RESIDENT EVIL ORIGINS COLLECTION

SKU
142-1254100
€ 39,99
Ni na zalogi

Briljantna prenovljena igra Resident Evil Origins Collection, ki vsebuje tako kritično pohvaljeno kot že izdano igro Resident Evil in prihajajočo igro Resident Evil 0.

 

V prvotni igri Resident Evil igralci prevzamejo vlogo enega od članov ekipe S.T.A.R.S. (Special Tactics and Rescue Service), Chris-a Redfield-a ali Jill Valentine, ki sta bila poslana v mesto, da bi našla pogrešano Bravo ekipo. Z omejenim strelivom in premalo pripomočki za preživetje, morajo igralci ohraniti svoj razum in preživeti različne pasti in uganke, ki jih čakajo na vsaki stopnji igre. To je združeno s prihajajočo igro Resident Evil 0, ki bo igralce ponesla nazaj v leto 1998. Poročali so o nenavadnih umorih na obrobju Raccoon City-ja. Mestne posebne enote, S.T.A.R.S., pošljejo svojo Bravo ekipo raziskati situacijo, vključno z novo članico, policistko Rebecco Chambers, ki se sreča z na smrt obsojenim in bivšim poročnikom v mornarici, Billy-jem Coen-om. Skozi igro, igralci prevzamejo nadzor.
 

ZNAČILNOSTI

Vrnite se na začetek - Odkrijte resnico o grozotah na dvorcu, in vse kar je bilo pred Ecliptic Express s tem svežnjem dveh najbolj priljubljenih naslovov.

Popolnoma izboljšana grafika - Obe igre imata zdaj teksture v visoki ločljivosti, ki so bile ustvarjene iz nič, vključno s 1080p podporo na konzolah naslednje generacije, medtem ko je klasičen videz prvotnih izdaj še vedno ohranjen.

Popolnoma prenovljeni zvočni učinki - 5.1 surround podpora zagotavlja boljše igralno vzdušje, ki se kar najbolje ujema okolju igralcev.

Predstavljamo Wesker način igranja - Prvič v igri Resident Evil 0, lahko igralci doživijo dogodke, ki vodijo do ikoničnega Mansion izbruha.
More Information
Platforma PC
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.