Gaming komplet REDRAGON PRO + Darilo! Podloga za miško PLUTO

SKU
142-1694303
Special Price € 149,98 Redna cena € 199,99
-25%
-50€
Gaming komplet REDRAGON PRO + Darilo! Podloga za miško PLUTO je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoZadnji kosi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €


Brezžična gaming miška Redragon M808 Storm Pro RGB je z le98 g ena najlažjih mišk v Redragonovi ponudbi brezžičnih mišk. Izrezana lupinaohišja v obliki satovja, prekrita z udobnim matiranim zaključkom, vam ponujaneomejene možnosti in neskončen potencial za maksimalno povečanje vašega cilja.Ne le material in zasnova same miške, tudi kabel je izdelan iz najlažjegamateriala, da bi čim bolj zmanjšali težo in trenje. Vsi gumbi so na voljo zaredefiniranje in dodeljevanje zapletenih makro povezav tipk, s čimer se bostezlahka spopadli z vsako nemogočo misijo.


Mehanska igralna tipkovnica Redragon K535 APAS PRO RGB ima vse, kar potrebujete, da dobite prednost pri igranju iger. Zaradi svoje vitke oblike s 104 snemljivimi nizkoprofilnimi stikali ni le kompaktna in udobna za uporabo, ampak tudi vsestransko uporabna v smislu prilagajanja. To tipkovnico v polni velikosti je zelo enostavno povezati z osebnim računalnikom, zahvaljujoč izjemno hitremu snemljivemu kablu USB-C na USB.

REDRAGON ICON H520 slušalke predvajajo natančen in jasen zvok v tehnologiji 7.1 prostorskega zvoka, uživajte v resnično jasni kakovosti zvoka brez izgub, ne glede na to, ali ste na igrišču, poslušate koncert ali pa ste v klepetalnici. 50-milimetrska zvočnika zagotavljata širše frekvenčno območje, bogatejše zvočno polje, večjo jasnost in izjemno visoko kakovost zvoka.

 

Vsebina kopleta:

  • Gaming miška REDRAGON STORM PRO M808 (žična/brezžična)
  • Gaming tipkovnica REDRAGON K535 APAS PRO RBG /žična/brezžična)
  • Gaming slušalke REDRAGON ICON H520
  • * Darilo! Podloga za miško REDRAGON PLUTO
More Information
Znamka REDRAGON
Barva Črna
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.