Rezalnik STATUS

SKU
142-1060760
€ 18,99
Rezalnik STATUS je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoZadnji kosi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Rezalnik STATUS

 

Rezalnik čebule je pripomoček, ki je našel svoje mesto že v več kot 2 milijona domovih. Morate ga preizkusiti! Čebulo narežete na enakomerne koščke v le nekaj sekundah, brez neprijetnega vonja rok in nereda v kuhinji.


Opis
Čas je, da nehate jokati med rezanjem čebule. Če pogosto pripravljate golaž, potem veste, da je za njegovo pripravo največ truda vloženega v samo čiščenje in rezanje čebule. Rešitev je patentirani rezalnik čebule, ki vas odreši dolgočasnega sekljanja čebule in neprijetnega pospravljanja pulta.

Čebula je osnova skoraj vsakega kosila
Pražena čebula je osnova številnim jedem. Verjetno gre za najpogosteje uporabljeno zelenjavo v vsaki kuhinji. Za enakomerno praženje je pomembno, da je narezana na koščke iste veličine. Podobno kot česen ima tudi številne zdravilne lastnosti za široko paleto tegob, zato jo je priporočeno uživati tudi surovo. Z rezalnikom čebule jo boste narezali na tako majhne in enakomerne koščke, da jo boste zlahka vmešali v solate, omake, salse ali potrosili po že pripravljenih jedeh. S takim načinom rezanja ohranite kar največ njenih hranljivih vrednosti.

Patentiran sistem rezanja čebule
Rezalnik čebule je zelo enostaven za uporabo in deluje brez električne napetosti. Rezalnik izkorišča naravno slojevito obliko čebule. Za vas to pomeni, da jo že z enim gibom narežete na enakomerne kockice velikosti 6 x 6 x 6 milimetrov. Ostalo zelenjavo pa lahko glede na njeno naravno obliko narežete na rezine julienne ali na kockice. Za kocke jo je potrebno dvakrat zarezati s čebulnikom.

Narezana bučka in korenček na palčke in kockice.
Živila bodo narezana na enakomerne palčke ali kockice.


Rezalnik čebule v vsaki kuhinji
Rezalnik čebule Status je zelo varen za uporabo, saj med rezanjem ne pridete v stik z rezili. Tudi otroci vam bodo lahko pomagali pri pripravi kosila. Pripomoček je primeren tako za izkušene kuharje, ki jim bo skrajšal pripravo čebule in olajšal čiščenje, kot tudi za sveže kuharske navdušence, ki še niso najbolj vešči enakomernega rezanja.

Polovico očiščene čebule položite na privzdignjen okrogli del. Z eno roko pritisnite na zbiralno posodico, z drugo pa na podolgovat zgornji del rezalnika in odločno pritisnite. Ko zrežete želeno količino čebule, zaprt rezalnik obrnite naokrog in narezani koščki padejo v posodico.

Rezalnik z zbirno posodico za narezane koščke
Narezani koščki padajo v zbirno posodico, zato pult ostane čist. V zbirni posodici lahko narezana živila tudi shranite za nekaj dni. Uporabite univerzalni vakuumski pokrov številka 3 in v hladilniku se bodo živila obdržala nekaj dni, brez da bi se neprijetni vonj širil.

Preprosto čiščenje rezalnika čebule
Čiščenje pripomočka je enostavno, saj se razstavi na posamezne komponente. Zaradi varovanja rezila priporočamo ročno pranje.

Rezalnik, ki živila nareže na palčke julienne ali kocke
Rezalnik za čebulo uporabite tudi za rezanje:

  • bučk, redkvic in paprike;
  • krompirja, korenja in kislih kumaric;
  • jabolk in hrušk;
  • zelene, pora, cvetače in gobic;
  • kumaric, sira in jajc.


Rezalnik je narejen iz kakovostnih materialov za dolgoletno uporabo
Noži rezalnika so iz nerjavečega jekla, tako da so zaščiteni pred korozijo, ohišje pa je iz vzdržljive ABS plastike. Kakovost vseh Statusovih pripomočkov je zagotovljena s 3 letno garancijo.

Dodatna rezila za rezanje na večje kose
Za rezanje krompirja na palčke za pomfri dokupite XL (12 x 12 milimetrov) ali XXL (18 x 18 milimetrov) rezilo. Uporabite ju tudi za hitro pripravo enolončnic in solat.

More Information
Barva Bela
Znamka Status
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.