Rezalnik rezinar STATUS

SKU
142-1364941
€ 31,99
Ni na zalogi

Rezalnik rezinar STATUS

 

Rezalnik rezinar Status morate imeti v svoji kuhinji. Uporabite ga za enakomerno rezanje sadja za dekoracijo, zelenjave za solato in suhomesnih dobrot za narezek. Debelino rezanje nastavite od debeline lasu do 6 milimetrov.

Opis
Imate težave z rezanjem suhe salame na enakomerne rezine? Vam lična priprava narezka nikakor ne gre od rok? Zelje za solato pa bi lahko bilo narezano še tanjše?


Rezalnik rezinar je več kot samo izvrsten rezalnik zelenjave
Rezalnik zelenjave je izvrsten pripomoček v vsaki kuhinji, saj je njegova uporaba vsestranska, rezilo pa dovolj ostro tudi za rezanje suhomesnih izdelkov. Uporabite ga za hitro pripravo solat in narezkov. Salamo, sir, čebulo in tudi nekatere vrste kruha v nekaj potezah nareže na želeno debelino. Narezek bo končan še preden bodo gostje sedli za mizo.

Kako enakomerno narezati zelje za solato?
Rezalnik zelenjave, ki ga pogosto imenujemo tudi mandolina, je prava izbira za živila, ki jih je treba narezati res tanko in enakomerno – zelje in kumare za solato, sadje in zelenjavo za dekoracijo. Odličen je tudi, ko morate narezati večje količine živil naenkrat npr. rdeča pesa in zelje za kisanje, krompir za čips, musako ali krompirjevo solato. Pripravite solato v naprej – narezana zelenjava bo v vakuumskih posodah ohranila svežino in vitamine.

Rezalnik rezinar Status je najboljši rezalnik zelenjave, ker:
ima možnost natančne nastavitve debeline rezanja, od debeline lasu do 6 milimetrov. Olajša vam pripravo solat, narezka, zelenjave za ozimnico, le nastavite debelino, ki jo želite.

  • rezilo V oblike in paralelni pomik zgornjega dela omogočata, da je celotna rezina enako debela. Natančne dekoracije in ličen narezek ne bi mogli biti preprostejši.
  • ima priročno zaščitno držalo, ki olajša rezanje okroglih živil.
  • držalo omogoča maksimalen izkoristek živila, saj ga namesto vas drži tik ob rezalniku in ščiti vaše prste.
  • bo priprava hrane (npr. zeljne solate) odslej hitrejša in lažja, ne glede na to ali ste popoln začetnik v kuhinji ali pa vam je kuhanje vsakdanje opravilo.
  • ima možnost zaklepanja, da tudi v času shranjevanja in čiščenja prsti ostanejo celi. To pomeni,da ga lahko brez
  • skrbi pospravite tudi v najnižji predal, saj ni nevarnosti, da bi se otroci porezali.

Primeri debelin rezin narezanih z rezalnikom rezinarjem.
Rezanje z rezalnikom rezinarjem na rezine od debeline lista papirja do 6 milimetrov.


Kakovostni materiali s triletno garancijo
Nož rezalnika je iz nerjavečega jekla, kar pomeni, da je zaščiten pred korozijo. Plastični deli so iz ABS plastike, nogice pa iz evoprena. Rezalnik rezinar ima 3 letno garancijo, kar pomeni, da vam ob predložitvi računa, zamenjamo morebitne poškodovane dele ali cel rezalnik.

Triki za enakomerno rezanje zelja za solato in druge zelenjave
Ribežen za zelje, kot nekateri poimenujejo rezalnik rezinar, je veliko več kot le pripomoček za pripravo zeljne solate. Uporabite ga za:

  • rezanje vseh vrst sadja in zelenjave na enakomerne rezine,
  • rezanje trdega sira, kruha in suhomesnih izdelkov.


Odličen je za uporabo v zidanici, na vikendu in pikniku.

Vzdrževanje rezalnika rezinarja
Rezalnik rezinar po vsaki uporabi splahnite s toplo vodo in očistite s krtačko ali gobico. Priporočamo, da rezalnika nikoli ne perete v pomivalnem stroju in tako ohranite kvaliteto rezila.

Preprosto nastavljanje debeline rezanja
Debelino rezanja nastavite z obračanjem kroga na spodnjem delu rezalnika. Tukaj ga tudi zaklenete za varnejše čiščenje in shranjevanje.

More Information
Barva Bela
Znamka Status
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.