Robotski sesalnik iROBOT ROOMBA i7158

SKU
142-1588708
499,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Robotski sesalnik iROBOT ROOMBA i7158 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

Robotski sesalnik iROBOT ROOMBA i7158

Robotski sesalnik Roomba i7 spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu. Uspešen v boju z dlakami hišnih ljubljenčkov; ima dve večslojni gumijasti krtači, tehnologijo sesanja Power-Lifting in možnost povezave z omrežjem ter dostopanja do nastavitev čiščenja preko aplikacije.


Spremenite način čiščenja - za vedno!
Roomba® i7 s tehnologijo mapiranja Imprint™ Smart spoznava, mapira in se prilagodi posameznim prostorom, zato lahko sami izberete, kateri potrebujejo čiščenje in kdaj. 3-stopenjski sistem čiščenja z dvema večslojnima gumijastima krtačama in tehnologijo Power-Lifting, ki omogoča desetkratno moč sesanja* poskrbi za čistočo različnih talnih podlag v vašem domu.
* V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600

Pozna najučinkovitejše načine čiščenja za vsako sobo posebej
S patentirano navigacija iAdapt® 3.0 in tehnolgijo SLAM® se robotski sesalnik Roomba® brez težav učinkovito in spretno giblje po vašem domu. Robot ustvarja vizualne mejnike, po katerih se orientira, kje je že bil in kje mora še počistiti.

Razloči kuhinjo od dnevne sobe
S tehnologijo pametnega mapiranja Imprint™ Smart, Roomba i7 spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu ter tako določi najučinkovitejše načine čiščenja za vsak prostor posebej. Roomba® i7 si celo zapomni tlorise različnih prostorov, zato ni pomembno ali čisti v zgornjem ali spodnjem nadstropju, vedno ve, po katerem "zemljevidu" se mora orientirati. Po potrebi se samodejno napolni in nato nadaljuje s čiščenjem - dokler ni delo opravljeno.

“Roomba®, počisti kuhinjo”
Ni pomembno ali čisti kuhinjo ali celotno nadstropje, Roomba poskrbi za vse! Nastavite, katere sobe naj počisti z glasovnim upravljanjem ali preko aplikacije iRobot HOME. *Združljivo z vistualno asistenco Alexa ali Google Assistant. Amazon, Echo, Alexa in vsi ostali logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. in njegovih podružnic. Google home je blagovna znamka podjetja Google LLC.

Privzdigne, posesa in filtrira – z 10-kratno sesalno močjo*
Prah in umazanija ne moreta uiti 3-stopenjskemu sistemu čiščenja z dvema večslojnima krtačama, posebej oblikovano stransko krtačo za čiščenje kotov in drugih težko dostopnih mest ter vakuumskim sesalnikom, ki s trdih tal in preprog počisti vse od mikroskopkih delcev do večjih smeti.
* V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600

Dve gumijasti krtači, ki vesta, kaj je timsko delo
Namesto ščetin, ki se zvijajo in upogibajo, se naši edinstveni prožni gumijasti krtači oprimeta različnih talnih podlag in ves čas ostajata v tesnem stiku s trdimi tlemi ali preprogami ter tako učinkovito počistita vaš dom. Krtači sta zasnovani tako, da z vaših tal počistita celo lase in dlake ljubljenčkov povsem brez vozljanja. Tako bodo vaša tla vedno čista in brez dlak. Stranska krtača za čiščenje kotov s svojo posebno obliko pod kotom 27 stopinj pometa smeti iz težko dostopnih mest proti 3-stopenjskemu sistemu čiščenja.

Čisto do roba
Stranska krtača za čiščenje kotov s svojo posebno obliko pod kotom 27 stopinj pometa smeti iz težko dostopnih mest na čistilno pot robota.

Počisti kar vidite, prefiltrira, česar ne vidite
Visoko učinkoviti filter ujame kar 99% plesni, cvetnega prahu, pršic ter mačjih in pasjih alergenov.

Vaš detektiv za umazanijo
Senzorji Dirt Detect™ zaznajo območja vašega doma z večjo koncentracijo umazanije in opozorijo robota, da se jim posveti še temeljiteje. Samo-nastavljiva čistilna glava samodejno prilagaja višino, zato lahko učinkovito počisti trda tla in preproge.

Speremo do čistega
Vzdrževanje čistoče robotskega sesalnika ni bilo še nikoli lažje. Vse ostanke umazanije preprosto speremo iz pralnega koška.

Vsebina paketa
1x Polnilna postaja z napajalnikom
1x Navidezni zid Wirtual Wall® z dvojnim delovanjem
1x Roomba i7158
1x Filter
1x Stranska krtača
1x Litij-ionska baterija (v robotu)

 

Za koga?
Robotski sesalnik iRobot Roomba i7 je primeren za dnevno čiščenje osrednjega prostora - kuhinja, jedilnica, dnevna soba. V ostale prostore ali v nadstropje ga lahko odnesete po potrebi. Povezljiva je z mobilno aplikacijo iRobot HOME. S pomočjo aplikacije na vašem pametnem telefonu, ji lahko nastavimo urnik čiščenja, poiščemo pomoč, naročimo dele ali samo sledimo zgodovini čiščenja. Roomba se po končanem delu vrne na polnilno postajo. Svetujemo vam, da sesate med tem ko vas ni doma, saj je takrat prah na tleh, kjer ga robot vakuumsko posesa, brez da bi ga po nepotrebnem dvigoval nazaj v zrak. Roomba i7 ima izboljšane AeroForce krtače in pralen košek, še posebej primeren za lastnike hišnih ljublječkov.

 

More Information
Barva Črna
Znamka iRobot
Vrsta filtra HEPA filter
Čas brezžičnega delovanja Do 75 min, nato se polni in po potrebi nadaljuje svoje delo
Vrsta baterije Li-ion
Senzorji za zaščito pred stopnicami Da
Polnilna postaja Da
Posebnosti Tehnologijo mapiranja Imprint™ Smart
Shranjevanje prahu Posoda za prah
Garancija 2 leti
Glasnost Ni podatka

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.