Robotski sesalnik in pomivalec IROBOT ROOMBA COMBO i8178

SKU
142-1707856
599,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Robotski sesalnik in pomivalec IROBOT ROOMBA COMBO i8178 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

Robotski sesalnik in pomivalec IROBOT ROOMBA COMBO i8178

Ne glede na to, ali potrebujete samo sesanje ali tudi pomivanje tal, z robotskim sesalnikom in pomivalcem Roomba Combo™ i8 lahko storite eno, ali oboje. Od razdrobljenih krekerjev do  vsakodnevnih odtisov čevljev – ta robot opravi z vsem. Preprosto zamenjajte košek Roomba Combo™ in že je nastavljeno samo na sesanje ali na sesanje in pomivanje trdih tal.

 • ŠTIRISTOPENJSKO ČIŠČENJE
  Naš zmogljiv, a enostaven sistem čiščenja vsesa prah, čisti v kotih, se spopade z vsemi vrstami zaključenih tal, za sijoč zaključek pa še pomije trda tla.
 • HKRATI SESA IN POMIVA TRDA TLA
  Z menjavo priloženega koška Roomba Combo™ vaš robotski sesalnik z vrhunsko Imprint® Smart tehnologijo kartiranja, v trenutku postane sesalnik in pomivalec trdih tal.
 • ČISTITE PO SVOJE, LE BOLJ UČINKOVITO
  Robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo™ i8 lahko z rezervoarjem, ki vsebuje 210 ml vode ali vašo najljubšo združljivo čistilno raztopino, pomije do 55 m².
 • POGANJA GA OPERACIJSKI SISTEM iROBOT  
  Ko izberete iRobot, izbirate inovativne izdelke, podprte z zmogljivim operacijskim sistemom, ki samodejno posodablja programsko opremo, ko je ta na voljo.

"Roomba, očisti pod kuhinjsko mizo"
Deluje z glasovnimi asistenti Alexa, Google in Siri, tako da lahko preprosto poveste vašemu asistentu, kaj želite od robota Roomba*.

 * Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka družbe Google LLC. Siri je blagovna znamka Apple.

 • iROBOT HOME APLIKACIJA IN NADZOR NAD VITALNIMI DELI ROBOTA
  Uporabite nadzorno ploščo za nadzor nad vitalnimi deli robota in dodatne opreme, in si zagotovite, da bo vaš robot Roomba® še dolga leta ostal v vrhunski formi.
 • VAŠA ZASEBNOST JE NAŠA PREDNOSTNA NALOGA
  iRobot je zavezan najvišjim standardom varstva podatkov. So varovani in se uporabljajo samo za izboljšanje vaše izkušnje in učinkovitosti vašega robota.
 • VEČ KOT 30 LET STROKOVNEGA ZNANJA IN INOVACIJ NA PODROČJU ROBOTIKE
  iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij na področju robotike z več kot 40 milijoni robotov za domaču uporabo, prodanih po vsem svetu.
 • KOMPONENTE in DODATKI
  Robotski sesalnik Roomba Combo™ i8 je opremljen s pralnimi blazinicami za večkratno uporabo, ki so primerne za pranje v pralnem stroju, z  zamenljivimi stenji in filtri.

ŠTIRISTOPENJSKI SISTEM ČIŠČENJA
Robotski sesalnik Roomba Combo™ i8 z 10x sesalno močjo Power-Lifting Suction* vsesa iz tal prah in ostalo umazanijo, s stransko krtačo za pometnje očisti ob stenah in kotih, s po višini avtomatsko prilagodljivo čistilno glavo se prilagodi različnim vrstam tal, z dvojnimi gumijastimi valji za vse vrste površin prepreči zapletanje las in dlak hišnega ljubljenčka okoli valjev, ter uporabi sistem za pomivanje, ki poskrbi, da so tla sijoča in čista. Visoko učinkoviti filtri ki zadržijo do 99% prahu v velikosti do 1 mikrona pa poskrbijo za manj praha tudi na pohištvu.

*v primerjavi s serijo 600

SPREMENITE ROOMBA® SESALNIK V POMIVALEC TAL
Roomba Combo™ i8 lahko deluje kot sesalnik za vse vrste tal ali kot sesalnik + pomivalec za trda tla s preprosto zamenjavo koška. Vstavite priložen koš Roomba Combo™ in vaš robot bo zaznal, da je čas za sesanje in pomivanje trdih tal z uporabo tehnologije Imprint® Smart Mapping.
POBRIŠE DO 55 m²
Koš Roomba Combo™Bin lahko napolnite z vodo. Robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo™ i8 je zasnovan tako, da lahko prilagodite svoje čiščenje in pokrijete večjo površino tal, da dobite dodaten sijaj, ki ga potrebujete, kadar koli ga potrebujete.
VODI GA RESNA PAMETNA TEHNOLOGIJA
Za inteligentno čiščenje se robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo™ i8 nauči postavitve vašega doma za izdelavo pametnih zemljevidov Imprint® Smart Maps. Te zemljevide uporablja za čiščenje v urejenih vrstah in si zapomni, kje je končal, ko je bila baterija nizka, s pametnim polnjenjem in nadaljevanjem, da se napolni in spet začne tam, kjer je končal.
"ROOMBA, ČISTO TUDI POD KUHINJSKO MIZO"
Če stopate skozi vrata in opazite drobtine pod kuhinjsko mizo, lahko z uporabo aplikacije iRobot Home App ali glasovnega pomočnika* robotskemu sesalniku Roomba Combo™ i8 poveste, da naj takoj posesa in pomije to mesto in to tudi zares stori.
POGANJA GA iROBOT OPERACIJSKI SISTEM
Ko izberete iRobot, izberete inovativne izdelke, podprte z zmogljivim operacijskim sistemom. iRobot OS poveže vaše izdelke z aplikacijo iRobot Home, da ponudi prilagojeno čiščenje in samodejno posodobi vašo programsko opremo, ko so na voljo nove funkcije.
VSE, KAR POTREBUJETE ZA BRISANJE IN SESANJE
Robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo™ i8 uporablja pralne blazinice za večkratno uporabo. Prav tako lahko zamenjate stenj, filtre in blazinice. Dodali smo pladenj proti kapljanju za pomivalec, kamor se ta namesti, ko ni v uporabi, da bi se izognili močenju tal.
NAJ BO VAŠ DOM ČIST IN VAŠI PODATKI VARNI
Vaša zasebnost je naša prioriteta. Naše spoštovanje do vašega osebnega prostora sega od fizičnega do virtualnega z uporabo le najvišjih standardov varnosti podatkov, podprtih z našo obljubo, da bomo vaše podatke primerno varovali. Podatke uporabljamo za zagotavljanje boljše izkušnje in pomoč vašemu robotu, da deluje po svojih najboljših močeh.
30 LET STROKOVNEGA ZNANJA ROBOTIKE
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 40 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Obljuba iRobot pomeni zanesljivost, ki jo podpira odzivna servisna podpora. Če boste kdaj potrebovali pomoč, vam to olajšamo s posebej usposobljenimi svetovalci za pomoč uporabnikom, ki so vam na voljo po telefonu ali e -pošti.

 

Vsebina paketa;

1 Roomba® i8 Combo
1 polnilna postaja Home Base®
1 odcejevalni pladenj
1 zamenjliv košek Combo
2 čistilni krpi iz mikrovlaken
1 dodaten filter
1 dodatna stranska krtača


Tehnični podatki:
WiFi: Da, povezljiv z aplikacijo iRobot Home
Sistem čiščenja: Kombinirani - sesa in briše
Stranska krtača: Pozicionirana pod kotom 27°
Čistilna glava: Avtomatska I Dvojni čistilni krtači
Mokro čiščenje: Da
Dirt Detect®: Da
Filter: HEPA 13
Košek: AeroForce I Pralen
Navigacija: Imprint Smart
Gumbi na nadzorni plošči robota: CLEAN I DOCK I SPOT
Led displej: Indikatorji za DirtDetect I Napake I WiFi I Baterijo
Pragovi: Do 2 cm
Višina: 9,3 cm
Čas delovanja: Celotno nadstropje, 10 nadstropij
Čas polnjenja: Do 3 ure
Baterija: Li-Ion

More Information
Barva Črna/siva
Znamka iRobot
Vrsta filtra HEPA filter
Čas brezžičnega delovanja celotno nadstropje, 10 nadstropij
Vrsta baterije Li-ion
Senzorji za zaščito pred stopnicami Da
Polnilna postaja Da
Shranjevanje prahu Posoda za prah
Višina 9,3 cm
Garancija 2 leti
Glasnost Ni podatka

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.