Robotski sesalnik IROBOT ROOMBA 971

Special Price 399,99 € Redna cena 549,99 €
-27%
-150€
Na zalogi
SKU
142-1641645
Lastnosti
Barva Črna/siva
Znamka iRobot
Vrsta filtra Visoko učinkovit filter
Čas brezžičnega delovanja do 75 min
Vrsta baterije Li-ion
Senzorji za zaščito pred stopnicami Da
Polnilna postaja Da
Posebnosti Avtomatska prilagodljiva glava, dvojni krtači, osredotočeno čiščenje
Shranjevanje prahu Posoda za prah
Širina 32,1 cm
Višina 9,2 cm
Globina 35,1 cm
Teža 3,96 kg
Garancija 2 leti
Glasnost 58 dB
Dodajte Super Jamstvo
LjubljanaNi na zalogi
KoperNa zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Centralno Skladišče 2Ni na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €
Robotski sesalnik IROBOT ROOMBA 971 je na voljo za nakup v korakih po 1

Robotski sesalnik IROBOT ROOMBA 971

iRobot Roomba 971, z WiFi povezan robotski sesalnik z močno dvojno gumijasto krtačo za dvigovanje umazanije za različne površine – Navigacija za več sob – Se napolni in nadaljuje delo – Idealno za hišne ljubljenčke – Združljiv s tehnologijo Imprint ™Link – Tehnologija za zaznavanje umazanije Dirt Detect – 3-stopenjski sistem čiščenja – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči

 • 5X* močnejše sesanje omogoči močno čiščenje in napredno navigacijo, da sesalnik lahko opravi svoje delo.
  *V primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® 600 serije.
 • iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
 • Umazanija zadene prah – Izkusite celovito čiščenje z zmogljivim čistilnim sistemom, ki povleče umazanijo, usedline in dlake hišnih ljubljenčkov, od koder koli se skrijejo.
 • Navigacija na naslednji stopnji – Z vrhunsko navigacijo vSLAM® robotski sesalnik Roomba® 971 mapira vaš dom za navigacijo v urejenih in učinkovitih linijah, kar za seboj pušča čista tla. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, da bi zagotovila, da bo delo opravljeno.
 • Pripravijo predloge, ki vam lahko koristijo – Naši roboti se naučijo, na kak način najraje čistite, in vam dajejo personalizirane predloge za samodejni urnik čiščenja ali predlagajo čas, ko bo vaš dom mogoče potreboval pogostejše čiščenje, kot so letni čas odpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali sezone alergij.
 • Ponovno začne tam, kjer je ostal – Naši roboti vedo, kdaj se morajo napolniti, in se nato vrnejo tja, kjer so ostali.
 • Očiščeno, ne da bi mignili s prstom – 971 čisti vašo hišo na zvok vašega glasu z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav Google asistentom in Alexa.
  *Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa.
  Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.
 

iRobot® Roomba® 971 – Visoke zmogljivosti in pokritost v več sobah

   

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

   

Umazanija in prah

Posesa trdovratno umazanijo in usedline s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporablja dvojne gumijaste krtače za različne površine, krtačo za čiščenje robov za stene in vogale in 5X moč sesanja*.

*V primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® 600 serije.

Navigacija na naslednji ravni

Navigacijska tehnologija vSLAM® aktivno zajame več kot 230.400 podatkovnih točk na sekundo, da optimizira pokritost. Roomba® 971 namensko in logično čisti v urejenih vrstah; ko se baterija skoraj izprazni, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, kar zagotavlja popolno čiščenje.

Daje predloge, ki vam koristijo.

Naši roboti se naučijo, kako čistite, in vam dajejo prilagojene predloge za samodejni razpored čiščenja ali predlaganje časov, ko bo vaš dom mogoče potreboval pogostejše čiščenje, kot so letni čas izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali sezone alergij.

Ponovno začne tam, kjer je ostal.

Ne preskoči ničesar, tudi umazanije ne. Naši roboti vedo, kdaj se morajo ponovno napolniti, in se nato vrnejo tja, kjer so ostali.

Očistite, ne da bi dvignili prst.

Deluje s sistemom glasovne pomoči – Z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav z Google asistentom in Alexa očisti vašo hišo ob zvoku vašega glasu.
*Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa.
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

Sanjska ekipa za čiščenje

S tehnologijo Imprint® Link lahko robotski sesalnik Roomba® 971 in robotski pomivalec tal Braava jet® m6 združujeta sesanje in pomivanje tal v popolnem zaporedju, čimer si lahko zagotovite popolno čiščenje tal samo z glasovnim ukazom* ali s pomočjo aplikacije.

Zazna in odpravi umazanijo.

Senzorji Dirt Detect™ opozorijo vašega robota na bolj umazana območja v vašem domu, kot so prehodnejša mesta, in sesalnik ta mesta temeljiteje očisti.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

Roomba 971, vrhunska zmogljivost, pokritost več sob, Wi-Fi® povezan.

1 Roomba® 971
1 polnilna postaja Home Base®
1 napajalni kabel

iRobot predstavlja - prilagojeno čiščenje, ki ga poganja iRobot Genius™ domača inteligenca
Z obeležjem svoje 30. obletnice, podjetje daje strateški poudarek na programski in digitalni izkušnji. Še naprej se razlikuje v razvoju pametnih tehnologij, katere vam omogočajo vsakodnevno čiščenje, tudi če delate od doma.
Čiščenje tam, kjer ga potrebujete: Roboti iRobot z Imprint™ tehnologijo* se vašega prostora strojno učijo in samodejno zaznajo in predlagajo čistilne cone okoli določenih predmetov, kot so kavči, mize in kuhinjski pulti. Tako lahko robota po večerji pošljete na čiščenje samo pod jedilno mizo – s pomočjo aplikacije** ali s pomočjo glasovnega asistenta**.
Čiščenje, ko ga potrebujete: S pomočjo iRobot Genius™ in prenovljene aplikacije iRobot HOME**, iRobot roboti prepoznajo vaše čistilne navade.
Čiščenje kakor želite: iRobot roboti* sčasoma postanejo pametnejši in s spoznavanjem vaših nastavitev čiščenja razumejo, kako želite čistiti vaš dom. Nova
inteligenca presega osnovno nastavitev urnika.
*Na voljo pri serijah robotskih sesalnikov Roomba i7 in s9 in robotskem pomivalcu Braava m6.
**Aplikacija iRobot Home in glasovno upravljanje nista na voljo v slovenskem jeziku.

Tehnični podatki

WiFi

Povezljiv z aplikacijo iRobot Home I Povezljiv z Braavo m6

3-stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Vsesa

Premium

Stranska krtača

Pozicionirana pod kotom 27°C

Čistilna glava

Čistilna glava se avtomatsko po višini prilagaja različnim vrstam tal in ima vgrajeni dve gumijasti krtači za različne površine, 5x čistilna moč v primerjavi s serijo 600

CarpetBoost™ sistem

Ne

Dirt Detect®

Da - Osredotočeno čičenje bolj umazanih tal

Indikator polnega koška

Da

Filter

Zadži do 99% vsega prahu v velikosti do 10 mikrona

Košek

Gen 2 - 5x močnejši v primerjavi z Gen 1, 0.6l prostornine

Samodejno praznjenje koška

Ne

Navigacija

vSlam tehnologija - Odzivna sistematična navigacija z vizualno lokalizacijo in mapiranjem I Čiščenje sobo za sobo - celotno nadstropje I Samodejno polnjenje I Po polnitvi po potrebi nadaljuje s čiščenjem tam kjer je končala I Giroskop I Odometer I Nežen odbijač z infrardečimi senzorji, s pomočo katerih loči steno od zavese  I Infrardeči senzorji proti padcem v globino I Kamera + optični senzor za prepoznavo vrst tal I Premaguje pragove do 2 cm

Ročaj za nošenje

Da

Gumbi na nadzorni plošči robota

CLEAN I DOCK I SPOT - Očisti I Parkiraj se I Osredotočeno čiščenje

Led displej

Indikatorji za DirtDetect I Napake I WiFi I Baterijo I Poln košek

Pragovi

Prevozi pragove, preproge do 2 cm

Višina

9,2 cm

Čas delovanja

Celotno nadstropje - Deluje 1h15min, nato se vrne na polnilno postajo. Če nadstropje še ni končano, se polni 60 min in nadaljuje svoje delo.

Čas ponjenja

Do 3 ure

Baterija

Li-Ion

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.