Prostostoječi hladilnik SAMSUNG RB38A7B5322/EF

SKU
142-1695278
Special Price € 899,99 Redna cena € 999,99
-10%
-100€
Zavarujte svoj nakup s
Prostostoječi hladilnik SAMSUNG RB38A7B5322/EF je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Centralno Skladišče 2Ni na zalogi
Strošek dostave: 6,99 €

Informacijski list izdelka

BESPOKE prostostoječi hladilnik SAMSUNG RB38A7B5322/EF

Prilagodljiva notranjost hladilnika

Notranjost hladilnika prilagodite svojemu življenjskemu slogu. Večnamensko stojalo Rack & Shelf™ s širšo in bolj ploščato obliko bo sprejelo širše steklenice vina ali jedi, kot je pica.

Tehnologija SpaceMax™

Tehnologija SpaceMax™ zagotavlja večjo prostornino hladilnika ob enakih zunanjih merah. Zaradi novega učinkovitega izolacijskega sistema so stene aparata tanjše, kar zagotavlja več prostora v notranjosti za živila.

 

Optimalna temperatura in vlažnost

Twin Cooling Plus™

Uporaba tehnologije Twin Cooling Plus™ omogoča neodvisno hlajenje hladilnega in zamrzovalnega dela. Ločeni ventilatorji in hladilni sistemi v vsaki od komor skrbijo za nizko temperaturo in optimalno vlažnost, tako da lahko vse – tudi najmanj obstojno sadje in zelenjava – ostane čim dlje sveže. Sistem tudi preprečuje mešanje vonjav.

 

Prilagodljivo shranjevanje živil z enim dotikom

Cool Select + cona

Cona Cool Select + omogoča prilagodljivost pri shranjevanju živil. Z dotikom lahko zamrzovalni del spremenite v hladilni ali izberete način hlajenja ali lahkega zamrzovanja. Z eno besedo, funkcije naprave lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam, odvisno od situacije.

 

Zadržuje hlad za trajno svežino

Hlajenje s kovino

Vzdržuje optimalno temperaturo v notranjosti hladilnika, zato živila ostanejo sveža tudi ob pogostem odpiranju in zapiranju vrat. Kovinska hladilna plošča, kovinska polica in ploski kovinski kanal ohranjajo hlad iz zraka in pomagajo obnoviti izgubo toplote. Poleg tega imajo vrhunski videz in se enostavno očistijo z brisanjem.

 

Nič več nabiranja ledu

Brez ledu – tehnologija No Frost

Ne izgubljajte časa in energije z odtajanjem hladilnika. Tehnologija No Frost izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje, kar manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

 

Dvakrat daljša svežina in fleksibilnost shranjevanja

Optimalno sveže +

Predal Optimal Fresh + zero omogoča dve različni uporabi. Enotni način, v katerem je nastavljena ena konstantna temperatura. Dvojni način, ki omogoča ločevanje dveh območij z različnimi stopnjami temperature *.

* Nastavitve conske temperature so odvisne od splošnih nastavitev hladilnika.

 

Optimalna vlažnost za dolgotrajno svežino

Humidity Fresh +

Predal Humidity Fresh + zagotavlja izjemne pogoje z visoko stopnjo vlažnosti, da vaša zelenjava in sadje ostaneta dlje časa sveža, ne da bi pri tem izgubila svojo hranilno vrednost, hrustljavost, vonj ali okus. Enostavna regulacija bo prilagodila stopnjo vlažnosti glede na vrsto shranjenih izdelkov: sadje (do 70 %) ali zelenjava (do 80 %). Edinstven dizajn tesnilnega pokrova vam bo omogočil, da uživate v njihovi svežini do dvakrat dlje.

 

Hitro hlajenje in intenzivno zamrzovanje

Power Cool / Power Freeze

Uživajte v hitrem hlajenju – gumb Power Cool sproži intenzivno vpihovanje hladnega zraka v hladilnik in vam omogoča hitro hlajenje hrane in vaših najljubših pijač. Po drugi strani pa Power Freeze zagotavlja hitro zamrzovanje velike količine hrane, vključno z ledom.

More Information
Znamka Samsung
Vrsta aparata Prostostoječi
Barva Črna
Energijski razred C (2021)
Letna poraba energije 169 kWh
Razred glasnosti B
Glasnost 35 dB
Hladilni sistem NoFrost
Višina 203 cm
Širina 60 cm
Globina 66 cm
Garancija 2 leti
Prostornina hladilnega dela 273 L
Prostornina zamrzovalnega dela 114 L
Zamrzovalnik Da
Pozicija zamrzovalnika Spodaj
Elektronsko upravljanje Da
Odpiranje vrat Desno, menljivo
Odtaljevanje hladilnega dela Avtomatsko
Odtaljevanje zamrzovalnega dela Avtomatsko
Zmogljivost zamrzovanja 8 kg/24 h
Čas shranjevanja ob motnjah 9 h

PODALJŠANA GARANCIJA 2 + 3 LETA Z REGISTRACIJO IZDELKA

SAMSUNG hladilniki, pralni stroji in vgradni aparati bele tehnike, kupljeni od 1. 2. 2022 do 31. 12. 2022 z obvezno spletno registracijo.

Če kupite aparat SAMSUNG, ki je vključen v promocijo, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva) na aparat pod določenimi pogoji:

  1. Po nakupu registrirajte svoj aparat na: https://www.samsung.com/si/offer/5yw-wg-promo-2022/
  2. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje v 30 dneh od dneva nakupa
  3. Po registraciji bo vlagatelju zahteve po e-pošti poslano obvestilo o registraciji in Garancijski list za podaljšano garancijo s serijsko številko registrirane naprave (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva)
  4. Promocija je na voljo samo za končnega uporabnika – potrošnika (fizično osebo), ne pa tudi za podjetja ali organizacije, ki bi jo uporabila za nadaljnjo prodajo ali komercialno uporabo

Pomoč pri registraciji: 080 697 267

Garancijo zagotavlja SAMSUNG

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.