Gaming prenosniki

Za igranje naprednih računalniških iger večina igričarjev prisega na zmogljiv namizni gaming računalnik. A dandanes lahko primerljivo zmogljivost računalniških komponent najdemo tudi v obliki prenosnika. Gaming prenosniki so osredotočeni na učinkovitost, hitro odzivnost in optimalno delovanje iger z visoko resolucijo. Odlikujejo jih vrhunske grafične kartice, zmogljiv procesor in velika pomnilniška kapaciteta, ki omogočajo igranje najzahtevnejših iger kjerkoli in kadarkoli. V primerjavi s klasičnimi prenosniki, ki lahko zagotovijo optimalno delovanje le pri osnovni uporabi, kot sta brskanje po spletu in pisanje besedil, gaming prenosniki zlahka poganjajo tudi zelo zahtevne računalniške igre ter zahtevne programe za obdelavo slik, vektorsko risanje in 3D oblikovanje.
Učinkovitost, odzivnost in hiter zagon pridejo še kako prav, če živite hiter življenjski tempo in od svojega prenosnika pričakujete največ. Gamin prenosnik torej še zdaleč ni primeren samo za igranje iger, temveč postane najljubši sopotnik vsakega oblikovalca, razvijalca in poslovneža, ki si želi največje zmogljivosti, kar jo premore prenosni računalnik.
Gaming prenosnik vsebuje vse potrebne komponente za optimalno učinkovitost in ekonomičnost obenem, hkrati pa ga od klasičnih prenosnikov ločijo tudi drzen dizajn, žive barve in barvna osvetlitev tipkovnice, ki že na prvi pogled povedo, da se pod njegovim ohišjem skriva prava računalniška pošast. Izberite svoj visokozmogljivi gaming prenosnik v Harvey Normanu!

 

artiklov na stran
View as Mreža Seznam

19 artiklov

Padajoče
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

19 artiklov

Padajoče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.