Robotski pomivalec tal iROBOT BRAAVA JET M6 White/Blue

SKU
142-1698650
599,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Robotski pomivalec tal iROBOT BRAAVA JET M6 White/Blue je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

Robotski pomivalec tal iROBOT BRAAVA JET M6 White/Blue

iRobot Braava jet m6134 – Vrhunski povezan robotski pomivalec tal z razpršilnikom Precision Jet in napredno navigacijo – Uči se, mapira in se prilagaja vašemu domu – Mokro brisanje in suho pometanje – Čiščenje po predmetu – Prilagojene predloge – Samodejno polnjenje in nadaljevanje – Združljivost glasovne pomoči. 

  • Robotski pomivalec tal Braava jet® m6 pomiva na način, kot bi to počeli vi. Poveste mu lahko, kje in kdaj čistiti, natančen razpršilnik Jet pa pomaga m6 reševati lepljive madeže, umazanijo* in kuhinjske maščobe.
  • iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
  • Madeži se ne zalepijo: natančen razpršilnik Jet odstrani umazanijo in lepljive madeže brez pršenja po pohištvu, preprogah ali po stenah.
  • Podvoji moč pri madežih: robot inteligentno ve, kateri način naj uporabi glede na vrsto krpe. Poleg tega naša nova tehnologija krp, razvita za robotski pomivalec tal Braava jet® m6, uporablja elektrostatično silo za pometanje in vlečenje vlaken na krpo.
  • Briše takrat, ko, kjer in kot vi želite: tehnologija mapiranja Imprint® Smart vam omogoča nadzor nad tem, katere sobe naj se pobrišejo in kdaj.
  • Madeže pobriše v trenutku, ko nastanejo: m6 lahko pobriše določene madeže takoj, ko nastanejo.
  • Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas: Robotski pomivalec tal Braava jet® m6 se iz vaših navad čiščenja nauči ponuditi prilagojene urnike.
  • Navigacija na naslednji ravni: z navigacijo vSLAM® se m6 nauči tlorisa vašega doma in oblikuje osebne pametne mape, ki mu omogočajo strokovno čiščenje in manevriranje v urejenih in učinkovitih linijah.

 

iRobot® Braava® m6134 – Briše okrog vašega doma in vašega življenja.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Madeži ne ostajajo.

Natančen razpršilnik Jet odstrani umazanijo in lepljive madeže brez pršenja po pohištvu, preprogah ali po stenah.

Sistem podlog: mokro brisanje in suho pometanje.

Pritrdite podlogo za čiščenje Braava jet® in robot samodejno izbere način čiščenja.

Mokro čiščenje

Mokre krpe za mokro čiščenje vsebujejo vlakna, ki privlačijo umazanijo in pomagajo odstraniti lepljive madeže, umazanijo* in kuhinjske maščobe.
Pralne krpe za mokro čiščenje
Pralne krpe za mokro čiščenje vsebujejo vlakna, ki privlačijo umazanijo in pomagajo odstraniti lepljive madeže, umazanijo* in kuhinjske maščobe.

Suho pometanje

Krpe za suho pometanje uporabljajo elektrostatično silo za prijemanje umazanije, prahu in dlak hišnih ljubljenčkov.
Pralne krpe za suho pometanje
Pralne krpe za suho pometanje uporabljajo mikrovlakna za prijemanje umazanije, prahu in dlak hišnih ljubljenčkov.
*Testirano v načinu čiščenja na mestu.

Čisti, ko, kjer in kot vi želite.

Tehnologija mapiranja Imprint® Smart omogoča nadzor nad tem, katere sobe se čistijo in kdaj, za sesanje, ki deluje okrog vas in vašega urnika. Poleg tega lahko svojemu robotu naročite, da se izogiba določenim območjem ali predmetom s prilagodljivimi območji varovanja pred vstopom v določena območja.

   

Madeže očisti v trenutku, ko nastanejo.

m6 lahko očisti določene madeže, takoj ko nastanejo, tako da, če stopate skozi vrata in opazite polito kavo pred kuhinjskim pultom, lahko s pomočjo aplikacije iRobot Home ali glasovne pomoči Google asistent ali Alexa sporočite, da naj takoj očisti to mesto, in čiščenje je opravljeno.
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

   

Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas.

Braava jet® m6 robotski pomivalec tal se nauči vaših navad čiščenja, da lahko ponudi prilagojene urnike, medtem ko združljivost z Google asistentom in Alexa omogočata začetek pomivanja le z zvokom vašega glasu. Predlagal bo celo dodatno pomivanje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov.
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

   

Navigacija na naslednji ravni

Z navigacijo vSLAM® se m6 nauči tlorisa vašega doma in oblikuje osebne pametne mape, ki mu omogočajo strokovno čiščenje in manevriranje v urejenih in učinkovitih linijah. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, da bi zagotovila, da bo delo opravljeno.

   

Oblika z največjim robom

Oblika z največjim robom lahko doseže v vogale in vzdolž robov, čisti pod pohištvom in na drugih težko dostopnih mestih.

   

Vaša zasebnost je naša prioriteta.

Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni ter da se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

Pomiva tla okrog vašega doma in vašega življenja.

1 iRobot Braava jet® m6136
1 polnilna postaja Home Base
1 polnilnik baterije
1 začetni komplet za čiščenje:
1 vzorec raztopine Braava jet™ za čiščenje tal s trdo podlago
2 krpi za mokro čiščenje
2 krpi za suho pometanje
1 pralna krpa za mokro čiščenje
1 pralna krpa za suho pometanje

Tehnični podatki:

Povezljivost: Povezljiv z aplikacijo iRobot Home / Povezljiv z Roomba serij 900, i in s
Navigacija: Imprint Smart
Način čiščenja: Suho brisanje / Mokro brisanje
Natančno pršenje vode: Da
Gumbi na nadzorni plošči robota: CLEAN / DOCK / SPOT / Odstrani blazinico
Višina robota: 9 cm
Območje čiščenja: do 93 m2
Čas delovanja: 2h 30min
Čas polnjenja: 3h
Baterija: Li-Ion

More Information
Barva Bela/modra
Znamka iRobot
Način čiščenja Suho in mokro čiščenje
Čas brezžičnega delovanja 2 h 30 min
Površina čiščenja do 93 m2
Vrsta baterije Li-ion
Posebnosti Povezljiv z aplikacijo iRobot Home ; Povezljiv z Roomba serij 900, i in s
Višina 9 cm
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.