Robotski sesalnik SAMSUNG VR50T95735W/GE

SKU
142-1693581
899,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Robotski sesalnik SAMSUNG VR50T95735W/GE je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

Robotski sesalnik SAMSUNG VR50T95735W/GE

Pametno očisti s prepoznavanjem predmetov
Jet tehnologija za prepoznavanje predmetov
Varno in učinkovito čiščenje. Jet Bot je prvi robotski sesalnik na svetu, ki ga poganja Intel AI. Lahko prepozna in razvrsti različne predmete ter tako čisti čisto blizu naprav, pohištva ali drugih ovir.* Prav tako lahko izmeri, ali je stvar lomljiva, in se izogne predmetom, ki so razvrščeni kot nevarni.**

* Primeri: klimatska naprava (stoječa), hladilnik, pomivalni stroj, televizor, pralni stroj/sušilni stroj, naprava za čiščenje zraka, AirDresser, kavč, postelja, knjižna polica, miza, iztrebki, električni kabel, brisača/nogavica, skodelica, kozarec, steklenica, posoda, vaza in pes. ** Na prepoznavanje predmeta lahko vpliva oblika predmeta ali okoljski pogoji.

Brez zatikanja na manjših ovirah
Active Stereo 3D-senzor
Poskrbite za čist dom brez pobiranja ovir. Jet Bot je prvi robotski sesalnik na svetu, ki je opremljen z zmogljivim Active Stereo 3D-senzorjem. Uporablja globinsko 3D-kamero, da natančno skenira širše območje* ter zazna manjše predmete na tleh, ki so visoki le 1 cm**, in se jim izogne.

* Do 1 cm, vodoravno vidno polje: 60°, navpično vidno polje: 40°.** Približno 1 cm široke, 1 cm visoke in 1 cm globoke.

Natančna navigacija in učinkovito čiščenje
LiDAR senzor
Očistite svoj dom bolj učinkovito in temeljito, saj natančno izračuna lokacijo in optimizira svojo pot. LiDAR senzor natančno sledi lokaciji Jet Bota tako, da skenira sobo* za to, da zbere podatke o razdalji. Zato se učinkovito premika naokrog in pokrije večji del vašega doma.**

* Skenira 360° na površini 6 metrov pri 10 obratih na sekundo.** Na podlagi internega preizkušanja na območju s pohištvom, razporejenim podobno kot v resničnem domu, v primerjavi z običajnim Samsung VR7000M robotskim sesalnikom.

Enostavno bolj higienično odstranjevanje prahu
Čistilna postaja
Uživajte v priročnem in higieničnem praznjenju posode za prah vsakih 1–3 mesecev.* Po čiščenju se robotski sesalnik samodejno vrne do čistilne postaje, kjer s pomočjo tehnologije »Air Pulse« odloži ves prah.** Večslojni filtracijski sistem pa ujame 99,999 % prašnih delcev.***

* Se lahko razlikuje glede na količino prahu in dejanskih okolij doma. ** Rezultati so odvisni od posamezne uporabe. Prah in lasje, ki se zataknejo v filter, morda ne bodo odstranjeni z enim ciklom. *** Na podlagi internega preizkušanja, z uporabo Max načina, na podlagi klavzule 5.11 standarda IEC62885-2. Rezultati so odvisni od dejanskih pogojev doma.

Dodatna filtracija, ki sprošča čist zrak
Napredni 5-slojni filtracijski sistem
Napredni 5-slojni filtracijski sistem sprošča čist zrak. Najprej kovinski mrežni filter pobere večje prašne delce. Nato ciklonska šoba, penasti filter in mikro filter ujamejo prah, nato pa svoje opravi še filter prašnih delcev. Ujame 99,99 %* mikroskopskih prašnih delcev, velikih od 0,5 do 4,2 µm.

* Na podlagi internega preizkušanja, z uporabo Max načina, na podlagi klavzule 5.11 standarda IEC62885-2. Rezultati so odvisni od dejanskih pogojev doma.

Enostavno praznjenje in popolnoma pralna posoda za prah
Popolnoma pralna posoda za prah
Posodo za prah ohranjajte higiensko čisto in enostavno izpraznite svoj robotski sesalnik. Cela 0,2-litrska posoda za prah, vključno z večciklonskim sistemom, je popolnoma pralna, tako da jo lahko ustrezno vzdržujete.

Enostavno zmogljivo čiščenje
Zmogljivo čiščenje
Motor z digitalnim inverterjem in večciklonska struktura ciklonske šobe zagotavljata dosledno zmogljivo sesanje in veliko bolj učinkovito čiščenje doma. Izjemno učinkovita krtača prav tako očisti katerokoli vrsto tal, vključno s preprogami in trdimi tlemi, z manj zapletanja.

Čiščenje z dolgotrajno sesalno močjo
Ciklonska šoba
Uživajte v čistejšem zraku in dosledni sesalni moči z visokozmogljivo, večciklonsko strukturo Jet Bot robotskega sesalnika. Ciklonska šoba ujame velike delce prahu v kovinski mrežasti filter v prvi komori. Druga komora ima osem ločenih ciklonov, ki ujamejo fine prašne delce, kar pomaga pri zmanjšanju izgube sesalne moči.

Učinkovito čiščenje katerekoli vrste tal
Izjemno učinkovita krtača
Očistite preproge in trda tla bolj učinkovito z manj zapletanja. Izjemno učinkovita krtača robotskega sesalnika ima tanka vlakna iz mehkih tkanin, ki vključujejo antistatično srebro. Izjemno učinkoviti ekstraktorji zrežejo lase, da se ne bi zapletli okrog krtače.

Izberite sobe, ki jih želite očistiti
Izberi in začni
Povečajte učinkovitost in prihranite čas z izbiro območij, ki jih želite očistiti, z uporabo funkcije Izberi in začni. Jet Bot prepozna sobe in jih lahko na osnovi soba za sobo selektivno očisti. S tem zagotovi, da je vaš dom očiščen hitro in učinkovito.

Nastavite omejena območja, da preprečite dostop
Omejeno območje
Izognite se dragocenemu pohištvu, določenim sobam ali drugim območjem po svoji izbiri. Z uporabo SmartThings aplikacije* lahko ustvarite »omejena območja« ali virtualne stene, tako da izberete lokacije na zemljevidu svojega doma. Virtualne stene preprečijo robotskemu sesalniku dostop do določenih območij, ne da bi vam bilo za to treba postaviti fizične ovire.

* Na voljo na napravah Android in iOS. Potrebna sta brezžična Wi-Fi povezava in Samsung račun.

Enostavno daljinsko upravljanje s pametnim telefonom
Nadgrajen Wi-Fi nadzor
Upravljajte in nadzorujte Jet Bot kjerkoli in kadarkoli z brezžičnim Wi-Fi nadzorom. Z uporabo SmartThings aplikacije* lahko na daljavo določite čiščenje izbranih sob ali nastavite omejena območja. S pomočjo Jet Live pa lahko spremljate pot čiščenja v realnem času, preverite hišne ljubljenčke in svoj dom.

* Na voljo na napravah Android in iOS. Potrebna sta brezžična Wi-Fi povezava in Samsung račun.

Preverite svoj dom na daljavo
Jet Live
Preverite svoj dom, kjerkoli že ste. Sprednja kamera Jet Bot robotskega sesalnika lahko s pomočjo SmartThings aplikacije v živo posreduje video slike v realnem času.* V načinu patrulje pa lahko spremljate stanje svojega doma. Podpira E2EE**, tako da so videi varno šifrirani in si jih lahko ogleda le pooblaščen uporabnik.

* Na voljo na napravah Android in iOS. Potrebna sta brezžična Wi-Fi povezava in Samsung račun. ** Celovito šifriranje.

Pazite na svoje hišne ljubljenčke, kadarkoli in kjerkoli
SmartThings Pet Service
Poskrbite za svoje hišne ljubljenčke, kadarkoli in kjerkoli. Storitev SmartThings Pet Service* lahko posreduje podatke sprednje kamere Jet Bot AI+ v živo. Zazna premikanje hišnih ljubljenčkov**, da lahko vidite, ali so varni in zadovoljni. Prav tako lahko predvaja glasbo in dostopa do drugih pametnih naprav*** za udobje in zabavo vaših domačih živali.

* Na voljo na napravah Android in iOS. Potrebna sta brezžična Wi-Fi povezava in Samsung račun. ** Sposobnost prepoznavanja vašega ljubljenčka je odvisna od vrste hišnega ljubljenčka in bivalnega okolja. *** Vsako napravo je treba nastaviti tako, da jo SmartThings aplikacija optimizira za hišne ljubljenčke

Lastnosti:

Največja poraba energije: 170 W 
Prostornina zbiralnika za prah: 0.2 L 
3D Sensor: Da
LiDAR Sensor: Da
Anti-Cliff: Da
Največja poraba energije: 170 W 
Max Running Time: 90 min 
Moč sesanja: 30 W 
Raven hrupa: 74 dBA 
Vrsta zaslona: LED
Tip baterije: Li-ion 
Napetost: 21.6 V 
Polnilna postaja: Čistilna postaja
Podpora za aplikacijo SmartThings: Da 
Bixby, Alexa, Google Assistant Support: Da 
Object Recognition: Da
Home Monitoring: Da 
Patrol Mode: Da 
Live Cleaning Report: Da
Select & Go: Da 
No go Zone: Da 
Voice Guide: Da 
Razporejanje: Da
Wi-Fi upravljanje: Da 
Pametni nadzor moči: Da 
Pralna posoda za prah: Da 
Avtomatični priklop: Da

More Information
Barva Bela
Znamka Samsung
Vrsta filtra Mikro Filter
Čas brezžičnega delovanja do 90 min
Vrsta baterije Li-ion
Senzorji za zaščito pred stopnicami Da
Polnilna postaja Da
Shranjevanje prahu Posoda za prah
Garancija 2 leti
Glasnost 74 dB

3 leta garancije z registracijo

Ta ugodnost velja izključno za nove* sesalnike Samsung, kupljene izključno v obdobju od 01.02.2023 do 31.12.2023.
*Pod »novimi« napravami se štejejo tudi neuporabljene razstavne naprave ter naprave na razprodaji.

  1. Za pridobitev pravice do 3-letne tržne garancije (podaljšana garancija: 2 leti osnovne tržne
    garancije + 1 leto dodatne tržne garancije), mora uporabnik podatke o nakupu in kupljeni
    napravi registrirati prek spleta na spletnem naslovu: www.samsungpodaljsanagarancija.si
  2. Za uspešno registracijo mora uporabnik priložiti dokazilo (posnetek zaslona) o pregledu
    kupljene naprave, ki ga je med registracijo opravil na spletni strani www.samsung.com/si/.
    Dokazilo o pregledu je potrebno priložiti v za to namenjeno polje ob registraciji na spletni strani www.samsungpodaljsanagarancija.si.

Registracija, ki ji ne bo priloženo dokazilo o pregledu kupljene naprave, se bo štela za neuspešno, uporabnik pa ne bo upravičen do podaljšane tržne garancije.

Pravila in pogoji promocije

Telefonska številka za podporo strankam:  080 69 72 67

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.