskami, njihova intuitivna tehnologija 6TH SENSE pa poskrbi za brezskrbnost v kuhinji.

PREVERI PONUDBO

HLADILNIKI

Prostostoječe ali vgradne hladilnike z zamrzovalnikom Whirlpool odlikuje No frost tehnologija, ki omogoča delovanje hladilnika brez ustvarjanja ledu in učinkovito preprečuje nabiranje ledu v zamrzovalniku z znižanjem stopnje vlage.. Senzorji 6TH SENSE v hladilnikih Whirlpool ob pripravi nove hrane samodejno znižajo temperaturo v napravi in tako zmanjšajo porabo energije. Hladilniki Whirlpool so na voljo v različnih višinah in barvah, da zadovoljijo potrebe vsake družine.

PREVERI PONUDBO

POMIVALNI STROJI

S poslušanjem potreb svojih uporabnikov se je Whirlpool naučil, da je njihov čas dragocen. Zato je zasnoval tehnologijo 6TH SENSE. V pomivalnih strojih Whirlpool tehnologija 6TH SENSE zazna stopnjo umazanosti in optimizira vire – kar vedno zagotavlja nizko porabo vode in zelo učinkovito rabo energije. Medtem ko možnost Power Clean Pro ponuja do 30 % več prostora* za lažje zlaganje še več posode. Njeni močni razpršilci so zasnovani tako, da dosežejo vse kote pralnega stroja in odstranijo najtrdovratnejše ostanke hrane.

PREVERI PONUDBO
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.