Robotski sesalnik in pomivalec IROBOT ROOMBA COMBO R1138 2V1

SKU
142-1653166
299,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Zavarujte svoj nakup s
Robotski sesalnik in pomivalec IROBOT ROOMBA COMBO R1138 2V1 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNa zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoZadnji kosi
MariborNa zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Robotski sesalnik IROBOT ROOMBA COMBO R1138 2V1

iRobot Roomba – Robotski sesalnik in pomivalec tal Combo, z WiFi povezan z robotski sesalnik – Več načinov čiščenja – Zmogljivo sesanje – Vsakodnevno pomivanje tal – Prilagojeni predlogi – Združljivost glasovne pomoči – Namensko in logično navigiranje

  • Poskrbi za učinkovito sesanje in pomivanje tal za vas v enem samem hodu, da bo vaš dom lahko vsak dan čist in svež. Lahko pripravite urnike za čiščenje, ki vam najbolj ustrezajo.
  • iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
  • Zmogljivo sesanje – s sesalno krtačo v obliki črke V in z močnim sesanjem odsesa prah, umazanijo in usedline s trdih tal in preprog.
  • Čista, sveža tla vsak dan – Sistem za pomivanje tal uporablja krpo iz mikrovlaken s posebno rebrasto strukturo. Čiščenje prilagodite s tremi načini brisanja.
  • Čisti okolico vašega življenjskega prostora – Spozna vaše navade čiščenja in predlaga urnike, ki ustrezajo vašim potrebam. Priporoča tudi stvari, na katere sami mogoče sploh ne bi pomislili, na primer dodatno čiščenje med sezono alergij.
  • Očiščeno, ne da bi mignili s prstom – Roomba Combo™ čisti vašo hišo – Robotski sesalnik in pomivalec tal očisti vaš dom na zvok vašega glasu z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav Google Assistant in Alexa.* Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa.
    Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.
  • Navigira namensko in logično – Inteligentna navigacija v ravni liniji uporablja senzorje za sledenje tal za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah.
iRobot® Roomba Combo™ robotski sesalnik in pomivalec tal R1138 – Pobriše in posesa v enem hodu
Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
Zmogljivo sesanje
S sesalno krtačo v obliki črke V in z močnim sesanjem posesa prah, umazanijo in usedline s trdih tal in preprog. Krtače z robom pometejo smeti vzdolž sten in vogalov. Prilagodite moč čiščenja glede na potrebe čiščenja z uporabo dveh načinov sesanja.
Čista, sveža tla vsak dan
Zahvaljujoč trem načinom čiščenja, lahko čiščenje prilagodite svojim potrebam. Elektronska črpalka nadzoruje pretok vode in med čiščenjem čistilno krpo enakomerno vlaži.
Čisti okrog vašega življenja
Žene ga iRobot Genius™, zato se lahko nauči vaših navad čiščenja in predlaga urnike, ki ustrezajo vašim potrebam. Prav tako priporoča stvari, na katere morda sami niti ne pomislite, na primer dodatno čiščenje med sezono alergij – dajanje predlogov, ki vam koristijo.
Očistite, ne da bi dvignili prst
Roomba Combo™ robotski sesalnik in pomivalec tal očisti vaš dom na zvok vašega glasu z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav Google Assistant in Alexa.* Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa.
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.
Premika se namensko in logično
Inteligentna navigacija v ravni liniji uporablja senzorje za sledenje tal za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah.
Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot
Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

Vsebina paketa:
1 Roomba® Combo R1138
1 polnilna postaja Home Base®
2 čistilna krpa iz mikrovlaken
2 filter
2 stranski krtači

Tehnični podatki:
WiFi: Da, povezljiv z aplikacijo iRobot Home
Sistem čiščenja: Kombinirani - sesa in briše
Stranska krtača: Dve pozicionirani pod kotom 27°
Čistilna glava: S sesalno krtačo v obliki črke V in z močnim sesanjem posesa prah, umazanijo in usedline s trdih tal in preprog
Mokro čiščenje: Da
Dirt Detect®: Ne
Filter: Visoko učinkovit filter
Košek: 0,45L prostornine
Navigacija: 2 načina - Sistematična navigacija I Odzivna navigacija
Indikator polnega koška: Ne
Gumbi na nadzorni plošči robota: CLEAN
Led displej: Wi-Fi
Pragovi: Do 1,3 cm
Višina: 7,9 cm
Prostornina posode za vodo: 0,30L
Čas delovanja: 110 minut
Čas polnjenja: Do 4 ure
Baterija: Ni-MH

More Information
Barva Črna/siva
Znamka iRobot
Vrsta filtra Visoko učinkovit filter
Čas brezžičnega delovanja do 110 min
Vrsta baterije NiMH
Senzorji za zaščito pred stopnicami Da
Polnilna postaja Da
Shranjevanje prahu Posoda za prah
Priloženi dodatki 1 Roomba® Combo R1138,1 polnilna postaja Home Base®, 2 čistilna krpa iz mikrovlaken, 2 filter, 2 stranski krtači
Garancija 2 leti
Glasnost Ni podatka

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.