Robotski sesalnik IROBOT ROOMBA I7550+

SKU
142-1647980****
Special Price € 679,99 Redna cena € 849,99
-20%
-170€
Zavarujte svoj nakup s
Robotski sesalnik IROBOT ROOMBA I7550+ je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoZadnji kosi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Robotski sesalnik IROBOT ROOMBA I7550+

iRobot Roomba i7+ (i7550) z WiFi povezan robotski sesalnik z močno dvojno gumijasto krtačo za dvigovanje umazanije za različne površine – Idealno za hišne ljubljenčke – Uči se, mapira in se prilagodi vašemu domu – Očisti po sobah – Očisti po predmetu – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči.

 • Robotski sesalnik Roomba® i7+ se nauči vašega doma in posesa umazanijo v trenutku – kjer in ko se zgodi. Samodejno izprazni tudi svoj koš za smeti, tako da se vam več mesecev ni treba ukvarjati z umazanijo ali s prahom.
 • iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
 • Za več mesecev lahko pozabite na sesanje – do 60 dni bo i7+ samodejno praznil koš za smeti v vrečke Clean Base® za samodejno odstranjevanje umazanije z vrečkami AllergenLock™, ki imajo štiri plasti materiala, ki zavira alergene, da se vanje ujame 99 % cvetnega prahu in plesni.
 • Čisti, kadar, kjer in kot želite – z napredno navigacijo lahko i7+ očisti umazanijo, kjer koli želite, kadar želite. In kar je prav tako pomembno, lahko ostane stran od mest, kamor nočete, da gre.
 • Sesalnik posesa umazanijo v trenutku – Najnovejše mapiranje in pametna navigacija vam omogočata, da pošljete i7+ na mesta umazanije, ko se te zgodijo, s preprostim ukazom glasovne pomoči*.

  *Deluje z napravami, ki podpirajo Google asistentom in Alexa.
  Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.
 • Majhen prah? Večje usedline? To ni težava – Posesa trdovratno umazanijo s 3-stopenjskim sistemom čiščenja, ki uporablja dvojno gumijasto krtačo za različne površine in 10X moč sesanja *.

  *V primerjavi s sistemom čiščenja Roomba® 600 serije.
 • Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas – Nauči se vaših navad čiščenja in podaja prilagojene predloge. Priporoča tudi stvari, na katere sami mogoče sploh ne bi pomislili, na primer dodatno čiščenje med sezono alergij ali sezono odpadanja dlak hišnih ljubljenčkov.

 

iRobot® Roomba® i7+(i7550) – Nauči se vašega doma. Vklopi se v vaše življenje.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij.

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Pozabite na sesanje za več mesecev.

Samodejno izprazni koš v vrečko AllergenLock™, v kateri se lahko zbere za 60 dni odpadkov, tako da vam več mesecev ni treba razmišljati o sesanju.
Vrečke AllergenLock™ imajo štiri plasti materiala, ki ujame alergene, da se vanje ujame 99 % cvetnega prahu in plesni, tako da ne uhajajo nazaj v zrak.

   

Čisti, ko, kjer in kot vi želite.

Tehnologija mapiranja Imprint® Smart omogoča nadzor nad tem, katere sobe se čistijo in kdaj, za sesanje, ki deluje okrog vas in vašega urnika. Poleg tega lahko svojemu robotu naročite, da se izogiba določenim območjem ali predmetom s prilagodljivimi območji varovanja pred vstopom v določena območja.

   

V trenutku posesa umazanijo.

I7 lahko očisti določene madeže, takoj ko nastanejo, tako da, če stopate skozi vrata in opazite drobtine pod kuhinjsko mizo, lahko s pomočjo aplikacije iRobot Home ali vaše glasovne pomoči Google ali Alexa i7 sporočite, da naj takoj očisti to mesto, in čiščenje je opravljeno.
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

   

Majhen prah? Večje usedline? Ni težav.

Doživite celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine in 10X močjo sesanja*, ki posesa umazanijo, usedline in dlake hišnih ljubljenčkov, kjer koli se skrivajo, skupaj s krtačo za robove, ki poskrbi tudi za podrobnosti.

*V primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® 600 serije.

   

Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas.

Robotski sesalnik Roomba® i7+ se nauči vaših navad čiščenja, da lahko ponudi prilagojene urnike, medtem ko združljivost z Google asistentom in Alexa omogočata začetek čiščenja le z zvokom vašega glasu. Predlagal bo celo dodatno čiščenje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov.
*Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

Vodi jih resna pametna tehnologija

Z navigacijo vSLAM® se i7+ nauči tlorisa vašega doma in oblikuje osebne pametne mape, ki mu omogočajo strokovno čiščenje in manevriranje v urejenih in učinkovitih linijah. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, da bi zagotovila, da bo delo opravljeno.

Vaša zasebnost je naša prioriteta.

Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni ter da se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

Visoka zmogljivost, inteligentno čiščenje.


1 Roomba® i7+ (i7550)
1 polnilna postaja Home Base®
1 napajalni kabel
2 vrečki za umazanijo
1 navidezni zid z dvojnim delovanjem Virtual Wall® (vključeni 2 AA-bateriji)
1 dodatni filter
1 dodatna stranska krtača

iRobot predstavlja - prilagojeno čiščenje, ki ga poganja iRobot Genius™ domača inteligenca
Z obeležjem svoje 30. obletnice, podjetje daje strateški poudarek na programski in digitalni izkušnji. Še naprej se razlikuje v razvoju pametnih tehnologij, katere vam omogočajo vsakodnevno čiščenje, tudi če delate od doma.
Čiščenje tam, kjer ga potrebujete: Roboti iRobot z Imprint™ tehnologijo* se vašega prostora strojno učijo in samodejno zaznajo in predlagajo čistilne cone okoli določenih predmetov, kot so kavči, mize in kuhinjski pulti. Tako lahko robota po večerji pošljete na čiščenje samo pod jedilno mizo – s pomočjo aplikacije** ali s pomočjo glasovnega asistenta**.
Čiščenje, ko ga potrebujete: S pomočjo iRobot Genius™ in prenovljene aplikacije iRobot HOME**, iRobot roboti prepoznajo vaše čistilne navade.
Čiščenje kakor želite: iRobot roboti* sčasoma postanejo pametnejši in s spoznavanjem vaših nastavitev čiščenja razumejo, kako želite čistiti vaš dom. Nova inteligenca presega osnovno nastavitev urnika.
*Na voljo pri serijah robotskih sesalnikov Roomba i7 in s9 in robotskem pomivalcu Braava m6.
**Aplikacija iRobot Home in glasovno upravljanje nista na voljo v slovenskem jeziku.

Tehnični podatki

WiFi

Povezljiv z aplikacijo iRobot Home I Povezljiv z Braavo m6

3-stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Vsesa

Premium

Stranska krtača

Pozicionirana pod kotom 27°C

Čistilna glava

Čistilna glava se avtomatsko po višini prilagaja različnim vrstam tal in ima vgrajeni dve gumijasti krtači za različne površine, 10x čistilna moč primerjano s serijo 600

CarpetBoost™ sistem

Da

Dirt Detect®

Osredotočeno čičenje bolj umazanih tal

Indikator polnega koška

Da

Filter

HEPA 13 - Zadži do 99% vsega prahu v velikosti do 1 mikrona

Košek

Gen 2 - 10x močnejši v primerjavi z Gen 1 I Pralen I 0.4l prostornine

Samodejno praznjenje koška

Da

Navigacija

Imprint Samrt - Odzivna sistematična navigacija z vizualno lokalizacijo in mapiranjem I Čiščenje sobo za sobo - celotno nadstropje I Mapira do 10 nadstropij I Sobe lahko poimenujemo I Samodejno polnjenje I Po polnitvi po potrebi nadaljuje s čiščenjem tam kjer je končala I Giroskop I Odometer I Nežen odbijač z infrardečimi senzorji, s pomočo katerih loči steno od zavese, za katero mora počistiti  I Infrardeči senzorji proti padcem v globino I Kamera + optični senzor za prepoznavo vrst tal I Premaguje pragove do 2 cm

Ročaj za nošenje

Da

Gumbi na nadzorni plošči robota

CLEAN I DOCK I SPOT - Očisti I Parkiraj se I Osredotočeno čiščenje

Led displej

Svetlobni obroč z glasovnimi namigi o stanju robota

Pragovi

Prevozi pragove, preproge do 2 cm

Višina

9,2 cm

Čas delovanja

Deluje 1h15min, nato se vrne na polnilno postajo. Če nadstropje še ni končano, se polni 60 min in nadaljuje svoje delo.

Čas ponjenja

Do 3 ure

Baterija

Li-Ion

More Information
Barva Siva
Znamka iRobot
Vrsta filtra HEPA filter
Čas brezžičnega delovanja do 75 min
Vrsta baterije Li-ion
Senzorji za zaščito pred stopnicami Da
Polnilna postaja Da
Posebnosti Povezljiv z aplikacijo iRobot Home I Povezljiv z Braavo m6 Premaguje pragove do 2 cm Po polnitvi po potrebi nadaljuje s čiščenjem tam kjer je končala Kamera + optični senzor za prepoznavo vrst tal
Shranjevanje prahu Posoda za prah
Garancija 2 leti
Glasnost Ni podatka

Sorodni artikli

Robotski sesalnik ROWENTA RR7975WH Explorer Animal
Robotski sesalnik ROWENTA RR7975WH Explorer Animal
Special Price € 499,99 Redna cena € 813,99
-38%
-314€
Robotski sesalnik SAMSUNG VR50T95735W/GE
Robotski sesalnik SAMSUNG VR50T95735W/GE
Special Price € 999,99 Redna cena € 1.199,99
-16%
-200€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.