Rezalnik STATUS G5 3/1, BEL

SKU
142-1231621
€ 11,99
Ni na zalogi

Rezalnik STATUS G5-BEL

 Rezalnik model G5, 3-delni set

Rezalnik česna je med najbolj prodajanimi Statusovimi izdelki. Narežite česen na enake kockice brez neprijetnega vonja rok in ohranite vse njegove hranljive sokove. V setu dobite tudi luščilec česna, ki je najboljši pripomoček v času kolin, ko je treba oluščiti velike količine česna.

Opis
Ste vedeli, da s stiskanjem česna s stiskalnico izgubite večino zdravilnega soka? Imate radi česen, ampak ne marate neprijetnega vonja, ki ostane na prstih in deski za rezanje?

V starih časih so česen uporabljali kot zdravilo in ne začimbo
Česen je bil že v davni zgodovini priznan kot izredno zdravilen za več vrst tegob in še danes ga cenimo kot naravni antibiotik. Uporaben je kot osnova v kuhanih jedeh, še bolje pa njegove encime, minerale in vitamine izkoristite z uživanjem surovega v solatah ali kot začimbo na pripravljenih jedeh. Največ zdravilnih učinkovin ohrani, če ga zaužijete sveže narezanega tik pred zaužitjem.

Rezalnik česna Status
Bistvena prednost Statusovega rezalnika česna je v tem, da česen ne stre in ne stiska, kot stiskalnica za česen, ampak ga nareže in tako ohrani vse njegove zdravilne sestavine. Deluje podobno kot mlinček za poper. Strok česna vstavite v rezalnik, zavrtite zgornji del in že lahko uživate v sveže narezanem česnu. Vaše roke ostanejo čiste, česen pa je narezan na enakomerne delce.

Rezalnik česna Status je prvi tovrstni rezalnik na svetu – zaščiten in patentiran. Z njegovo pomočjo česen in druga manjša živila narežete na enakomerne kockice, velikosti 3 x 3 x 3 mm neposredno na jed. Pri tem vaše roke in deska za rezanje ostanejo čisti in brez neprijetnih vonjav.

Rezalnik česna G5 v uporabi
Za enakomerno narezan česen brez neprijetnega vonja prstov – rezalnik G5.
Rezalnik lahko uporabite tudi za enakomerno rezanje drugih živil
Ko pripravljate lične prigrizke (kanapeje) ali začinjate jedi za postrežbo, morajo biti živila narezana precizno, zato priporočamo uporabo rezalnika, s katerim lahko narežete tudi:

  • redkvice,
  • kisle kumarice,
  • ingver.


Primeren kot darilo za prijateljico, mamo ali soseda
Rezalnik česna je primeren za popolne amaterje, ki ne znajo dobro sekljati, in tudi za gurmanske poznavalce, ki cenijo popolno izkoriščanje kakovostnih sestavin. V vsakem gospodinjstvu bo našel svoj prostor na polici z začimbami ali v predalu z ostalimi pripomočki za vsakdanjo rabo.

Priložen je tudi lupilec česna
V setu dobite tudi neoprenski luščilec česna, s katerim olupite večje količine česna bistveno hitreje in brez neprijetnega vonja rok. Strok ali dva vstavite v tulec in z rahlim pritiskom povaljajte po trdi podlagi. Neopren je material, ki ga uporabljajo za potapljaške obleke in je rahlo lepljiv, tako da bo nase prilepil lupino česna. Uporabite ga lahko tudi kot oprijemalko za vstavljanje česna v rezalnik, da si ne umažete rok.

Podstavek z dvema funkcijama
Priloženi podstavek uporabite za serviranje narezanega česna ali kot pokrovček, saj zatesni rezalnik in prepreči širjenje neprijetnega vonja.

Čiščenje rezalnika česna
Pripomoček za rezanje česna je enostavno očistiti, saj se razstavi na manjše dele, ki jih preprosto operete pod toplo vodo. Sestavne dele brez rezil lahko operete tudi v pomivalnem stroju. Morebitni ostanki česna naj vas ne motijo, saj se posušijo in delujejo podobno kot česen v prahu.

PRIPOROČILO: Svetujemo, da rezalnik shranjujete odprt, da se lahko notranjost posuši.

Priporočamo, da za lažje vrtenje rezalnika, občasno naoljite jekleni prstan s parafinskim ali jedilnim oljem.

Kakovostni materiali za dolgo življenjsko dobo pripomočka
Noži rezalnika so narejeni iz nerjavečega jekla, ohišje, matica in pokrov pa iz kakovostne ABS plastike. Vsi materiali so živilsko neoporečni. Kakovost izdelka garantiramo s triletno garancijo Status.

More Information
Znamka Status
Barva Bela
Garancija /
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.