Prostostoječi hladilnik LIEBHERR CBNbsa 5753

SKU
142-1690330
2.149,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Prostostoječi hladilnik LIEBHERR CBNbsa 5753 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaPo naročilu
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoPo naročilu
MariborZadnji kosi
Centralno Skladišče 1Po naročilu
Centralno Skladišče 2Po naročilu
Strošek dostave: 6,99 €

LIEBHERR CBNbsa 5753 Prime BioFresh NoFrost

Prostostoječi kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom s sistemom BioFresh in NoFrost

 

NoFrost

Ko odprete zamrzovalni predal, želite videti zamrznjena živila in zagotovo ne ledu ali slane. Funkcija NoFrost ščiti zamrzovalni prostor pred neželeno zaledenitvijo, ki porablja veliko energije in je hkrati zelo potratna. NoFrost pomeni: Nikoli več ne boste zapravljali truda in časa za odtajanje, imeli boste več časa za druge stvari, hkrati pa boste tudi prihranili denar.

Fruit & Vegetable-Safe

Hrustljava solata ali jagode: najbolj občutljiva živila si zaslužijo posebno mesto, da ostanejo dlje časa sveža: predale BioFresh. V »Fruit & Vegetable-Safe« je temperatura blizu 0 °C. Zahvaljujoč tesnemu zapiranju, ki omogoča stalno zračno vlago, se tam še posebej dobro počuti nepakirano sadje in zelenjava. Nič ni treba nastavljati.

DrySafe

Želite, da mehki telečji file ali sveže mleko ostane čim dlje sveže? Za to poskrbijo predali BioFresh-Safe: v »DrySafe« je temperatura blizu 0 °C — popolni pogoji za shranjevanje tudi najbolj občutljivih živil. In kar je najboljše: vse je tovarniško vnaprej nastavljeno za takojšnjo uporabo in dolgotrajno svežino.

DuoCooling

Funkcija DuoCooling z dvema popolnoma ločenima hladilnima krogotokoma skrbi, da ni izmenjave zraka med hladilnim in zamrzovalnim delom. Živila se ne izsušijo in vonjave se ne prenašajo. To pa pomeni, da boste zavrgli manj hrane, manj boste nakupovali, več prihranili in bolj uživali.

LightTower

Veselite se optimalno osvetljene notranjosti: LightTower prikažejo živila v najboljši luči in so nameščeni tako, da je vaš napolnjen hladilnik vedno osvetljen po celotni površini. Ker so LightTower plosko integrirani v stranske stene, hkrati ostane več prostora za vaša živila.

Zaslon na dotik

Samo pomignite s prstom in naprava Liebherr vas bo ubogala: z zaslonom na dotik je upravljanje vašega hladilnika intuitivno in otročje lahko. Le dotaknite se barvnega zaslona in izberite funkcije, kot je »SuperCool«. Na enak način lahko regulirate tudi temperaturo. In ko zaslona ne uporabljate? Takrat je prikazana dejanska temperatura.

Zadnja stena SmartSteel

Zadnja stena v plemeniti izvedbi SmartSteel daje vaši napravi Liebherr eleganten videz. Tudi vaša živila bodo navdušena nad SmartSteel: nerjavno jeklo je varno za hrano in higienično. Hkrati so na SmartSteel manj vidni prstni odtisi, tako da je videz še lepši.

EasyTwist-Ice

Ali na poletni dan ali na zabavi: Zahvaljujoč funkciji EasyTwist-Ice lahko hitro in enostavno pripravite zalogo ledenih kock – brez stalnega priključka za vodo. Preprosto napolnite rezervoar z vodo, pustite, da zamrzne in s preprostim zasukom zrahljajte končne ledene kocke – in pripravljeni ste za postrežbo hladnih napitkov. EasyTwist-Ice je enostaven za čiščenje in zagotavlja, da je proizvodnja ledenih kock vedno higienska.

Paličasti ročaj (z vgrajeno mehaniko za odpiranje)

Preprosto odpiranje: Praktičen in eleganten ročaj z vgrajenim mehanizmom za odpiranje vam omogoča, da vrata aparata odprete brez truda – tudi če jih odprete večkrat zaporedoma. Elegantni ročaji z minimalistično zasnovo dodatno privabijo pogled na hladilnik.

Ločena regulacija temperature

Vsako živilo ima svojo optimalno temperaturo — naj bo zamrznjeno ali ohlajeno. Zato ima vaš kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom ločene hladilne krogotoke: tako lahko neodvisno upravljate temperature v hladilnem in zamrzovalnem delu. V vsaki situaciji izberite temperaturo, ki je najboljša za vaša živila. Preprosto in zanesljivo.

Filter z aktivnim ogljem FreshAir

Vonj nekaterih živil je včasih manj prijeten. Za vašo napravo Liebherr pa to ni problem: zaradi filtrov z aktivnim ogljem FreshAir je v notranjosti naprave ves čas sveži zrak. Filter je nameščen neposredno v toku zraka v ohišju ventilatorja, kjer nevtralizira večino vonjav. Prikaz pa vas opomni na zamenjavo filtra.

Možnost naknadne namestitve naprave SmartDeviceBox

Želite biti pripravljeni na pameten dom prihodnosti? Vaša naprava Liebherr vam pri tem z veseljem pomaga: naknadno lahko namestite napravo SmartDeviceBox, ki vašo napravo Liebherr popelje na splet. Napravo SmartDeviceBox lahko namestite v le nekaj korakih in že danes vam bo na voljo ves svet digitalnih možnosti.

BlackSteel

BlackSteel je optično zelo privlačno in izjemno posebno črno nerjavno jeklo. Edinstveno prečno brušenje z globokim reliefom. Prevleka SmartSteel daje brezčasno eleganco s posebno globino. Istočasno znatno zmanjša vidljivost prstnih odtisov in je posebej enostaven za čiščenje ter odporen na praske.

PowerCooling-System

Želite zagotoviti, da bo hlad v hladilniku enakomerno porazdeljen? To zagotavlja PowerCooling-System: močan in hkrati tih ventilator učinkovito porazdeli hladen zrak v celotnem hladilnem prostoru.

SoftTelescopic

Veselite se odpiranja predalov BioFresh: ne samo zaradi svežih živil — tudi zato, ker je odpiranje tako preprosto, zapiranje pa samodejno in umirjeno. To omogočajo teleskopska izvlečna vodila, po katerih se premikajo predali. In ker se ti do konca izvlečejo, imate odličen pregled nad vsebino.

SuperSilent

Psssst — dobro poslušajte: vaša naprava Liebherr je tako tiha, da morate napeti ušesa, da jo sploh slišite. Kako je to mogoče? Hladilne komponente, kot so kompresorji, ventili, ventilatorji in uparjalniki, so optimizirane in popolnoma usklajene. Da v svoji kuhinji slišite samo tisto, kar želite slišati.

LED - osvetlitev za BioFresh

Pokažite sveže sadje in zelenjavo v pravi luči: LED-osvetlitev za BioFresh prikaže vsebino vašega predala BioFresh v najboljši luči. Osvetlitev je nameščena na sredini nad predali BioFresh in jo dopolnjujejo obojestranski LED svetlobni stebri. Segajo v zgornji predal BioSafe, da je ta posebej osvetljen.

 

 • Zunanje mere: (V/Š/G) 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Skupna prostornina: 362 l
 • Razred energetske učinkovitosti: A
 • Ohranjanje svežine: BioFresh
 • Hladilna tehnologija: NoFrost
 • SuperFrost
 • VarioSafe
 • Po višini nastavljive police na vratih
 • Deljiva steklena polica
 • Satinirane steklene plošče z okrasnimi trakovi iz nerjavnega jekla
 • Udobno prestavljanje steklenih polic po višini
 • CleaningMode
 • PartyMode
 • Zaklep zaslona
 • NightMode
 • HolidayMode
 • SuperCool
 • BottleTimer
 • Alarm vrat
 • SabbathMode
 • Polica za steklenice nad predali BioFresh
 • Posode VarioBox
 • Posodica za maslo

LIEBHERR promocija od 1. 3. do 31. 8. 2023

Tako preprosto si zagotovite Energijski bonus 150€:

 1. Kupite aparat iz promocije Energijski bonus – vračilo denarja v časovnem obdobju od 1. 3. do 31. 8. 2023
 2. Po nakupu registrirajte aparat na spletni strani home.liebherr.com/promotions najkasneje do 30. 11. 2023.
 3. Izplačilo premije bo opravljeno v roku 3 tednov po potrditvi registracije s strani Liebherr ponudnika storitev.

 

Promocijo organizira LIEBHERR

Preberi več
More Information
Znamka Liebherr
Vrsta aparata Prostostoječi
Barva Črna
Energijski razred A (2021)
Letna poraba energije 116 kWh
Razred glasnosti B
Glasnost 33 dB
Hladilni sistem zamrzovalnika NoFrost
Višina 201,5 cm
Širina 59,7 cm
Globina 68 cm
Garancija 10 let
Prostornina hladilnega dela 259 L
Prostornina zamrzovalnega dela 103 L
Zamrzovalnik Da
Pozicija zamrzovalnika Spodaj
Elektronsko upravljanje Da
Odpiranje vrat Desno (menljivo)
Odtaljevanje hladilnega dela Avtomatsko
Odtaljevanje zamrzovalnega dela Avtomatsko
Zmogljivost zamrzovanja 10 kg/24 h
Čas shranjevanja ob motnjah 20 h

10-letna garancija podjetja Liebherr

Več trajnosti z največjo vzdržljivostjo in energijsko učinkovitostjo

Z novimi aparati CBNsda5723  in CBNbsa5753 (promocijski aparat) Liebherr ponuja kombinacije hlajenja in zamrzovalnika, ki prvič izpolnjujejo razred energijske učinkovitosti A. Družba Liebherr bo lastniku promocijskega aparata (aparat) zagotovila prostovoljno 10-letno garancijo v skladu s pogoji za akcijske aparate, kupljene med 1. 9. 2022 in 31. 12. 2023 (promocijsko obdobje). Ta garancija podjetja Liebherr velja poleg zakonskih pravic, ki jih ima kupec do prodajalca aparata v primeru napak (odgovornost za napake, garancija), ki jih stranka lahko zahteva brezplačno in tega ne omejuje. 

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.