Rezlanik STATUS, 5-delni set

SKU
142-1629024
€ 27,99
Rezlanik STATUS, 5-delni set je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoZadnji kosi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Rezlanik STATUS, 5-delni set

 

Rezalnik čebule, sadja in zelenjave, 5-delni set
Rezalnik čebule, sadja in zelenjave je priročen pripomoček za hitro in enostavno rezanje živil na dve različni velikosti palčk ali kockic (6 x 6 mm ali 12 x 12 mm). V setu dobite rezalnik čebule, dodatni XL nastavek in dve zbiralni posodici za narezana živila.

Opis
5-delni set rezalnika živil je priročen pripomoček tako za izkušene gospodinje, ki želijo skrajšati čas priprave jedi, kot za novince v kuhinji, ki še niso spretni z noži.

Rezalnik čebule, zelenjave in sadja za enostavno pripravo jedi
Prednosti rezanja živil z rezalnikom Status so:

 • čebulo in ostala živila režete neposredno v za to pripravljeno posodico, zato delovna površina ostane čista in brez čebulnega soka;
 • ni nevarnosti poškodb, saj pri rezanju niste v stiku z noži;
 • živila lahko narežete na palčke ali kocke (v tem primeru položite palčke vodoravno na nož in ponovno prerežete);
 • koščki narezanih živil so enakomerno veliki – izberete lahko dve velikosti – 6 x 6 mm ali 12 x 12 mm;
 • polovico čebule, cel krompir ali kos drugega živila narežete v eni potezi, kar je še posebej koristno pri pripravi večjih količin sadja in zelenjave;
 • pri opravilu niste v neposrednem stiku z narezano čebulo, zato se izognete neprijetnemu vonju rok in prostora ter solznim očem.

Dodatno XL rezilo rezalnika čebule v modri barvi.
Klasičnemu rezalniku čebule smo dodali še XL rezilo, ki živilo nareže palčke (ali) kocke v velikosti 12 x 12 mm.
V eni potezi narežite najrazličnejša živila
Rezalnik je primeren za rezanje sadja in zelenjave ter tudi sira in barjenih klobas. Izberite primeren nastavek in narežite:

 • korenček, krompir, kisle kumarice in jajce na kocke za francosko solato – uporabite manjši ali večji nastavek, kakor vam bolj ustreza;
 • jabolka, hruške, breskve in banane za sadno solato ali prigrizek z večjim XL nastavkom;
 • čebulo, korenček, krompir, por in ostalo zelenjavo za okusno enolončnico ali omako – primerni sta obe velikosti rezanja;
 • mlad krompir za bolj zdravo, domačo različico pomfrija – izberite XL nastavek;
 • kilogram čebule za golaž z osnovnim nastavkom.

Z univerzalnimi vakuumskimi pokrovi lahko narezana živila shranite kar v priloženi zbiralni posodici. Uporabite pokrov št. 3.

Material
Ogrodje rezalnika je iz trpežne ABS plastike, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo rezalnika, rezila so iz nerjavečega jekla, zbiralna posodica pa iz tritana, ki ne prevzema barv in arom živil. Materiali so živilsko neoporečni.

Vzdrževanje in čiščenje
Dele rezalnika, ki ne vsebujejo nožev čistite ročno ali strojno. Pri čiščenju rezalnega nastavka je za ohranjanje nožev nekoliko bolj priporočljivo ročno pranje. Rezalnik za lažje čiščenje razstavite in pred ponovnim zlaganjem počakajte, da se posuši.

3-letna garancija kakovosti
Kakovost Statusovih pripomočkov zagotavljamo s triletno garancijo. V obdobju treh let od nakupa vam ob predložitvi računa brezplačno zamenjamo vse poškodovane dele ali cel izdelek. Preberite več informacij o pogojih uveljavljanja garancije.

More Information
Barva Bela
Znamka Status
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.