Robotski sesalnik iROBOT ROOMBA i7558+

Special Price 999,99 € Redna cena 1.199,99 €
-16%
-200€
Na zalogi
SKU
142-1588702
Lastnosti
Barva Črna
Znamka iRobot
Vrsta filtra HEPA filter
Čas brezžičnega delovanja do 75 min
Vrsta baterije Li-ion
Senzorji za zaščito pred stopnicami Da
Polnilna postaja Da
Posebnosti Robotski sesalnik z možnostjo samodejnega praznjenja koška CleanBase.
Shranjevanje prahu Posoda za prah
Priloženi dodatki 1x Navidezni zid Wirtual Wall® z dvojnim delovanjem 1x Polnilna postaja Clean Base™
Garancija 2 leti
Glasnost Ni podatka
LjubljanaNa zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeNa zalogi
Novo MestoZadnji kosi
MariborNa zalogi
Strošek dostave: 0 €
Robotski sesalnik iROBOT ROOMBA i7558+ je na voljo za nakup v korakih po 1

Robotski sesalnik iROBOT ROOMBA i7558+

Robotski sesalnik z možnostjo samodejnega praznjenja koška CleanBase. Spozna vaš dom, poišče umazanijo, samodejno izprazni košek; uspešen v boju z dlakami ljubljenčkov. Ima dve večslojni gumijasti krtači, tehnologijo sesanja Power-Lifting in možnost povezave z omrežjem ter dostopanja do nastavitev čiščenja preko aplikacije.


  • Poskrbi za čiščenje v celoti - ker se samodejno izprazni, lahko za več tednov popolnoma odmislite sesanje.
  • Spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu. Tako določi najboljše načine čiščenja.
  • Razloči kuhinjo od dnevne sobe - tehnologija mapiranja Imprint™ Smart vam omogoča popolni nadzor nad tem, katere sobe bo očistila in kdaj.
  • Preizkusite možnost prostoročnega upravljanja preko Alexe / Google Assistant - naj gre za nered v kuhinji ali po celotnem nadstropju, robotski sesalnik Roomba® i7 poskrbi za vse! Amazon, Echo, Alexa in vsi ostali logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. in njegovih podružnic. Google home je blagovna znamka podjetja Google LLC .
  • Premium AeroForce® 3-stopenjski sistem čiščenja uporablja dve večslojni gumijasti krtači in tehnologijo Power-Lifting, ki omogoča 10-kratno moč sesanja* za odstranjevanje zažrte umazanije, večjih delcev in dlak hišnih ljubljenčkov.

* V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600.


Spozna vaš dom. Poišče umazanjijo. Samodejno izprazni košek.
Robotski sesalnik Roomba i7 samodejno izprazni košek v vrečo, ki drži do 30 koškov umazanije in prahu, zato lahko sesanje za več tednov popolnoma odmislite! 3-stopenjski sistem čiščenja z dvema večslojnima gumijastima krtačama zagotavlja učinkovito čiščenje, pametna tehnologija mapiranja pa omogoča, da robot spozna vsak prostor posebej in se mu prilagodi. Z možnostjo upravljanja preko pametnega telefona omogoča čiščenje popolnoma po vaši meri.

Pozabite na sesanje za več tednov
Poskrbi za čiščenje od začetka do konca. Samodejno izprazne košek, se ponovno napolni in nato nadaljuje s čiščenjem, dokler se opravilo ne opravi. Ne morate razmišljati o sesanju tednov naenkrat.

Samodejno poskrbi za umazanijo v košku
Vreča, ki drži 30 koškov umazanije, prahu in dlak, je zaprta, da ti ne morejo uiti nazaj v zrak.

Pozna najučinkovitejše načine čiščenja za vsako sobo posebej
S patentirano navigacija iAdapt® 3.0 in tehnolgijo SLAM® se robotski sesalnik Roomba® brez težav učinkovito in spretno giblje po vašem domu. Robot ustvarja vizualne mejnike, po katerih se orientira, kje je že bil in kje mora še počistiti.

Razloči kuhinjo od dnevne sobe
S tehnologijo pametnega mapiranja Imprint™ Smart, Roomba i7 spoznava, mapira in se prilagaja vašemu domu ter tako določi najučinkovitejše načine čiščenja za vsak prostor posebej. Roomba® i7 si celo zapomni tlorise različnih prostorov, zato ni pomembno ali čisti v zgornjem ali spodnjem nadstropju, vedno ve, po katerem "zemljevidu" se mora orientirati. Po potrebi se samodejno napolni in nato nadaljuje s čiščenjem - dokler ni delo opravljeno.

“Roomba®, počisti kuhinjo”
Ni pomembno ali čisti kuhinjo ali celotno nadstropje, Roomba poskrbi za vse! Nastavite, katere sobe naj počisti z glasovnim upravljanjem ali preko aplikacije iRobot HOME. *Združljivo z vistualno asistenco Alexa ali Google Assistant. Amazon, Echo, Alexa in vsi ostali logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. in njegovih podružnic. Google home je blagovna znamka podjetja Google LLC.

Privzdigne, posesa in filtrira – z 10-kratno sesalno močjo*
Prah in umazanija ne moreta uiti 3-stopenjskemu sistemu čiščenja z dvema večslojnima krtačama, posebej oblikovano stransko krtačo za čiščenje kotov in drugih težko dostopnih mest ter vakuumskim sesalnikom, ki s trdih tal in preprog počisti vse od mikroskopkih delcev do večjih smeti.
* V primerjavi s sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600

Dve gumijasti krtači, ki vesta, kaj je timsko delo
Namesto ščetin, ki se zvijajo in upogibajo, se naši edinstveni prožni gumijasti krtači oprimeta različnih talnih podlag in ves čas ostajata v tesnem stiku s trdimi tlemi ali preprogami ter tako učinkovito počistita vaš dom. Krtači sta zasnovani tako, da z vaših tal počistita celo lase in dlake ljubljenčkov povsem brez vozljanja. Tako bodo vaša tla vedno čista in brez dlak. Stranska krtača za čiščenje kotov s svojo posebno obliko pod kotom 27 stopinj pometa smeti iz težko dostopnih mest proti 3-stopenjskemu sistemu čiščenja.

Čisto do roba
Stranska krtača za čiščenje kotov s svojo posebno obliko pod kotom 27 stopinj pometa smeti iz težko dostopnih mest na čistilno pot robota.

Počisti kar vidite, prefiltrira, česar ne vidite
Visoko učinkoviti filter ujame kar 99% plesni, cvetnega prahu, pršic ter mačjih in pasjih alergenov.

Vaš detektiv za umazanijo
Senzorji Dirt Detect™ zaznajo območja vašega doma z večjo koncentracijo umazanije in opozorijo robota, da se jim posveti še temeljiteje. Samo-nastavljiva čistilna glava samodejno prilagaja višino, zato lahko učinkovito počisti trda tla in preproge.


Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.