Igre

Privoščite si enkratno zabavo in super sprostitev z eno od naših iger na vaši najljubši platformi! Izberete lahko igro za PC ali igralne konzole PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PSP in Nintendo Switch. Poleg zajetnega seznama igričarskih platform vam ponujamo tudi pester izbor samih iger. Na voljo imamo vse od dirkalnih, športnih, akcijskih, letalskih, arkadnih in FRP iger.

Vsako novo igro lahko pred njenim uradnim dnevom prodaje v našem Games Hubu tudi prednaročite. Tako si zagotovite, da med prvimi preizkusite vse novosti posodobljene različice vaše najljubše igre ali pa da se prvi rokujete z novim naslovom. Pri nas boste vedno našli legendarne naslove iger, kot so Need for Speed,  V-Rally, WRC, Fifa, UFC, NBA, F1 ter Call of Duty.

V naši ponudbi imamo igre za gamerje različnih starosti. Na naslovnici posamezne igre boste v spodnjem levem kotu na barvnem kvadratku našli napisano številko, ki označuje spodnjo starostno mejo za določeno igro. Na voljo imamo celo igre, ki so primerne za otroke od tretjega leta naprej. Navzgor pa starostne omejitve ni. Igrate lahko vsi, ki vam je igričarstvo v veselje. Vse, kar morate storiti, je, da izberete igro, povabite prijatelje in se pripravite na osvajanje novih igričarskih izzivov.

View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 372 artiklov

Stran
artiklov na stran
Padajoče
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 372 artiklov

Stran
artiklov na stran
Padajoče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.