Radio ura BLAUPUNKT CR55 CHARGE

SKU
142-1654182
Special Price € 44,99 Redna cena € 49,99
-10%
-5€
Radio ura BLAUPUNKT CR55 CHARGE je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNa zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Radio ura Blaupunkt CR55CHARGE

Jutranje vstajanje ni nujno težko opravilo. S to budilko se lahko prebujate ob zvoku brenčala ali zvokih vaše priljubljene radijske postaje. Ima funkcijo dvojnega alarma in dremeža. Odlikujejo jo možnost žičnega in brezžičnega polnjenja vaših prenosnih naprav in ambientalna osvetlitev.

Ko zjutraj zaslišimo zvok budilke, navadno s težavo vstanemo iz postelje. Zato je dobro, da poskrbimo za bujenje, ki bo pozitivno vplivalo na nas in nas pripravilo za prihajajoči dan. Radio ura CR55CHARGE bo pri tem v odlično pomoč.

Funkcija dvojnega alarma (lajša nastavitev dveh časov bujenja) in funkcija dremeža (od 5 do 60 minut) sta idealni tudi za največje zaspance. Poleg tega lahko izbirate tip alarma, s katerim se želite prebuditi. Izbirate lahko med klasičnim brenčalom ali vašo priljubljeno radijsko postajo. In prav slednje vam omogoča, da nov dan pozdravite z nasmehom na obrazu!

CR55CHARGE je opremljena z radijskim sprejemnikom, ki vam omogoča shranjevanje do 20 postaj. S to lastnostjo vam ni potrebno iskati frekvenc vsakokrat, ko vključite radio.

Radio ura lahko služi kot polnilec za vaše mobilne naprave. Še več, to lahko naredite na dva načina. Prvi je klasičen – polnjenje z žico. Na zadnji strani naprave je USB izhod, ki vam omogoča povezavo napajalnega kabla za vaš pametni telefon ali tablico. Drugi način pa je brezžičen. Preprosto postavite vašo prenosno napravo na vrh radio ure, ki je označen z znakom za polnjenje. Osvetljen indikator polnjenja na zaslonu vam prikazuje, da se naprava napaja. Prosimo upoštevajte, da je funkcija brezžičnega polnjenja mogoča le za naprave s Qi funkcijo.

Trenutni čas je prikazan na velikem modrem LED zaslonu. Digitalne številke so jasne in berljive tako podnevi, kot ponoči. Radio ura je opremljena tudi s spodnjo LED lučjo, ki daje napravi moden videz. Funkcija zatemnitve vam omogoča prilagoditev intenzitete zaslona, ki vam ne bo dražila oči, vendar je še vedno berljiva.

Način spanja omogoča nastavitev ure, po kateri se bo naprava izključila. To je še posebej uporabno, če želite zaspati ob zvoku radia.

Možnost varnostne kopije spomina vam zagotavlja, da ne izgubite nastavitev alarma-ure tudi v primeru izpada električne energije. Za ta namen mora biti naprava opremljena z dodatno CR2032 baterijo.

Z radio uro CR55CHARGE lahko pozabite na uporabo različnih polnilnikov za vaše mobilne naprave in vsako jutro boste dobro razpoloženi.

Tehnične specifikacije:

 • PLL FM radio z 20 spominskimi mesti
 • Ura z dvojnim alarmom in funkcijo dremeža
 • Brezžično polnjenje (za naprave, ki podpirajo funkcijo Qi)
 • USB izhod za polnjenje
 • Velik LED zaslon
 • Ambientalna osvetlitev
 • Prilagodljiva zatemnitev
 • Alarm z radiom ali brenčalom
 • Adapter za napajanje: DC 5V 2A
 • Kopija časa: CR2032 (baterije niso priložene)
 • Dimenzije: 165 x 80 x 93 mm
 • Teža: 0,293 kg
More Information
Znamka Blaupunkt
Barva Črna
Radio Analogni
Alarm Radijski alarm, Ponovi alarm (snooze), Brenčalo
Projekcijska ura Ne
Vgrajena baterija Ne
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.