Povezani dom

Pametni dom je način avtomatizacije vašega doma, ki vam omogoča najboljši izkoristek vseh funkcionalnosti vaših naprav in znatne prihranke pri električni energiji. Pametni dom je torej mreža naprav, ki so med seboj povezane in s katerimi lahko upravljate na daljavo, preko aplikacije na pametnem telefonu ali pa preko stacionarnega računalnika. V mrežo naprav so lahko povezane luči (s pametnimi žarnicami), klimatske in ogrevalne naprave, televizorji in druga zabavna elektronika, bela tehnika in mali gospodinjski aparati ter varnostni in nadzorni sistemi.
Pametni dom je dom prihodnosti, ki vam omogoča popoln nadzor nad vašim domom in vsemi napravami v njem, tudi ko vas ni doma. Pametni dom pa ni samo vaša hiša ali stanovanje – s pomočjo pametnih vtičnic, pametnih kamer, pametnih zvoncev, pametnih senzorjev in pametnih sijalk, se lahko v pametni dom spremeni tudi vaš vikend ali počitniška hišica, brez kakršnih koli gradbenih posegov v objekt. Prav tako lahko pametni dom preprosto postane tudi vaše najemniško stanovanje.
Oglejte si pestro ponudbo različnih izdelkov za pametni dom priznanih proizvajalcev kot so Xiaomi, Acme, Swisstone, Google, Panasonic in druge.

 

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 128 artiklov

Padajoče
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 128 artiklov

Padajoče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.