Pametne ure

Pametne ure so danes že nekaj povsem običajnega. A ne dolgo nazaj, v začetku devetdesetih, se je to zdela prava znanstvena fantastika. Pametna ura je bila nekaj, kar nosijo posamezniki, kot je James Bond.

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 72 artiklov

Padajoče
  1. Pametna ura FITBIT SENSE 2
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 72 artiklov

Padajoče

Danes nam je na voljo široka ponudba naprav, ki so že pravi prenosni računalniki na našem zapestju. Samostojno merijo kopico informacij o našem telesu in nas opominjajo na najpomembnejše. S pomočjo pametne ure lahko opravljamo klice, merimo število korakov, plačujemo na POS terminalih in še več.

Pri izbiri pametne ure, ki bo prava za vas, morate upoštevati več kriterijev:

  1. Operacijski sistem je eden najpomembnejših dejavnikov pri izbiri naprave. Pametna ura mora biti združljiva z vašim pametnim telefonom, saj jo boste tako lahko kar najbolje izkoristili. Le rekno katere ure delujejo povsem samostojno.
  2. Tip pametne ure je odvisen od vaših vsakodnevnih potreb. Na voljo so vam različni tipi in športnih, klasičnih do bolj elegantnih. Športne ure so pričakovano bolj primerne za aktivne posameznike, ki želijo tudi napredne funkcije spremljanja telesne aktivnosti in druge funkcije povezane s športom. Klasične in elegantne pa so bolj primerne za vsakodnevno rabo, kjer pa je ključna vaša preferenca podobe ure.
  3. Baterija vam omogoča avtonomijo. Zato je prav tako pomemben kriterij. Posamezni modeli se zelo razlikujejo med seboj. Nekateri vam omogočajo uporabo brez polnjenja celoten teden, druge potrebujejo polnjenje skoraj vsak dan.
  4. Materiali vplivajo predvsem na prijetnost uporabe, zato dobro razmislite, kakšni materiali vam najbolj ugajajo.

Pri izbiri pametne ure dobro premislite, kako jo boste uporabljali in primerjajte različne funkcije posameznih modelov.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.