Pošljite sporočilo

RESIDENT EVIL ORIGINS COLLECTION

39,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1254100
Lastnosti
Platforma PC

Briljantna prenovljena igra Resident Evil Origins Collection, ki vsebuje tako kritično pohvaljeno kot že izdano igro Resident Evil in prihajajočo igro Resident Evil 0.

 

V prvotni igri Resident Evil igralci prevzamejo vlogo enega od članov ekipe S.T.A.R.S. (Special Tactics and Rescue Service), Chris-a Redfield-a ali Jill Valentine, ki sta bila poslana v mesto, da bi našla pogrešano Bravo ekipo. Z omejenim strelivom in premalo pripomočki za preživetje, morajo igralci ohraniti svoj razum in preživeti različne pasti in uganke, ki jih čakajo na vsaki stopnji igre. To je združeno s prihajajočo igro Resident Evil 0, ki bo igralce ponesla nazaj v leto 1998. Poročali so o nenavadnih umorih na obrobju Raccoon City-ja. Mestne posebne enote, S.T.A.R.S., pošljejo svojo Bravo ekipo raziskati situacijo, vključno z novo članico, policistko Rebecco Chambers, ki se sreča z na smrt obsojenim in bivšim poročnikom v mornarici, Billy-jem Coen-om. Skozi igro, igralci prevzamejo nadzor.
 

ZNAČILNOSTI

Vrnite se na začetek - Odkrijte resnico o grozotah na dvorcu, in vse kar je bilo pred Ecliptic Express s tem svežnjem dveh najbolj priljubljenih naslovov.

Popolnoma izboljšana grafika - Obe igre imata zdaj teksture v visoki ločljivosti, ki so bile ustvarjene iz nič, vključno s 1080p podporo na konzolah naslednje generacije, medtem ko je klasičen videz prvotnih izdaj še vedno ohranjen.

Popolnoma prenovljeni zvočni učinki - 5.1 surround podpora zagotavlja boljše igralno vzdušje, ki se kar najbolje ujema okolju igralcev.

Predstavljamo Wesker način igranja - Prvič v igri Resident Evil 0, lahko igralci doživijo dogodke, ki vodijo do ikoničnega Mansion izbruha.
Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:RESIDENT EVIL ORIGINS COLLECTION
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.