Radiator ADAX NEO NP14KDT

254,99 €
Na zalogi
SKU
Radiator ADAX NEO NP14KDT
Lastnosti
Znamka Adax
Vrsta grelne naprave Električni radiator
Uporabna površina prostora 11-17 m2
Posebnosti Serijsko vgrajen varčevalni modul s 5- in 7-dnevno programsko uro, Nagrada Oblikovalske odličnosti v kategoriji industrijskega oblikovanja
Širina 104,9 cm
Višina 37 cm
Globina 8,5 cm
Garancija 5 let
Izdelek je na voljo v vseh poslovalnicah po naročilu.
Strošek dostave: 4,99 €
Radiator ADAX NEO NP14KDT je na voljo za nakup v korakih po 1

Norveški električni radiator ADAX Neo s stilom

ADAX NEO je nova linija vrhunsko in stilsko oblikovanih električnih radiatorjev. Ker je prvi vtis zelo pomemben, je namenjeno veliko pozornosti zasnovi še tako majhnih delčkov in detajlov izdelka. ADAX NEO električni radiator ni samo radiator, ampak predstavlja več kot le to. Pomeni del notranje opreme vašega doma in obenem odraža vaš značaj. Predstavlja serijo vrhunsko oblikovanih električnih radiatorjev. Moderno, elegantno oblikovan dizajn se odlično prilega vsakemu moderno oblikovanemu ambientu, trendovske, sveže barve pričarajo ustvarjalne kontraste, popestrijo dom in prepričajo še tako zahtevnega uporabnika. Vsaka podrobnost je do popolnosti premišljena in oblikovana.

Linijo je oblikovala vrhunska oblikovalska agencija Hareide Designmill. Velik poudarek je namenjen ekološki zasnovi in dizajnu, uporabi obnovljivih, recikliranih in biorazgradljivih materialov in prihranku pri porabi energije za ogrevanje.

ADAX NEO je prejel nagrado Oblikovalske odličnosti v kategoriji industrijskega oblikovanja, s strani norveškega odbora za oblikovanje Norwegian Design Board.

Enostavno in funkcionalno
ADAX NEO zadostuje vsem potrebam ogrevanja. Lahka dostopnost tipk, velik LED zaslon, ki omogoča enostavno odčitavanje in prikaz temperature, serijsko vgrajen elektronski termostat z dnevnim in nočnim programom zmanjševanja temperature, omogoča ob učinkoviti uporabi prihranek do 20% porabe električne energije. S pomočjo tipk (+) in (-) enostavno nastavite želeno temperaturo. Tipki (5) in (7) omogočata nastavitev dnevnega ali nočnega programa zniževanja temperature, funkcijska tipka (F) pa omogoča nastavitev trajanja znižane temperature za vaše maksimalno ugodje.

Vsako minuto termostat meri temperaturo prostora. Pri najmanjši spremembi temperature, radiator prilagodi delovanje s povečanjem ali zmanjšanjem gretja. Na ta način se ustvarja idealna temperatura za bivanje in maksimalni prihranek energije.

Način ogrevanja
ADAX NEO deluje na osnovi principa naravnega  kroženja (konvekcije) zraka, brez ventilatorja. Hladen zrak vstopa v spodnjem delu, posebno konstituiran grelec velike površine ga segreje, in na zgornjem delu izstopa topel zrak. Prednost takšnega načina delovanja je večja učinkovitost gretja in manjša izguba električne energije. Z namestitvijo radiatorja pod okensko polico se prepreči vdor hladnega zraka direktno v prostor.

Lastnosti:

  • Krmilnik: Serijsko vgrajen varčevalni modul s 5- in 7-dnevno programsko uro
  • Grelni element: Lahek alumninijev toplotni prenosnik z električnim grelnim elementom
  • Prostornina prostora: 11-17 m2
  • Moč: 1400 W
  • Dimenzije (DxVxG): 1049×370×85 mm

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.