Pošljite sporočilo

Raztegljiv kavč z ležiščem INDIANA

810,00 €
Ni na zalogi
SKU
Raztegljiv kavč z ležiščem INDIANA
Lastnosti
Dimenzije 80x200 cm
Tip Oblazinjen
Material Blago
Barva Rjava
Letveno dno Da
Vzmetnica poleg okvirja Da
Podposteljni predal Da

Pohištveni program INDIANA je prava paša za oči, saj vsebuje 21 kosov različnega pohištva, s katerimi si lahko v morskem stilu opremite spalnico, otroško ali dnevno sobo in druge prostore doma, saj program vsebuje tudi police, predalnike in ostale praktične elemente, s katerimi bodo vaši bivalni prostori stilsko dodelani in urejeni. Nenazadnje boste lahko s pohištvom INDIANA opremili tudi pisarno.

Pohištvo INDIANA je izdelano iz kakovostne kombinacije iverala in MDF materiala, na voljo pa je v naravni barvi oreha.

Kavč INDIANA je posebno ležišče in prava novost, saj se predstavlja kot sedežna garnitura in postelja z dvema dimenzijama. Kavč z ležiščem tako lahko uporabite kot sedežno garnituro za druženje s prijatelji, počitek ali gledanje televizije, medtem ko ga čez noč uporabite kot posteljo dimenzij 80x200 oziroma si jo z enim potegom raztegnete na bolj razkošnih 160x200 cm.

Dodatna ugodnost kavča INDIANA pa je ta, da so v ceno vključeni vzmetnica in stranske ter hrbtne blazine, ki so tudi prikazane na sliki.

Naj bo vaš dom z izbiro pohištva udoben in v stilu.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Raztegljiv kavč z ležiščem INDIANA
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.