Brezžične ušesne slušalke JBL Live PRO2 TWS modre

SKU
142-1697178
119,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Ni na zalogi

Poslušajte in bodite slišani. Ves dan, kjerkoli.

Najboljša avdio rešitev ne glede na napravo, slušalke JBL Live Pro2 TWS nudijo vseobsegajočo resnično brezžično izkušnjo z neverjetnim značilnim zvokom JBL Signature. Naj vas funkcija Smart Ambient poveže z okolico, ali pa se osredotočite na glasbo s funkcijo prilagodljivega odstranjevanja hrupa (ANC). Zlahka preklopite z glasbe na skupinske klice z šestimi mikrofoni, ki zajamejo vaš glas tako, kot bi se s sogovornikom pogovarjali v živo. Vse komande so na slušalkah, tako da lahko upravljate glasbo in klice samo z vašimi prsti. Dobite pomoč od vašega priljubljenega glasovnega pomočnika z vašim glasom samo z dotikom na slušalko (samo v določenih jezikih in regijah). In če nastavite Hey Google, lahko aktivirate vaše slušalke JBL Live Pro2 TWS samo z glasom (samo v določenih jezikih). Z do 40 urami predvajanja in s Qi-kompatibilnim brezžičnim polnjenjem in super hitro dopolnitvijo so slušalke vedno pripravljene, da napajajo vaš dan.

Značilen zvok JBL Signature za najboljšo avdio izkušnjo

Čeprav so slušalke Live Pro2 TWS majhne, so močne in nudijo najboljšo avdio rešitev, ne glede na napravo. Z 11-mm pogonskima enotama je značilen zvok JBL Signature zagotovljen ves dan, vsak dan.

Prilagodljivo odstranjevanje hrupa s funkcijo Smart Ambient

Nič hrupa in nič motečega s prilagodljivim odstranjevanjem hrupa, tako da lahko nemoteno uživate v svojih ritmih ali študirate brez nepotrebnega odvračanja pozornosti. Če pa hočete slišati svet okoli sebe, ne da bi slušalki vzeli iz ušes, pa funkcija Smart Ambient izostri zvoke vaše okolice.

Do 40 (10+30) ur vzdržljivosti baterije, brezžično napolnjene

Do 10 ur predvajanja, plus 30 ur v torbici in JBL Live Pro2 TWS hitro poljenje pomeni, da avdio ostane z vami ves dan. Z lahkoto jih napolnite na poti s funkcijo Speed Charge in Qi-kompatibilnim brezžičnim polnjenjem.

Dual Connect + Sync

Funkcija Dual Connect + Sync samodejno upari slušalke z vašo napravo, takoj ko odprete pokrov torbice, ne glede na to, katero slušalko primete najprej. Vzdržljivost baterije lahko podaljšate tako, da menjate posamezno slušalko in ju polnite vsako posebej. Lahko uparite tudi več naprav za hitro preklapljanje med audio izvori.

6 mikrofonov za klice brez hrupa

Pogrešate srečanja iz oči v oči? Zahvaljujoč tehnologiji odstranjevanja hrupa in šumov vetra in večim mikrofonom je vaš glas brezhibno posredovan osebi na drugem koncu klica, kar vam daje občutek živega pogovora.

Odporne na pot in vodo z udobnim prileganjem

Naj bo med telovadbo ali na dežju, ne rabi vas skrbeti. Slušalke JBL Live Pro2 TWS s certifikatom IPX5 so odporne na vodo.

Tehnične specifikacije:

  • Frekvenčni odziv: 20 Hz – 20 kHz
  • Impedanca: 16 Ohmov
  • Občutljivost: 105 dB SPL @ 1 kHz/1 mW
  • Različica Bluetooth: 5.2
  • Profili Bluetooth: HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.6
  • Tip baterije: Litij-ionska polimerna
  • Čas polnjenja: 2 uri
  • Hitro polnjenje: 15min za 4 ure delovanja
  • Teža: 9,6 g
More Information
Znamka JBL
Barva Modra
Mikrofon Da
Poudarjeni nizki toni Ne
Zmanjševanje šumov Da
Dolžina kabla Brez kabla
Garancija 1 leto

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.