Fotoaparati in kamere

Fotoaparati in kamere: za večne spomine

Dobrodošli na oddelku s kamerami in fotoaparati. Tukaj boste vsi, ki menite, da je treba nepozabne trenutke za vselej ovekovečiti, našli nekaj zase. Na voljo so fotoaparati in kamere vrhunskih, priznanih proizvajalcev Canon, Nikon, Fuji, Sony in drugih kakovostnih znamk. Izbirate lahko med digitalnimi fotoaparati, ki shranjujejo podatke na SD kartice, in retro polaroidnimi fotoaparati, ki fotografijo izdelajo instantno.
Kompaktni fotoaparati so primerni za tiste, ki želijo svojo fotokamero imeti vselej pri roki, zahtevnejši uporabniki pa se bodo razveselili ponudbe zrcalno refleksnih fotoaparatov, s katerimi lahko posnamemo visokokakovostne fotografije tudi v najzahtevnejših svetlobnih razmerah. Na voljo so tudi športne kamere go pro in različni fotografski pripomočki, s katerimi lahko kompaktne kamere pritrdite na čelado ali krmilo kolesa ali motorja.
Na področju foto opreme pa pri nas najdete še marsikaj drugega! Poleg dodatkov za varno hranjenje fotoaparatov, kot so foto torbice in nahrbtniki za fotoaparate, so vam na voljo tudi stojala za fotoaparate, objektivi za zrcalno refleksne fotoaparate, zunanje bliskavice in različni napajalci. Če še ne veste točno, kakšen fotoaparat bi bil primeren za vas, si ne pozabite ogledati še brezzrcalnih modelov, pa tudi instantne in ultra zoom fotoaparate.
Izdelke, ki vas zanimajo, lahko iščete tako, da jih z uporabo filtrov razvrstite v pregledne skupine. Izbirate lahko glede na ločljivost tipala, znamko fotoaparata, kamere ali dodatne opreme, optično povečavo, ločljivost, vodotesnost in po drugih lastnostih.

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 72 artiklov

Padajoče
 1. Polaroidni fotoaparat INSTAX SQUARE SQ1
 2. Polaroidni fotoaparat Instax Mini 11
 3. Polaroidni fotoaparat POLAROID NOW
 4. Otroški fotoaparat s kamero in igrami FOREVER SKC-100
  Otroški fotoaparat s kamero in igrami FOREVER SKC-100
  Special Price 19,99 € Redna cena 29,99 €
  -33%
  -10€
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 72 artiklov

Padajoče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.