E-mobilnost

Sodobna prevozna sredstva, kot so električni skiroji in hoverboardi so prihodnost mobilnosti. Združujejo agilnost in priročnost urbanih prevoznih sredstev z udobjem in hitrostjo električnega pogona. Izognite se čakanju v kolonah na cesti in brez napora dosezite svoj cilj, četudi na drugi strani mesta.

artiklov na stran
View as Mreža Seznam

7 artiklov

Padajoče
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

7 artiklov

Padajoče

Pot na delovno mesto ali šolo, skok v bližnjo trgovino ali zgolj popoldansko potepanje bodo še bolj zabavni z električnim skuterjem. Različni modeli vam ponujajo raznolike funkcije. Pri izbiri bodite pozorni na domet električnega skuterja, sisteme zavor in napredne funkcije upravljanja. Ne pozabite tudi na težo naprave, da ga boste enostavneje pospravili na varno.

Hoverboard z nekaj spretnosti prinaša neizmerno mero zabave. Male in izjemno atraktivne naprave so odlična zabava za vse generacije. Povsem intuitiven način vožnje bo sprva zahteval nekaj vaje, a hitro boste postali pravi strokovnjak.

Električni skiro in hoverboard lahko povežete tudi s svojim pametnim telefonom in tako še lažje upravljate s svoje vozilo. Enostavno boste poskrbeli, da vam nikoli ne zmanjka baterije.

Poskrbite tudi za varnost z izbiro mestne pametne čelade, ki bo poskrbela, da boste vedno vidni in zaščiteni v primeru nezgode.

Izberite svoje urbano vozilo in se odpeljite v prihodnost e-mobilnosti.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.