Robotski sesalnik in pomivalec IROBOT ROOMBA COMBO j7 (c7158)

SKU
142-1698646
799,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Robotski sesalnik in pomivalec IROBOT ROOMBA COMBO j7 (c7158) je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Robotski sesalnik in pomivalec IROBOT ROOMBA COMBO j7 (c7158)

Predstavljamo vam robota Roomba® j7 Combo, rešitev za sesanje in pomivanje tal, kakršne še ni bilo. V nasprotju z drugimi roboti se nastavek z mokro krpo dvigne na vrh robota in tako popolnoma prepreči mokro zmešnjavo na preprogah. Na trdih tleh hkrati sesa in čisti, tako da so vaša tla vsak dan svetleča in čista.

TO JE NOV NAČIN ČIŠČENJA.
Predstavljamo vam Roomba® j7 Combo, prvega robota za sesanje in čiščenje brez ročnega dela in edinega s krpo, ki se popolnoma dvigne, ko je na preprogi.

VSE TO POČNE, DA VAM NE BI BILO TREBA STORITI NIČESAR.
Njegove napredne tehnologije sesanja in brisanja brezhibno prehajajo s trdih tal na preproge. Naj Roomba® j7 Combo opravi svoje delo in očisti vse potrebno.

ZMOGLJIVO SESANJE.
Krtača za pometanje robov, gumijasti dvojni krtači za različne površine in Power Lifting sistem združeno skrbijo, da so tudi vaše preproge čiste vsak dan.

TOČNO VE, KATERIM STVAREM SE MORA IZOGIBATI.
Izdelan je z navigacijo PrecisionVision, tako da zazna ovire, kot so: oblačila, čevlji, brisače in celo nečednosti hišnih ljubljenčkov, ter se jim izogne.

ZAZNA BOLJ UMAZANA OBMOČJA, KI POTREBUJEJO VEČ ČIŠČENJA.
Ko njegova tehnologija Dirt Detect® naleti na bolj umazane predele v vašem domu, jim robot samodejno odredi temeljitejše čiščenje.

OMOGOČA VAM IZBIRO VAŠIH NAJLJUBŠIH REŠITEV ZA BRISANJE.
Zakaj bi imeli le eno čistilno raztopino? Z Roomba® j7 Combo lahko izbirate med številnimi blagovnimi znamkami raztopin za čiščenje, ki dišijo tako, kot želite vi.

SAMO POVEJTE MU, KAJ NAJ NAREDI.
Lahko ga povežete z Alexo in rečete »Alexa, tell Roomba® j7 Combo to clean under the table.« Potem pa glejte, kako vas uboga. Deluje tudi z drugimi glasovnimi pomočniki.


*Deluje z glasovnimi asistenti Alexa, Siri in Google. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka družbe Google, LLC. Siri je registrirana blagovna znamka podjetja Apple, Inc., registrirana v ZDA ter drugih državah in regijah.

Krpa, ki ohranja preprogo suho.
Krpa, ki zazna, ko se približuje kateri koli preprogi, in se nato samodejno dvigne na vrh robota, da lahko robot v enem dejanju preide na sesanje preproge. To zagotavlja, da se krpa vedno drži daleč od preproge, tako da ta ostane suha in pripravljena za sesanje.
Ve, kaj mora čistiti in česa se mora izogibati.
Ustvarili smo ga, da bi bil inteligenten. Navigacijski sistem PrecisionVision identificira točno tisto, kar je pred njim, nato pa se temu ustrezno obnaša. Ko zazna predmete, kot so: vrvice, nogavice in celo morebitne nečednosti hišnih ljubljenčkov, se umakne. Ko zazna umazanijo, prah in dlake hišnih ljubljenčkov, pa ve, kako začeti čiščenje.
 

Uradna obljuba za lastnike hišnih ljubljenčkov (Pet Owner Official Promise – P. O. O. P.)
Ni vam treba skrbeti za nesreče s hišnimi ljubljenčki, saj je Roomba j7+ Combo na voljo z našo uradno obljubo za lastnike hišnih ljubljenčkov (P. O. O. P.): izognili se bomo zmešnjavam s hišnimi ljubljenčki ali pa vam bomo brezplačno zamenjali vašega robota.

*Ponudba velja eno leto od nakupa in zajema samo nadomestni izdelek. Velja samo za trdne mačje ali pasje blato. Veljajo dodatni pogoji – za vse podrobnosti si oglejte https://www.irobot.com/legal/terms-and-conditions#promise.

  To je naprednejši robot vse-v-enem.
Čiščenje s štirimi stopnjami združuje našo krtačo za pometanje robov, gumijaste krtače za več površin, močno sesanje in mokro čiščenje tal prve vrste. Na trdih tleh robot tla hkrati pomije in posesa, na preprogi pa varno dvigne krpo od vaše preproge in nadaljuje močno sesanje.
Vse to počne, da vam ne bi bilo treba storiti ničesar.
Njegove napredne tehnologije sesanja in brisanja brezhibno prehajajo s trdih tal na preprogo. Naj Roomba® j7+ Combo opravi svoje delo in vse očisti.
Zazna področja, na katerih so tla še posebej umazana.
Nekatera območja vašega doma postanejo bolj umazana od drugih, kot so na primer hodniki, prehodi in drugo. Zato smo razvili napredne senzorje Dirt Detect®, ki prepoznajo območja, ki potrebujejo dodatno čiščenje. Nato se Roomba® j7+ Combo loti dela in uporabi idealno raven čiščenja, da opravi svoje delo.
Čisti tudi bolj specifična mesta na ukaz.
Nobenega drugega robota se ne da tako natančno usmeriti po prostoru. Uporabite aplikacijo ali svojega glasovnega asistenta, da mu poveste, da naj očisti tla pri pomivalnem stroju, stranišču, pečici/štedilniku, pod jedilno mizo, celo pri skledi za hišne živali in košu za smeti.
Roomba® j7+ Combo vas obvešča tudi o tem.
Zahvaljujoč navigaciji PrecisionVision, vam bo poslal fotografijo predmeta, na katerega naleti, da boste videli, kaj vidi in kaj čisti.
Nove funkcije se samodejno dodajajo.
iRobot OS se posodablja popolnoma sam, tako da je vaš Roomba® j7+ Combo opremljen z najnovejšimi funkcijami in novimi zmogljivostmi v realnem času.

Samo povejte mu, kaj naj naredi.
Združite ga z Alexo ali Google Assistantom in izgovorite ukaze, kot je »Tell Roomba® j7+ Combo to clean under the table.« Potem gre robot v akcijo čiščenja.

*Deluje z glasovnimi asistenti Alexa, Siri in Google. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka družbe Google, LLC. Siri je registrirana blagovna znamka podjetja Apple, Inc., registrirana v ZDA ter drugih državah in regijah.

Vsebina paketa:

1 Roomba® j7 Combo
1 polnilna postaja Home Base®
1 dodatna čistilna krpa iz mikrovlaken
1 vzorec čistila
1 dodaten filter
1 dodatna stranska krtača


Tehnični podatki:

WiFi: Da, povezljiv z aplikacijo iRobot Home
Sistem čiščenja: Kombinirani - sesa in briše
Stranska krtača: Pozicionirana pod kotom 27°
Čistilna glava: Avtomatska I Dvojni čistilni krtači
Mokro čiščenje: Da
Dirt Detect®: Da
Filter: HEPA 13
Košek: AeroForce I Pralen
Navigacija: Imprint Smart
Gumbi na nadzorni plošči robota: CLEAN I DOCK I SPOT
Led displej: Indikatorji za DirtDetect I Napake I WiFi I Baterijo
Pragovi: Do 2 cm
Višina: 8,7 cm
Čas delovanja: Celotno nadstropje, 10 nadstropij
Čas polnjenja: Do 3 ure
Baterija: Li-Ion

 

More Information
Barva Črna
Znamka iRobot
Vrsta filtra HEPA filter
Čas brezžičnega delovanja celotno nadstropje
Vrsta baterije Li-ion
Senzorji za zaščito pred stopnicami Da
Polnilna postaja Da
Shranjevanje prahu Posoda za prah
Garancija 2 leti
Glasnost Ni podatka

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.