Robotski sesalnik IROBOT ROOMBA i3558+

SKU
142-1661994
499,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Robotski sesalnik IROBOT ROOMBA i3558+ je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Robotski sesalnik IROBOT ROOMBA i3558+

 • Prilagojeni predlogi za čiščenje in napredne funkcije vam omogočijo, da več ne razmišljate o sesanju. I3+ se zna tudi sam izprazniti, zato si vam ni treba umazati rok ali več mesecev razmišljati o sesanju
 • iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba®, Braava® ali oba, bodo vaša tla deležna posebne nege, ki jo potrebujejo.
 • Pametna navigacija opravi svoje delo. Inteligentna navigacija v ravni črti uporablja senzorje za sledenje tlom za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah. Ko se mora i3+ napolniti, bo nadaljeval tam, kjer je končal, kar zagotavlja popolno čistočo.
 • Z učenjem o vašem domu in ustvarjanjem pametnih zemljevidov Imprint® lahko Roomba i3+ očisti katero koli sobo, in to kadar koli želite – v določenem časovnem razporedu ali na zahtevo, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.
 • Pozabite na sesanje za več mesecev. Počisti za seboj in izprazni lastni koš v vrečko AllergenLock, ki lahko vsebuje do 60 dni smeti, kar pomeni, da dva meseca lahko ne razmišljate o sesanju.
 • Droben prah? Večja umazanija? Ni težave. Doživite celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine in moč sesanja 10X Power-Lifting Suction*, kar posesa umazanijo, nesnage in dlake hišnih ljubljenčkov kjer koli se skrivajo, skupaj s krtačo za robove, ki poskrbi tudi za podrobnosti.
 • Gre tja, kjer je to potrebno, izogne se mestom, kjer čiščenje ni potrebno. Odmislite čiščenje z robotskim sesalnikom Roomba® i3+. Tehnologija reaktivnih senzorjev preprečuje, da bi se robot zataknil, medtem ko mu senzorji Dirt Detect ™ pomagajo pri čiščenju, kjer je to potrebno.
 • Začnite čistiti eno sobo ali vse sobe z aplikacijo iRobot Home ali z glasovnim upravljanjem z združljivostjo asistentov Google, Alexa in Siri*.
  *Deluje z napravami, ki podpirajo asistente Google, Alexa in Siri.
  Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. Siri je blagovna znamka Apple Inc.
iRobot® Roomba® i3558 - sesanje je opravljeno.
iRobot® Roomba® i3558 Povezani robotski sesalnik s polnilno psotajo z samodejnim praznjenjem in z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine- Idealno za hišne ljubljenčke - Prilagojeni predlogi - Združljivost z glasovnim asistentom in povezavo Imprint® Link. Prilagojeni predlogi za čiščenje in napredne funkcije vam omogočijo, da več ne razmišljate o sesanju. I3 + se zna tudi sam izprazniti, zato si vam ni treba umazati rok ali več mesecev razmišljati o sesanju.
Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
Pozabite na sesanje za več mesecev.
Do 60 dni I3 + samodejno prazni svoj koš v bazo za avtomatsko odstranjevanje umazanije Clean Base® z vrečko AllergenLock, ki s 4 sloji materiala blokira alergene ter ujame 99% cvetnega prahu in plesni.
Premika se namensko in logično
Inteligentna navigacija v ravni črti uporablja senzorje za sledenje tlem za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, kar zagotavlja popolno čiščenje.
Soba za sobo, nadzor je vaš.
Z učenjem o vašem domu in ustvarjanjem pametnih zemljevidov Imprint® lahko Roomba i3+ očisti katero koli sobo, kadar koli želite – v določenem časovnem razporedu ali na zahtevo, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.
Izberite sobo, katero koli sobo.
Ko se robotski sesalnik Roomba® i3+ nauči vašega doma in ustvari pametni zemljevid Imprint®, ga lahko usmerite k čiščenju katere koli sobe, kadar koli želite – po določenem urniku ali v danem trenutku.

Umazanija in prah
Posesa trdovratno umazanijo in nered s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporablja dvojne gumijaste krtače za več površin, krtačo za pometanje robov in vogalov ter 10-kratno moč sesanja Power-Lifting Suction*

* v primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® 600 serije

Očistite, ne da bi dvignili prst
Naprej počnite to, kar že počnete. Preko aplikacije iRobot app ali glasovnega asistenta Google ali Alexa preprosto recite svojemu robotu, naj očisti - in delo je končano.

* Deluje z napravami, ki podpirajo Google Assistant in Alexa

Sanjska ekipa za čiščenje
S tehnologijo Imprint® Link lahko robotski sesalnik Roomba® i3 in robotski mop Braava jet® m6 združita moč sesalnika in pomivalca tal v popolnem zaporedju, tako da so vaša tla popolnoma čista, brez vašega truda.
Postaja vedno pametnejši
Pri iRobot-u nenehno inoviramo programsko opremo naših robotov z najnovejšimi tehnološkimi in revolucionarnimi lastnostmi * - in te inovacije pošiljamo neposredno na vaše robote, da ti postajajo še bolj pametni.
Zanesljivost, ki jo podpira servis - to je obljuba iRobot
Izdelujemo robote, ki trajajo - zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadarkoli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.
Vaša zasebnost je naša prioriteta
Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni - in se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota.

Vsebina paketa:

 • 1 Roomba® i3558
 • 1 polnilna postaja Home Base®s samodejnim praznjenjem
 • 1 napajalni kabel
 • 1 dodatni filter


Tehnični podatki:

 • WiFi: Povezljiv z aplikacijo iRobot Home; Povezljiv z Braavo m6
 • 3-stopenjski sistem čiščenja; Razrahlja; Dvigne; Vsesa: Premium
 • Stranska krtača: Pozicionirana pod kotom 27°
 • Čistilna glava: Avtomatska; Dvojni čistilni krtači
 • CarpetBoost™ sistem: Ne
 • Dirt Detect®: Da
 • Indikator polnega koška: Da
 • Filter: HEPA 13
 • Košek: AeroForce; Pralen
 • Navigacija: Gyro navigacija
 • Ročaj za nošenje: Ne
 • Gumbi na nadzorni plošči robota: CLEAN; DOCK; SPOT
 • Led displej: Svetlobni obroč z glasovnimi namigi o stanju robota
 • Pragovi: Do 2 cm
 • Višina: 9,2 cm
 • Čas delovanja: Celotno nadstropje
 • Čas polnjenja: Do 3 ure
 • Baterija: Li-Ion
More Information
Barva Črna/siva
Znamka iRobot
Vrsta filtra HEPA filter
Čas brezžičnega delovanja celotno nadstropje
Vrsta baterije Li-ion
Senzorji za zaščito pred stopnicami Da
Polnilna postaja Da
Shranjevanje prahu Posoda za prah
Garancija 2 leti
Glasnost Ni podatka

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.