Sackboy: A Big Adventure! (PS4)

SKU
142-1649140
69,99 €
Sackboy: A Big Adventure! (PS4) je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 3,90 €

Ikonični junak sistema PlayStation®, Sackboy, se vrača v osupljivo akcijo v obsežni, zabavni in divji 3D večigralski ploščadni pustolovščini – s povsem novim pristopom!

Tukaj je povzetek dogajanja: 

Zlobnež Vex (skoraj mitično bitje, rojeno iz kaosa in strahu) ugrabi Sackboyjeve prijatelje in jih prisili, da gradijo njegov Topsy Turver. 

Ta najbolj smrtonosna naprava bo svet Craftworld iz fantastične dežele, polne domišljije in nedolžnih sanj, spremenila v težavno, pusto nočno moro. Kako podlo!

Vendar legende pravijo o prerokbi globoko znotraj starodavnega reda Knitted Knights, legendarnih zaščitnikov sveta Craftworld. Samo pogumni, neustrašni, viteški in elegantni junak lahko reši dan v skoraj preveč dramatični dirki proti času, polni nevarnosti. Toliko nevarnosti.

Odpravite se sami ali z vašimi najpogumnejšimi prijatelji na vrtinec poskokov po zasneženih hribih, gostih džunglah, največjih vodnih globinah in najbolj oddaljenih vesoljskih kolonijah.

Porazite Vexa. Rešite vrečasto ljudstvo. Rešite dan. Sackboy, čas je, da se soočiš s svojo usodo. Od volnenega čudežnega dečka in tekstilnega junaka ... se dviguje naš tkani vitez.

More Information
Platforma PlayStation 4
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.